35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A jak sprawdzasz czy ten helikopter wrocil? Te testy dmuchane robisz?
-
iwcia77 wrote:ja robie z krwi jak czuje ze powraca alitoza. ide do labo a potem do mojego lekarza rodzinnego i on mi zapisuje antybiotyki, ktore polecil mi gastolog jakies 5 lat temu jak robilam gastroskopie
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bry, melduję się. Pamiętam, idę dziś odebrać oryginały badań. No, jak tylko dokończę kaw...ę
Trzymam kciuki za pozostałe członkinie dzisiejszej trójcy. I a propos trójcy to dziś w Trójmieście mityng innej trójcy forumowej. Wyszły mi trzy trójce. To się musi udać!Sabina, Aasiula, malgos741, moremi, beates, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Kapta, o ciekawe z tym olejem bo akuratnie dumam co na tyłek wybrać. W ogóle z wybieraniem to czuje sie jak pierwiastkastoję w sklepie i nie wiem na co sie zdecydować.
Kciuki trzymam mocno za wszystkie
Bisca, a ty nie miałaś sikać w sobotę???
Miłego dnia!iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca, a nie za szybko czasem ten teścior?!
W poprzedniej ciazy juz byl cien, mimo, ze niska HCG bo puste jajo...
Trudno, musze byc twarda nie mientka
Za miesiac kolejna IVF.Heretyczka, moremi, Dziobak, Magdala, Bozia3, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:W poprzedniej ciazy juz byl cien, mimo, ze niska HCG bo puste jajo...
Trudno, musze byc twarda nie mientka
Za miesiac kolejna IVF.Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kobitki
Wszystko zaciśnięte za potrzebujące
Bisca nadstaw dupę to ci nakopie...
Dziś dobra wiadomość : proszę mnie wpisać do planu zadań yupi wizyta w klinice na 28.09 na 12.00 ... Moremi normalnie zacałuję cię za wczorajAasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, moremi, Sabina, Magdala, Natka_79, beates, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzien dobry..
na poczatek kciuki za potrzebujace i 2 kopy- Sabinie, bo chciala, Bisce za zle nastawienie. I za brak udostepnionego wykresu, zebym mogla moj sklerotyczny umysl wesprzec weryfikujac ile to dni po transferze..
potem sypie glowe popiolem za byka rozdzielnego (zmylilo mnie, ze mozna tez napisac "Bysmy mogly"). No i za pomylenie osob z niesluszna teoria- przepraszam Bozia, masz u mnie kielichaAasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3, Mala79, Mega, efcia lubią tę wiadomość