35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Sie zjadlo, teraz by sie pospalo, nie Maks?
Akurat nic nie stoi na przeszkodzie, my to mamy dobrze...
Biszkopt, nie swiruj, czekaj. Wiem, to trudne
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
)) ja sie nie udzielam na forum , Bo ja nie mam czasu szczerze mowiac .... Pracuje caly etat czesto nawet wiecej ....CZuje sie dobrze , przytylam za duzooo to napewno , jedynie co moge powiedziec , ze boli mnie kregostup w dolnej czesci, bardziej kosc ogonowa .... Czuje ruchy mojego szkraba
)))) nie tam jakies babelki , bardziej jak soda heh Jest ruchliwy ... Dzisiaj mialam 2 trimester usg I wszystko co trzeba pomierzyli I wyglada , ze jest wspaniale , co cieszy najbardziej .... Mam tez fotki I video w 3d
))))) myslimy nad imieniem I chyba bedziej Maximillian ....
z zakupow to jeszcze nic nie mam , oprocz 3 malych ubranek , ja bede miec baby shower , to pewnie duzo rzeczy dostane ...Pozdrawiam Was serdecznie I do uslyszenia
))))
Aha
Edycja
Malutki wazy 283 gramySolarPolar, ania.g, Bozia3, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:u mnie chyba pozamiatane. Krew w sluzie. Nie mam zludzen. Jedyny cykl, w ktorym nie plamilam przed @to byl ten ciazowy
jestem w czernej dziurze
Idź obejrzeć mój wykres, to pogadamy.
Nie ma co się nastawiać w jedną czy drugą stronę.
Ja dalej trzymam kciuki.
Taaaa... Ja też mówiłam, że w ciąży, to mi cycki urosły. I tylko w jednej było plamienie implantacyjne, a reszta bez plamień.
Teraz mialam typowe plamienia jak przed @, ktora zaczyna się rozkręcać. Później mialam nawet co miesiąc pseudo@. Pamiętasz? To weź już nie płacz.Reni, Magdala, Aasiula, kapturnica, Sabina, Dziobak, gretka, ania.g, malgos741, BISCA, Bozia3, kkisia, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:No dobra. Niech tak bedzie. Tylko uwazaj na Was
To kiedy wyplywacie ?
3 października zaczynamyna razie mam zgodę, ale mam się pokazać przed wyjazdem
i lekarz nawet nie kręcił głową
Sabina, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca wg planu zajec to jeszcze masz pare dni do konca cyklu! Ja trzymam.
Takue krwawe sluzy moga byc z roznych przyczyn.
Czekaj.
Mnie kurka sluz leci i z nosa i z dupy.Mam 7dc. Wczesna ovu. Jakis uj wode maci.
moremi, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Bisca wg planu zajec to jeszcze masz pare dni do konca cyklu! Ja trzymam.
Takue krwawe sluzy moga byc z roznych przyczyn.
Czekaj.
Mnie kurka sluz leci i z nosa i z dupy.Mam 7dc. Wczesna ovu. Jakis uj wode maci.
moremi, Aasiula, Dziobak, ania.g, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:u mnie chyba pozamiatane. Krew w sluzie. Nie mam zludzen. Jedyny cykl, w ktorym nie plamilam przed @to byl ten ciazowy
jestem w czernej dziurzemoremi, Magdala, Sabina, Dziobak, ania.g, paszczakin, BISCA, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy.Pilnie ksiazke dla mlodego szukam pt. Dzien kolibra Ewy Przybylskiej . Kurde nigdzie w necie nie ma zeby ja kupic heh. Nie ma ktoras moze do odsprzedania ??? Albo wie gdzie mozna u niej w miescie dostac ??U nas w zadnej bibliotece nie ma ani w ksiegarniach tych stacjonarnych i internetowych nie moe wyszukac.Lipa totalna a potrzeba mu to na kuratoryjny konkurs z j.polskiego.
-
kapturnica wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy.Pilnie ksiazke dla mlodego szukam pt. Dzien kolibra Ewy Przybylskiej . Kurde nigdzie w necie nie ma zeby ja kupic heh. Nie ma ktoras moze do odsprzedania ??? Albo wie gdzie mozna u niej w miescie dostac ??U nas w zadnej bibliotece nie ma ani w ksiegarniach tych stacjonarnych i internetowych nie moe wyszukac.Lipa totalna a potrzeba mu to na kuratoryjny konkurs z j.polskiego.
https://www.inbook.pl/p/s/797858/ksiazki/opowiesci,-opowiadania/dzien-kolibra
I w Gandalfie taniej
http://www.gandalf.com.pl/b/dzien-kolibra/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:49
kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tu jest
https://www.inbook.pl/p/s/797858/ksiazki/opowiesci,-opowiadania/dzien-kolibra
I w Gandalfie taniej
http://www.gandalf.com.pl/b/dzien-kolibra/Na gandalfie niestety niedostepny jest. Ale zamowie mu z inbooka
Na Was wiedzmy zawsze mozna liczycWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:04
moremi, malgos741, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
jestem w czernej dziurzeBISCA, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
jestem w czernej dziurze
Bisca , jesteś dopiero 4 dpt, to za wcześnie żeby doszukiwać się objawów w jakąkolwiek stronę .
Niestety trza czekaćmoremi, ania.g, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No właśnie prześledziłam wątek i to podobno dziewczyna z FB. Niepełny 34 tc. Troche mnie zmroziło
Dziobak, beates, Natka_79, malgos741, Sabina, kkisia, Mala79, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Termin miała na 5. Ja mam na 7. Nie, nie i nie. Toto do polowy października nie będzie wychodzil
A tak serio to niech tam siedzi w Twoim brzuchu do pełnego dojrzeniamoremi, malgos741, Sabina, kkisia, Mala79, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4