35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyruszyłam się
Adaś pięknie pozuje
cudny misiek
Kapta, tesciowa pierwsza klasakapturnica, malgos741, beates, paszczakin, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Paszcza, Kapta, chłopaki cudowne. Zresztą czy któreś z forumowych dzieci nie jest cudowne?
My po imprezie weselno-urodzinowej. Było super, ale ślub o 12.00 to stanowczo za wcześnie.
Młody cały dzień i noc spędził swojej cioci i niby wszystko było ok, ale dziś musiał mieć mmamę i tatę w zasięgu wzroku, bo jak nie to ryk.
U mnie od wczorj delikatne plamienie żywą, czerwoną krwią, ale nie wiem o co chodzi, bo jakoś nie chce się mocniej rozkręcić.kapturnica, malgos741, moremi, anna maria, paszczakin, megan8, kkisia, ania.g, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki .. jutro was nadrobię..dziś padam na buzię
dobranoc
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ode mnie tez spełnienia marzeń dla córki Ani i dla Kajtola!
Bozia, czy na roczek to dziecku robi jakie ma ciasto? W znaczeniu czy ucieszy sie np ciastowej wersji swojej ulubionej zabawki? Czy nie kuma jeszcze?robisz dal siebie i dla gości...on ewentualnie zje kawałek biszkopta, rozmazując masę na sobie w elegancką koszulę urodzinową..
Dziobak, paszczakin, anna maria, moremi, Sabina, Mimbla, Bursztyn, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Czyli w koncu co- ucieszyl by sie Twoj Adas na ciasto w ksztalcie ulubionego samochodu, czy nie? Bo nie kumam. Czy roczniak w ogole wie, co to ciasto?
A na drugie zrobie swoją drogą..moremi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za pamięć (szczególnie Dziobak) i wszystkie życzenia..
Fotki z roczku wrzucę za tydzień, bo imprez przesunięta na przyszłą sobotę (moja mama wyjechała na kilka dni, a nie chciałam imprezy bez niej).
Ania - wszystkiego najlepszego dla córy - tort zacny:) Kto go trzyma?
Kapta - masz teściówkę jak trza...ja mam podobne układy i tak trzymać...
moremi, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ja dziś w nocy spać nie mogłam. Komar nas męczył, Adaś kopał. W końcu jak zasnelam to budzik. zadzwonił a teraz to w brzuchu mi burczy, mam nos zawalny, cisza i mogłabym pospać, bo chłopcy pojechali już. Ech, to już tak będzie.
Bozia, wszystkiego najlepszego dla Kajka!Bozia3, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bry dzień
Widzę, że rozmawiałyście w weekend o pierwszych urodzinach. Ja robiłam synkowi tort w kształcie tygrysa z Kubusia Puchatkabył zachwycony, oczywiście palec wsadził
Dużo zdrówka dla weekendowych jubilatów.
Kapta Maksior jest cudny. (chyba się powtarzam)
Bisca trzymam kciuki nieustannie.
Ja w weekend już przygotowałam dom na swoją nieobecność. Wsio sprzątnięte, poprasowane. Dziś jeszcze zrobię im coś do jedzenia. Jutro muszę jechać do anestezjologa, a w środę do szpitala. Osrana już jestem taka, że chyba nie będą musieli mi lewatywy robićStrasznie denerwuję się jak młody przeżyje rozłąkę- pierwszy raz mnie nie będzie przez kilka dni. Mąż też widzę osrany nie mniej jak ja
. Mam wszystkie wyniki tylko cholera cytologia jeszcze nie przyszła, najświeższą mam sprzed 2 lat ,ale gin chciał minimum rok. No nic jest jeszcze trochę czasu może dojdzie. Zna się może któraś z Was na wynikach biocenozy?
ania.g, Aasiula, Sabina, BISCA, moremi, paszczakin, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sandra
Były zdjęcia małego Paszczaka? Nie wiedziałam
Kapta, do zacałowania Twój Max
Spałam jakieś dwie godz. Marcel co chwila zrywał się z płaczem. Teraz nie wiem czy coś zalega mu w oskrzelach bo od prawie dwóch tyg ma katar i teraz pokasłuje, czy to znowu jakieś zęby,a może nadmiar emocji po urodzinach siostry. Nie lubię gdybać więc zaalarmowałam już teściową żeby nas wcisnęła do pediatry. Teraz czekam na tel od niej.
Wracając do urodzin młodej to dla Marcela to było niesamowite przeżycie. Dużo dzieci, balonów i mnóstwo zabawy. Był najszczęśliwszy na świecieZa miesiąc wyprawimy jego pierwsze urodziny dla najbliższej rodziny.
Bozia3, sandra80, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, moremi, Mimbla, paszczakin, beates, Bursztyn, kkisia, Mala79, Magdala, megan8, gretka, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry. Czyli jutro wielki dzien dla naszej Psze Pani i Komety Kciukasy zacisne.
Czekam na położna bo dziś ma do nas przyjechac i majac wolna chwile bo młody sie zaraz na pasze rozbudzi przeglądnąc co słychac.Wczoraj mielismy isc na 1szy spacer ale padalo bardzo , moze dzis sie uda chociaz watpie bo juz sie chmury zbieraja.Ehhh
Miłego dnia !!!Sabina, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Aasiula, ania.g, paszczakin, Bursztyn, Mala79, Bozia3, Magdala, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość