35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Podobno tak- któraś to bardzo polecala tutaj. Efcia, Sandra?
Mam nadzieję, że pomoże, dla mnie i kilku znajomych rewelacja, a to homeo więc nie każdy w to wierzy, ale na dziecko na pewno nic nie działa na zasadzie placebo
Bisca jeśli jesteś 4 dpt to to plamienie co masz to jedynie implantacja może być.beates, ania.g, moremi, BISCA, malgos741, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
witam się wieczorową porą tylko zapodać migiem, że wizyta u gina przeszła pomyślnie acz z 40-minutowym opóźnieniem, jak zwykle tłumy były nieziemskie na korytarzu, mój ET planowany jest na przyszłą sobotę.
Mam pęcherzyki i na razie cienkie endometrium, pogadaliśmy o moich badaniach, pobycie na IP.. wyznałam przy okazji, że na te moje bóle brzucha pomaga alkohol.. Po czym gin z uśmiechem odparł że w takim wypadku, to mogą być wrzody jak nic! No i przyznaję, to może być trafna diagnoza.. Potwierdziłaby ją gastroskopia rzecz jasna(( ale tejże się bardzo boję i brzydzę..
więc póki co - alkohol ograniczam, kawę odstawiam i piję rumianek właśnie do kolacji...
Dziękuję za uwagę, to tyle co chciałam przekazać i wyłączam kompa machając glutami na dobranoc. Wasza świeżynka 35+sandra80, ComeToMeBaby, beates, moremi, BISCA, malgos741, kkisia, Reni, Magdala, Bozia3, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ale, ale, pamię-tam jakieś zamieszanie z suknią ślubą Komety, ale nie wiedziałam, że ostatecznie w moro wystapiła
no bo wiesz... tyle zachodu ze suknią... wiązania, zapięcia, zatrzaski, instrukcja, zdolności manualne. do tego fryzura, makijaż... daj spokój. wkurzyłam się i dopasowałam strojem do m. tak wiesz- romantycznie. że my niby jedność, czy jakoś tak.
beates, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mam nadzieję, że pomoże, dla mnie i kilku znajomych rewelacja, a to homeo więc nie każdy w to wierzy, ale na dziecko na pewno nic nie działa na zasadzie placeboMatka fantastycznej 4
-
sandra80 wrote:Mimbla trzymam kciuki na endometrium wino czerwone dobre jest
mnie po winie trochę muli
najlepsza tequila w mał…ych ilościach
albo piwo niepasteryzowane pszeniczne
albo burbon..
jezu, szczerze mówiąc jak mnie stres dopada pt "znowu się nie uda" to nie wiem czy chcę być w ciąży, czy po prostu popaść sobie po cichutku w alkoholizm...
paszczakin, beates, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, Bozia3, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mogły byśmy Mimbla razem mieszkać, alko byśmy sobie nie podpijaly.
A to cichutkie popadanie mnie się podoba..
Mi kiedyś ktoś powiedział (tu?), że jak się pije codziennie to alkoholizm.
Bozia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:21
Mimbla, moremi, anna maria, beates, BISCA, iwcia77, malgos741, kkisia, Reni, Aasiula, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:mnie po winie trochę muli
najlepsza tequila w mał…ych ilościach
albo piwo niepasteryzowane pszeniczne
albo burbon..
jezu, szczerze mówiąc jak mnie stres dopada pt "znowu się nie uda" to nie wiem czy chcę być w ciąży, czy po prostu popaść sobie po cichutku w alkoholizm...
eeee tam , na alkoholizm jeszcze mamy czas . Teraz lepiej w ciąże zajśćanna maria, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to dobrze, że do nas trafiłaś!
hyhyhyy
a poza tym: trzymam kciuki za sobotę. powodzenia!
Jak dobrze pójdzie, to do końca tygodnia ogarniemy ten remont i będę mogła zacząć pranie i prasowanie garderoby Toto.
A dzięki ciotkom ma wypasioną garderobęanna maria, Dziobak, beates, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin, Mala79, kkisia, dorbie, Bozia3, Aasiula, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mialam gastroskopie robiona ,najwieksze jakie w zyciu mnie spotkalo (dobra moze kolanoskopia jest wieksze ch..)Doktory mysleli ze to wrzody ,bo objawy wskazywaly ,a tu niespodzianka nic tylko bakteria .ktore moze wywolac wrzody i jakos nie wywolala przez 20 lat :-)Muminek chlej wino i kawe dowoli oni klamia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 września 2015, 08:26
paszczakin, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi, kkisia, Magdala, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
ja mogłabym co drugi dzień, to by mi chyba wystarczyło
uczciwie nie piję przecież dużo ani często. Po prostu "od czasu do czasu". Teraz zresztą, mogę uczciwie ludziom mówić: słuchajcie, lekarz mi powiedział że skoro po alkoholu ból brzucha przechodzi, który się zaczął po posiłku, to są to wrzody. Jaki z tego wniosek? Muszę się napić tequili.... albo burbonu. Nie po to, żeby zalać robaka ale żeby zalać moje wrzody!
moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mialam gastroskopie robiona ,najwieksze chujstwo jakie w zyciu mnie spotkalo (dobra moze kolanoskopia jest wieksze ch..)Doktory mysleli ze to wrzody ,bo objawy wskazywaly ,a tu niespodzianka nic tylko bakteria .ktore moze wywolac wrzody i jakos nie wywolala przez 20 lat :-)Muminek chlej wino i kawe dowoli oni klamia
dobre, Anna Maria. Dziękuję.
w sumie wino mogę tylko w małych ilościach, rozumiem argument za endometrium, słyszałam wiele razy. Ale ja nic nie poradzę że dużo mniej mi się chce rzygać jak wypiję coś co ma 38% a nie jakieś marne 11%moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry na wieczor
Oj bedzie on raczej z tych dlugich i bezsennych dla mnie...
Wyniki sa jedna wielka masakra...
Ciezko bedzie no ale coz doskonale wiem z czym walcze, ze to nie przeziębienie, ktore wczesniej czy później minie...
Na pocieszenie jak mi rece przestaly sie trzasc i sie opanowalam zrobilam sobie czerwone pazury o!