35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Na rejs ? Gdzie, kiedy i na jak dlugo ? Nic mi o tym nie wiadomo !
W każdym razie zaplecze medyczne mam
I lekarza, który wychodzi z zalozenia, że nie mozna się dac zwariowaćBISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mam nadzieje ,że ksiedzem nie zostanie
.Bo dłonie składa sobie tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de7f10a8abcb.jpgMagdala, moremi, ania.g, megan8, Bozia3, Mimbla, Bursztyn, BISCA, Reni, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, szczęśliwa 2, Sabina, Dziobak, SolarPolar, Heretyczka, Niuta, gretka, beates, paszczakin, gosia7122, kkisia, Mala79, mama78, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry
Moze i dobry.
Kometa pytala o moja wizyte. W sumie nie wiem czego sie spodziewac. Pogadanki, bo na pewno nie grzebania. Mamy ustalic szczegoly odnosnie hsg. Jak bede w kolejce do zabiegu to moze zajde
Moremi, dobre wiesci i ja sie bardzo ciesze. I ze sn jest w opcji to chyba dobrze?
Cos mialam jeszcze. Musze wrocic.BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kapturnica, w ten sposób rączki na brzuchu wielu prezesów i dyrektorów trzyma...
Bozia3, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina, kapturnica, gretka, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Bozia, jakim cudem pampers źle wpływa na sylwetkę? Wytłumaczyła to jakoś?
Morek, super że wszystko dobrze
Mała, jak tam?Reni, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mimbla, Sabina, kapturnica, malgos741, gosia7122, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jemu się nogi rozchodzą trochę na wysokości ud na boki..gdyby nie miał pampersa, to w naturalny sposób byłoby węziej między nogami. A tak, to pampers pomaga w anomaliach...powiedziała też, że dawniej przy pieluchach tetrowych dzieci były bardziej świadome swojej fizjologii i w tym wieku juz bez problemu uczyły się nocnika - ponieważ było im źle w mokrej pieluszce. Teraz nie wiedzą co się z nimi dzieje - bo nic nie czują i tak łażą w tych pampersach - niepotrzebnie długo. Ja się z nią zgadzam w sumie...i pracujemy nad tym - kupy juz często robi do nocnika, z sikaniem problem - ale może go zacznę w domu trochę rozbierać z pieluchy - niech się uczy siebie...
Bozia3 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Kometa pytala o moja wizyte. W sumie nie wiem czego sie spodziewac. Pogadanki, bo na pewno nie grzebania. Mamy ustalic szczegoly odnosnie hsg. Jak bede w kolejce do zabiegu to moze zajde
/QUOTE]
oooo kej, oooo kej... i za to potrzymam -
Kapta, bo Mały już ma dosyć jak tak mu się ciągle przyglądacie itp. i po prostu ręce załamuje z tego wszystkiego hehehehehe
zacznij się bać, jak będzie zaciskał pięściBozia3, Sabina, Reni, moremi, kapturnica, beates, kkisia, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Jemu się nogi rozchodzą trochę na wysokości ud na boki..gdyby nie miał pampersa, to w naturalny sposób byłoby węziej między nogami. A tak, to pampers pomaga w anomaliach...powiedziała też, że dawniej przy pieluchach tetrowych dzieci były bardziej świadome swojej fizjologii i w tym wieku juz bez problemu uczyły się nocnika - ponieważ było im źle w mokrej pieluszce. Teraz nie wiedzą co się z nimi dzieje - bo nic nie czują i tak łażą w tych pampersach - niepotrzebnie długo. Ja się z nią zgadzam w sumie...i pracujemy nad tym - kupy juz często robi do nocnika, z sikaniem problem - ale może go zacznę w domu trochę rozbierać z pieluchy - niech się uczy siebie...
Ja zostawiam trening czystosci na wiosne. Latwiej zdjac spodenki niz wyluskiwac dzieciaka z rajt, kalesonow, spodni czy co tam jeszcze. No i mniejsze ryzyko ewentualnego przeziebienia, kiedy bedzie dziecie latalo z przemoknietym dupskiem przez godzine, bo matka na ovu siedzi.caffe, megan8, Reni, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość