35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Mialam gastroskopie robiona ,najwieksze chujstwo jakie w zyciu mnie spotkalo (dobra moze kolanoskopia jest wieksze ch..)Doktory mysleli ze to wrzody ,bo objawy wskazywaly ,a tu niespodzianka nic tylko bakteria .ktore moze wywolac wrzody i jakos nie wywolala przez 20 lat :-)Muminek chlej wino i kawe dowoli oni klamia
Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
Mała
ale idziesz skonsultować te wyniki do lekarza, tak? sama się nie skonsultowałaś? może nie jest tak źle jak ci się wydaje. nie trać nadziei!
a czerwone pazury dodają siły i energii! brawo!malgos741, BISCA, Mala79, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no w koncu widzialam fotki Kometowej pary
zajebiste wrecz poprostu !
tesciowa beda operowac...kobieta pasychicznie sie przygotowywuje...to co wynalezli w placie czolowym powiekszylo sie, konsylium lekarskie zwolywano i poki tego nie wytna i nie oddadza do labo na badanie histopatologiczne to nie wiedza z czym maja do czynienia
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mała
ale idziesz skonsultować te wyniki do lekarza, tak? sama się nie skonsultowałaś? może nie jest tak źle jak ci się wydaje. nie trać nadziei!
a czerwone pazury dodają siły i energii! brawo!
Ja juz po konsultacji stad mnie nie bylo pol dnia
Nie czekalam, nie ryczalam, tylko dzialalam...
Stad wiem, ze sa masakra bo skutki uboczne brania IF sie pojawily... -
Mimbla wrote:ja mogłabym co drugi dzień, to by mi chyba wystarczyło
uczciwie nie piję przecież dużo ani często. Po prostu "od czasu do czasu". Teraz zresztą, mogę uczciwie ludziom mówić: słuchajcie, lekarz mi powiedział że skoro po alkoholu ból brzucha przechodzi, który się zaczął po posiłku, to są to wrzody. Jaki z tego wniosek? Muszę się napić tequili.... albo burbonu. Nie po to, żeby zalać robaka ale żeby zalać moje wrzody!
je je je bo kto pije i pali ten nie ma robaliMimbla, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Córka pyta mamę:
-mamo co się dzieje z miodem z miesiąca miodowego?
-wsiąka w męża i tak powstaje stary piernikiwcia77, kkisia, Bozia3, beates, Aasiula, dorbie, ania.g, Simba, BISCA, Mimbla, SolarPolar, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no w koncu widzialam fotki Kometowej pary
zajebiste wrecz poprostu !
iwcia77 wrote:tesciowa beda operowac...kobieta pasychicznie sie przygotowywuje...to co wynalezli w placie czolowym powiekszylo sie, konsylium lekarskie zwolywano i poki tego nie wytna i nie oddadza do labo na badanie histopatologiczne to nie wiedza z czym maja do czynienia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kometa- juz dawno mialam pytac- jak sie miewa bratowa, brat i ich potomek?
na początku listopada jedziemy do nich na chrzciny małej- obadam to naocznie.iwcia77, moremi, megan8, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:dobre, Anna Maria. Dziękuję.
w sumie wino mogę tylko w małych ilościach, rozumiem argument za endometrium, słyszałam wiele razy. Ale ja nic nie poradzę że dużo mniej mi się chce rzygać jak wypiję coś co ma 38% a nie jakieś marne 11%iwcia77, Mala79, Aasiula, Simba, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:dzięki. brat wrócił niedawno do pracy, nie wykazano żadnych złamań, był "tylko" poobijany. malutka wyszła bez uszczerbku, a bratowa przez trzy miesiące musi nosić gorset usztywniający... dla brata załatwialiśmy ketonale bo terminy do lekarzy na za miesiąc (bratowa karmi, jakoś się musiała na paracetamolu (?) przemęczyć. mieli już wizytę u ortopedy i neurologa- wszystko ok.
na początku listopada jedziemy do nich na chrzciny małej- obadam to naocznie.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:helikobakter pylori sie zowie ta zaraza- ja tez mam i zwalczam , bo co 2 lata nawraca dziadostwo
Alergolog faszerował mnie zyrtekiem, a to nie przechodziło. Dopiero pewna mądra pani doktor pediatra-gastrolog (chociaż dorosła byłam) wydała diagnozę.Aasiula, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja też idę spać. Bardzo męczące jest układanie książek
A czerwone pazury... Mała mrrrrrrrbędzie dobrze, nie ma co się zamartwiać na przyszłość
DobranocHeretyczka, Mala79, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!