35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Zaczynam nowy cykl z stymulacją Manopurem. Zdecydowaliśmy się na IUI. ...i już mnie to stresuje... Jak czytam statystyki to nie jest różowo. Mało komu udaje sie za 1 razem. Macie znajome, które zaskoczyły od razu? szukam pocieszenia
Mam znajome dwie, które zaskoczyły za pierwszym razem (obie u lekarza, do którego pojdzie Malgos), w tym jedna urodziła bliźniaki
Na sąsiednim wątku (starających się o pierwsze dziecko Aszka też zaskoczyła od razu
Małgoś, bardzo, ale to bardzo się cieszęLuna76, anna maria, Bozia3, BISCA, Sabina, ania.g, malgos741, kkisia, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Długo pozostawałam w zawieszeniu. Nie potrafiłam się zebrać do działania. Myślałam, że jak wyłączę trochę myśli o ciąży to przydarzy się samo. Przestałam kontrolować cykl, nawet nie zapisywałam terminu miesiączki - olałam wszystko. Ale czas leci nieubłaganie... Czterdziestka za kilka miesięcy!!! Trza włączyć chemię i narzędzia
Zaczynam plamić przed miesiączką, do środy rozhula się na dobre, więc w sobotę pierwszy zastrzyk, a w sumie 3. Cały plan jest, a jak się to skończy, zobaczymy...
Dzięki Moremi, jak zwykle mogę na Ciebie liczyćBozia3, anna maria, BISCA, Dziobak, beates, moremi, gosia7122, SolarPolar, Sabina, ania.g, megan8, kkisia, Mala79, Magdala, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Zaznaczyłam sobie dziś na wykresie słabe krwawienie, więc automatycznie wyznaczył mi nowy cykle, ale czy ja wiem,. czy to można nazwać krwawieniem.
Do gina mi trza (jutro się umówię). Skoro rozpoczęliśmy starania to trzeb się od nowa przebadać.
Kapta, Iwcia prosiła o zdjęcia. Będą? Ja tez Cię nie widziałam jako panny młodej.
Edit: Oczywiście, że Kometa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:02
iwcia77, gosia7122, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry,
Zaznaczyłam sobie dziś na wykresie słabe krwawienie, więc automatycznie wyznaczył mi nowy cykle, ale czy ja wiem,. czy to można nazwać krwawieniem.
Do gina mi trza (jutro się umówię). Skoro rozpoczęliśmy starania to trzeb się od nowa przebadać.
Kapta, Iwcia prosiła o zdjęcia. Będą? Ja tez Cię nie widziałam jako panny młodej.
Mysza ty zakretasiemysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry,
Kapta, Iwcia prosiła o zdjęcia. Będą? Ja tez Cię nie widziałam jako panny młodej.iwcia77, mysza1975, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam wieczornie .Nie mam czasu na nic ,mała ma katar i idą jej 4 zęby , góra i dół ,żłobek praca i tak cały czas się kreci.
Bozia wszystkiego najlepszego dla Kajtka ,pozdrawiam i trzymam kciuki za potrzebujące.iwcia77, Bozia3, Sabina, Dziobak, anna maria, ania.g, moremi, kkisia, Mala79, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Konia z rzędem temu, kto zgadnie co robię w poniedziałków wieczór. Powiem, że nie prasuje ani nie cwicze z guru. Ja kuzwa origami składam... A dokładnie rybkę.
Mam ucznia, który kocha origami i raz w tygodniu mamy 1 godzinę z origami właśnie. Żeby mu pokazać, jak się robi poszczególne figurki, najpierw muszę się ich nauczyć sama. Znamy już żurawia, żabę, jutro rybka, a dokładnie skalar.
Pod koniec roku szkolnego będę chodzacym omnibusem origami. Możecie mnie spokojnie na dziecięce urodziny zapraszać - będę robić za animatora...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:39
iwcia77, BISCA, ania.g, Sabina, anna maria, Bozia3, paszczakin, malgos741, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, Mala79, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam wieczornie .Nie mam czasu na nic ,mała ma katar i idą jej 4 zęby , góra i dół ,żłobek praca i tak cały czas się kreci.
Bozia wszystkiego najlepszego dla Kajtka ,pozdrawiam i trzymam kciuki za potrzebujące.
Dostałam jakieś coś na ząbkowanie co się zwie Camila. Zaaplikowałam. Zobaczymy czy to coś warte.anna maria, paszczakin, moremi, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Podziwiam mnie przy manualnych akcjach ch... strzela ,zaraz bym te papierowe gowno podarlaDziobak wrote:Konia z rzędem temu, kto zgadnie co robię w poniedziałków wieczór. Powiem, że nie prasuje ani nie cwicze z guru. Ja kuzwa origami składam... A dokładnie rybkę.
Mam ucznia, który kocha origami i raz w tygodniu mamy 1 godzinę z origami właśnie. Żeby mu pokazać, jak się robi poszczególne figurki, najpierw muszę się ich nauczyć sama. Znamy już żurawia, żabę, jutro rybka, a dokładnie skalar.
Pod koniec roku szkolnego będę chodzacym omnibusem origami. Możecie mnie spokojnie na dziecięce urodziny zapraszać - będę robić za animatora...iwcia77, Dziobak, moremi, gosia7122, BISCA, kkisia, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witaj w klubie. U nas też 4 na raz.
Dostałam jakieś coś na ząbkowanie co się zwie Camila. Zaaplikowałam. Zobaczymy czy to coś warte.ania.g, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Konia z rzędem temu, kto zgadnie co robię w poniedziałków wieczór. Powiem, że nie prasuje ani nie cwicze z guru. Ja kuzwa origami składam... A dokładnie rybkę.
Pod koniec roku szkolnego będę chodzacym omnibusem origami. Możecie mnie spokojnie na dziecięce urodziny zapraszać - będę robić za animatora...anna maria, Dziobak, moremi, Bozia3, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość