35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Termin miała na 5. Ja mam na 7. Nie, nie i nie. Toto do polowy października nie będzie wychodzil
Ciekawe co mi gin powie w srode. A swoja droga to wczoraj dopadła mnie myśl ze urodzę grubo przed terminem....pewnie stres ze niewiele mam przygotowanemoremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote::0 to sekunda tylko strachu - nic go nie bolało...
Wiem, że to dla jego dobra .Ale mnie , bezdzietną ciotkę rozczulają płaczące dzieciaki .Pobiegłabym i przytuliła
A teraz dojrzałam ... i to w dniu urodzin
Zaraz, zaraz a te urodziny to wczoraj nie były?
Bozia3, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy.Pilnie ksiazke dla mlodego szukam pt. Dzien kolibra Ewy Przybylskiej . Kurde nigdzie w necie nie ma zeby ja kupic heh. Nie ma ktoras moze do odsprzedania ??? Albo wie gdzie mozna u niej w miescie dostac ??U nas w zadnej bibliotece nie ma ani w ksiegarniach tych stacjonarnych i internetowych nie moe wyszukac.Lipa totalna a potrzeba mu to na kuratoryjny konkurs z j.polskiego.
http://www.lideria.pl/szukaj.html?query=Ewa+Przybylska&filterActive=1&p=1&cat_id=&srtField=&productsPerPage=&search=1&filterCategory1=
jest po 15,77 ale od 25.10.2015
a tu od 25.09
http://www.akapit-press.com.pl/sklep/dla-mlodziezy/dzien-kolibra-526-30Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:50
BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:męczarnie młodego Kajetana...
:
Bozia3 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Moremi jeszcze raz dzięki za info że klinika się otworzyła
teraz czekam na telefon od rejestracji
i ruszamy z kopyta jupi...
ComeToMeBaby, Natka_79, beates, moremi, paszczakin, BISCA, Sabina, kkisia, Mala79, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Moremi jeszcze raz dzięki za info że klinika się otworzyła
teraz czekam na telefon od rejestracji
i ruszamy z kopyta jupi...
super!
malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
I następna dobra wiadomość to ta że zapiszę się do lekarza Morki
iwcia77, beates, moremi, Bozia3, BISCA, Aasiula, SolarPolar, Sabina, kkisia, Mala79, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
czesc i czolem, nie wiem co sie dzieje na forumie , bo jesze nie nadrabialam...dzis urwanie dupy..Ivo ma kaszel, katar , sraczke, zabki i goraczke...plakal caly dzien i strasznie sie tulil z tej niedoli, wiec go na recach caly dzien nosilam---no coz jedne cwicza z koniowata a inne nosza dziewieciokilowe dzieci
Kometa, teraz Ivo spi, wiec w koncu moge poprosic o fotyna spokojnie
Kajtkowi najlepsze zyczenia urodzinoweniech mu usmiech towarzyszy przez cale jego zycie
aniag- przelotem widzialam fotki z wczorajszych urodzin corki , fajna impreza i spoznione zyczenia dla corciania.g, moremi, Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, Mala79, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Zaczynam nowy cykl z stymulacją Manopurem. Zdecydowaliśmy się na IUI. ...i już mnie to stresuje... Jak czytam statystyki to nie jest różowo. Mało komu udaje sie za 1 razem. Macie znajome, które zaskoczyły od razu? szukam pocieszeniamalgos741, ania.g, moremi, iwcia77, paszczakin, Bozia3, anna maria, BISCA, Dziobak, beates, gosia7122, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, megan8, kkisia, Mala79, Magdala, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość