35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wczoraj miał urodziny Boziowy Kajtol. Czy coś przegapilam czy nie było relacji z impry? Czy impra to dziś? A prezenty jakie? A fotki dzie??
I stowka dla Kajtka! Niech rośnie ładny i mądry!ania.g, BISCA, krycha.stara, kapturnica, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, najlepszego dla Kajtka i córki Ani
Aniu, brzuszek piękny i fantastyczna fotkaMega, Sabina, BISCA, Aasiula, kapturnica, ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heloł
Juz odliczam dni do powrotu mojego męża
Stowka dla Kajtka - uśmiechu, zabawy i młodszej siostry
Ania dla córki również życzenia spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego, udanej imprezy
Kapta ja pamiętam ze przy karmieniu jadłam smażone ale koniecznie na oleju
Kometa jesteś?Mala79, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, kapturnica, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:właśnie chodzi że nie ale coś donoszą cały czas... sałatka hmmm, wędlinki hmmmm, pieczywo hmmm no i mam coś jeść ale mnie się chce rosołku... tej drugiego dania... (wczorajsze rozpływało się w ustach...)
posłałam priorytetem do Moremi
po czytaniu przepisow w necie mi sie zaostrzyło..moremi, BISCA, Reni, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Ode mnie tez spełnienia marzeń dla córki Ani i dla Kajtola!
Bozia, czy na roczek to dziecku robi jakie ma ciasto? W znaczeniu czy ucieszy sie np ciastowej wersji swojej ulubionej zabawki? Czy nie kuma jeszcze?moremi, ania.g, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Melduje, że zaczęłam 38cs. Niestety Kapta Twój cykl nie dla mnie. Aż mi się cisnie na usta, nie dla psa kiełbasa
to ze mna w listopadzie? ewentualnie miesiac wczesniej..Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle z nas ciotki....
Kajtuś wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin przystojaniaku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8fd737b8f16.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:43
Mala79, paszczakin, BISCA, krycha.stara, Aasiula, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
A Małgoś, to chyba niedługo w ciąży będzie, bo jakąś zaostrzoną postać ma. Jak Kapta
Sabinka, jak chcesz, to mężowi możemy nakopać. Ciężarnej przecież nie oddapaszczakin, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny