35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Nie mam czasu, ale musze szybko sie z Wami TYM podzielic :
Nasza stazystka (24 lata) nie przyszla dzisiaj do biura. Przed chwila dzwonila jej mama, zeby nam powiedziec, ze Charlotte jest w szpitalu. Pojechala wczoraj na IP z bolami brzucha. Okazalo sie, ze jest w 6-tym miesiacu ciazy !!!!!!!!!!!
Jestem jeszcze w szokumalgos741, Reni, Sabina, Mimbla, beates, Bursztyn, kkisia, Simba, Mala79, krycha.stara, Bozia3, Magdala, megan8, gretka, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry
Nasza stazystka (24 lata) nie przyszla dzisiaj do biura. Przed chwila dzwonila jej mama, zeby nam powiedziec, ze Charlotte jest w szpitalu. Pojechala wczoraj na IP z bolami brzucha. Okazalo sie, ze jest w 6-tym miesiacu ciazy !!!!!!!!!!!
Jestem jeszcze w szokumoremi, kkisia, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Dobry
Jestem jeszcze w szokuMimbla, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Byłam już u pediatry. Na szczęście osłuchowo czysto,gardło i uszy ok. Jest tylko katar i kaszel. Za to idą cztery zęby na raz ! To mam przekichane.
BISCA, Dziobak, moremi, malgos741, Sabina, beates, kkisia, Mala79, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam dziewczynki ale się wyspałam .. nie ma jak własne łóżko...
Sabina, moremi, beates, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Byłam już u pediatry. Na szczęście osłuchowo czysto,gardło i uszy ok. Jest tylko katar i kaszel. Za to idą cztery zęby na raz ! To mam przekichane.
Bry
Ja idę dzisiaj do lekarza, ale ja nie staraczka, to nie wpisuje się w plan zajęćmalgos741, Sabina, paszczakin, ania.g, beates, BISCA, Dziobak, Simba, Aasiula, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześćmoremi wrote:Jakie przekichane. 4 za jednym zamachem i spokój.
ale chwale optymizm
Ech, kolejny marny weekend za nami, wczoraj wszyscy mieliśmy takie humorki że szkoda pisać
Nieustannie trzymam kciukasy za wszystkie
Bozia- najlepszego dla Kajtka!
Kapta, fajnie że z karmieniem idzie ku prostej. Ja już czuje stres przed KP ale może tym razem będzie lepiej. Piersi się powoli zmieniają i odkryłam bliznę na brodawce po naderwaniu jej przez J. Wcześniej nie rzucała się tak w oczy.
Odebrałam sobie wyniki i kurka, morfologia nawet fajnie ale mocz średnio
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 11:33
Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
heheh, widać że zielona w temacie to piszeale chwale optymizm
paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jadę dziś dziewczyny do mojego guinea-pig, na podgląd endometrium i pęcherzyka.
Może się dowiem już, kiedy będzie crio.
Troszkę się denerwuję. Ten mój gin to taki oschły typ, że na samo wspomnienie pić mi się zachciewa.... Ech.
Miłego dnia w każdym raziemoremi, beates, BISCA, Reni, paszczakin, Sabina, kkisia, Simba, Aasiula, krycha.stara, Bozia3, Magdala, gretka, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
dzien dobry! jest slonce!
Sloneczko, sloneczkunio (jeszcze mi zostalo po wczoraj)..
Mlody se fika na macie, ja sniadanie, kawa i prasowka. Bedzie mi brakowalo tego wstawania o 10-tej i spacerow dwugodzinnych wieczorami. Bo jak ciemno jest to sie z dzieckiem nie lata po dworzu, nie?
Chyba se jaki nedzny suwak wstawie..moremi, Mimbla, beates, Reni, ania.g, Dziobak, Sabina, kkisia, Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, megan8, Magdala, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Jadę dziś dziewczyny do mojego guinea-pig, na podgląd endometrium i pęcherzyka.
Może się dowiem już, kiedy będzie crio.
Troszkę się denerwuję. Ten mój gin to taki oschły typ, że na samo wspomnienie pić mi się zachciewa.... Ech.
Miłego dnia w każdym razie
Trzymam kciukiReni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!