X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobrze Cie rozumiem. Masz jakies objawy ?

Nie zadnych. Czasem tylko brzuch boli jak na @, ale łykam nospe i zaraz przechodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki przed chwila dotarly wyniki moje poczta, ide je przejrzeć mam nadzieje, ze sa względnie ok

moremi, beates, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Aasiula, Magdala, ania.g, malgos741, SolarPolar, kkisia, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Trzymajcie kciuki przed chwila dotarly wyniki moje poczta, ide je przejrzeć mam nadzieje, ze sa względnie ok
    kciuki z cale sily zacisniete

Mala79 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, kciuki <3

Mala79 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    O, juz sie przyzwyczailam :-)
    brawo TY :)

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała- jak tam?
    A Morka- na którą do tego lekarza? będzie fotka Toto jakaś? :)
    A Magdala- co ty masz jutro za wizytę? bo nie wiem za co trzymać kciuki

A ja właśnie przytargałam ze sobą do domu 6,5 kg pomidorów, 1 kg cebuli, 1 kg gruszek i kalafiora. Czuję się jak tragarz z Afryki. Będę robić słoiki. Heh, jak mi się zarymowało elegancko ;)

krycha.stara, Mimbla, BISCA, Aasiula, Sabina, beates, Magdala, megan8, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale dzieciu chyba fajniej jak sie wychodzi jak jasno? Bo wiesz Dziobak, u nas tez bedzie teraz kogut domowy zamiast mnie, to moze isc na spacer w poprzednim przedziale paszowym, tzn pomiedzy 13 a 16.. ja bede wracac z fabryki o 17, mlody idzie spac o 20, to ja chce jeszcze miec czas na kulanie i przytulanie ;) A w wozku na spacerze on jest tak daleko ode mnie :(
    Kumam. Ale za chwilke zacznie sam lazic, wiec bedziecie chodzic na spacerki i na spacerkach sie przytulac. :) W kamizelkach odblaskowych.

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    O, juz sie przyzwyczailam :-)

jestes debest :)

Moze jakis doby kawal ? simeszna historyjke ? ktos, cos ... Bo mnie szlag trafia. Mam stresa, chcialabym juz wiedziec i boje sie.
    Ze kufa czlowiek po tylu porazkach nie nauczyl sie pokory i cierpliwosci ;)
    HELP !!!!!

moremi, Bozia3, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, beates, paszczakin, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam godzine na lancz i co robie ? Siedze w biurze i kopie w necie. Szukam oczywiscie odpowiedzi na pytanie czy jestem w ciazy. Pfff . Patetyczne ...

moremi, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, beates, malgos741, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może
    może jeszcze padać
    Śnieg z deszczem. Brrrr

BISCA, Aasiula, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z przychodni...Ja pierdziu - dwóch specjalistów naraz to za dużo...kardiolog i rehabilitant..na dodatek się okazało, że popieprzyłam terminy i miałam je za tydzień...:) A. zwolnił się z pracy, ja też - cała akcja...a tu terminy nie te....na szczęście nas przyjęli...
    Młody ma krzywe nogi, ale w stopniu minimalnym - pani go pooglądała i powiedziała, że raczej na pewno z tego wyjdzie...no i żebym juz pamiętała o regularnym podawaniu wit. D. Zaleciła również dodatkowo tran...hehe...:) Mam Dziobaka w zespole - to tran juz jest podawany...:) No i mam koniecznie mocno pracować nad odstawianiem pampersów - bo szkodzą dzieciakom jeśli chodzi o sylwetkę...
    U kardiologa wszystko gra....ma szmery dalej, ale są one zupełnie nieszkodliwe i fizjologiczne - ma je wiele osób przez całe życie, - dla potwierdzenia opinii kardiologa i EKG - ma mieć jeszcze zrobione USG w przyszłym tygodniu, ale lekarz powiedział, że to formalność...
    Super babka robiła mu EKG - wieczorem Wam wrzucę fotę - zabawiała go zabawkami, misiami i tubą z papieru toaletowego...:) Kardiolog też niezły - wręczył mu do ręki lalkę i piłę motorową i powiedział mu, żeby się tym pobawił...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:36

BISCA, moremi, Magdala, Aasiula, ania.g, megan8, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, kkisia, beates, gosia7122, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    jestes debest :)

Moze jakis doby kawal ? simeszna historyjke ? ktos, cos ... Bo mnie szlag trafia. Mam stresa, chcialabym juz wiedziec i boje sie.
    Ze kufa czlowiek po tylu porazkach nie nauczyl sie pokory i cierpliwosci ;)
    HELP !!!!!
    to samo bym robiła...jeszcze szukałabym w sieci testów ciążowych o skuteczności 100 procentowej, wykazujących ciążę - 48 godzin po bzykach,....:)

BISCA, moremi, Aasiula, Bursztyn, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mała- jak tam?
    A Morka- na którą do tego lekarza? będzie fotka Toto jakaś? :)
    A Magdala- co ty masz jutro za wizytę? bo nie wiem za co trzymać kciuki

A ja właśnie przytargałam ze sobą do domu 6,5 kg pomidorów, 1 kg cebuli, 1 kg gruszek i kalafiora. Czuję się jak tragarz z Afryki. Będę robić słoiki. Heh, jak mi się zarymowało elegancko ;)
    Już po wizycie. Foty nie będzie, bo on ciągle tylko fiuta wystawia.
    Toto ma 2500 g i według lekarza zapowiada się raczej na 3700 niż 3300. I on nie widzi powodów do cc. Ale o tym zadecydujemy za jakiś czas.
    I cholera jasna! Nigdy z usg mi ten termin nie wychodził, więc mam nadzieję, że jednak Toto urodzi się w październiku, a nie - 1 listopada.
    Najważniejsze, że mogę płynąć na ten rejs :-D ale wcześniej mam się zjawić na ktg.

Aasiula, BISCA, Magdala, kapturnica, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Simba, gretka, kkisia, beates, malgos741, paszczakin, gosia7122, Mega, Mala79, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, nie czytaj ;)

Bozia, super, ze super. Szczerze sie ciesze :)

Bozia3, Reni, Simba, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Toto ma 2500 g i według lekarza zapowiada się raczej na 3700 niż 3300. I on nie widzi powodów do cc. Ale o tym zadecydujemy za jakiś czas.
    I cholera jasna! Nigdy z usg mi ten termin nie wychodził, więc mam nadzieję, że jednak Toto urodzi się w październiku, a nie - 1 listopada.
    Najważniejsze, że mogę płynąć na ten rejs :-D ale wcześniej mam się zjawić na ktg.
    Super wiadomosc ;) że wsio ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:46

malgos741 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Na rejs ? Gdzie, kiedy i na jak dlugo ? Nic mi o tym nie wiadomo !
    ;)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, mam nadzieje, ze nie piszesz bo zemdlalas z radosci czytajac wyniki :P

moremi, Bozia3, ania.g, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to samo bym robiła...jeszcze szukałabym w sieci testów ciążowych o skuteczności 100 procentowej, wykazujących ciążę - 48 godzin po bzykach,....:)
    Bozia to by bylo qrwa cudowne :) sorry musialam :/

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ??????????

melody80 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia fajnie że wszystko dobrze :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

‹‹ 11378 11379 11380 11381 11382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ