35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mała- jak tam?
A Morka- na którą do tego lekarza? będzie fotka Toto jakaś?
A Magdala- co ty masz jutro za wizytę? bo nie wiem za co trzymać kciuki
A ja właśnie przytargałam ze sobą do domu 6,5 kg pomidorów, 1 kg cebuli, 1 kg gruszek i kalafiora. Czuję się jak tragarz z Afryki. Będę robić słoiki. Heh, jak mi się zarymowało elegancko
krycha.stara, Mimbla, BISCA, Aasiula, Sabina, beates, Magdala, megan8, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ale dzieciu chyba fajniej jak sie wychodzi jak jasno? Bo wiesz Dziobak, u nas tez bedzie teraz kogut domowy zamiast mnie, to moze isc na spacer w poprzednim przedziale paszowym, tzn pomiedzy 13 a 16.. ja bede wracac z fabryki o 17, mlody idzie spac o 20, to ja chce jeszcze miec czas na kulanie i przytulanie
A w wozku na spacerze on jest tak daleko ode mnie
W kamizelkach odblaskowych.
moremi lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O, juz sie przyzwyczailam
jestes debest
Moze jakis doby kawal ? simeszna historyjke ? ktos, cos ... Bo mnie szlag trafia. Mam stresa, chcialabym juz wiedziec i boje sie.
Ze kufa czlowiek po tylu porazkach nie nauczyl sie pokory i cierpliwosci
HELP !!!!!
moremi, Bozia3, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, beates, paszczakin, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mam godzine na lancz i co robie ? Siedze w biurze i kopie w necie. Szukam oczywiscie odpowiedzi na pytanie czy jestem w ciazy. Pfff . Patetyczne ...
moremi, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, beates, malgos741, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z przychodni...Ja pierdziu - dwóch specjalistów naraz to za dużo...kardiolog i rehabilitant..na dodatek się okazało, że popieprzyłam terminy i miałam je za tydzień...
A. zwolnił się z pracy, ja też - cała akcja...a tu terminy nie te....na szczęście nas przyjęli...
Młody ma krzywe nogi, ale w stopniu minimalnym - pani go pooglądała i powiedziała, że raczej na pewno z tego wyjdzie...no i żebym juz pamiętała o regularnym podawaniu wit. D. Zaleciła również dodatkowo tran...hehe...Mam Dziobaka w zespole - to tran juz jest podawany...
No i mam koniecznie mocno pracować nad odstawianiem pampersów - bo szkodzą dzieciakom jeśli chodzi o sylwetkę...
U kardiologa wszystko gra....ma szmery dalej, ale są one zupełnie nieszkodliwe i fizjologiczne - ma je wiele osób przez całe życie, - dla potwierdzenia opinii kardiologa i EKG - ma mieć jeszcze zrobione USG w przyszłym tygodniu, ale lekarz powiedział, że to formalność...
Super babka robiła mu EKG - wieczorem Wam wrzucę fotę - zabawiała go zabawkami, misiami i tubą z papieru toaletowego...Kardiolog też niezły - wręczył mu do ręki lalkę i piłę motorową i powiedział mu, żeby się tym pobawił...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:36
BISCA, moremi, Magdala, Aasiula, ania.g, megan8, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, beates, gosia7122, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:jestes debest
Moze jakis doby kawal ? simeszna historyjke ? ktos, cos ... Bo mnie szlag trafia. Mam stresa, chcialabym juz wiedziec i boje sie.
Ze kufa czlowiek po tylu porazkach nie nauczyl sie pokory i cierpliwosci
HELP !!!!!BISCA, moremi, Aasiula, Bursztyn, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mała- jak tam?
A Morka- na którą do tego lekarza? będzie fotka Toto jakaś?
A Magdala- co ty masz jutro za wizytę? bo nie wiem za co trzymać kciuki
A ja właśnie przytargałam ze sobą do domu 6,5 kg pomidorów, 1 kg cebuli, 1 kg gruszek i kalafiora. Czuję się jak tragarz z Afryki. Będę robić słoiki. Heh, jak mi się zarymowało elegancko
Toto ma 2500 g i według lekarza zapowiada się raczej na 3700 niż 3300. I on nie widzi powodów do cc. Ale o tym zadecydujemy za jakiś czas.
I cholera jasna! Nigdy z usg mi ten termin nie wychodził, więc mam nadzieję, że jednak Toto urodzi się w październiku, a nie - 1 listopada.
Najważniejsze, że mogę płynąć na ten rejsale wcześniej mam się zjawić na ktg.
Aasiula, BISCA, Magdala, kapturnica, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Simba, gretka, kkisia, beates, malgos741, paszczakin, gosia7122, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Już po wizycie. Foty nie będzie, bo on ciągle tylko fiuta wystawia.
Toto ma 2500 g i według lekarza zapowiada się raczej na 3700 niż 3300. I on nie widzi powodów do cc. Ale o tym zadecydujemy za jakiś czas.
I cholera jasna! Nigdy z usg mi ten termin nie wychodził, więc mam nadzieję, że jednak Toto urodzi się w październiku, a nie - 1 listopada.
że wsio ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:46
malgos741 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Już po wizycie. Foty nie będzie, bo on ciągle tylko fiuta wystawia.
Na rejs ? Gdzie, kiedy i na jak dlugo ? Nic mi o tym nie wiadomo !