35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To już dwie do kopania:
Sabcia i Bisca...Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A i milego spotkania sekcji trojmiejskiej + 1.. Ja bede na swieta, to moze tez nam sie by udalo, bo w wakacje to ja nie mialam czasu na dupie usiasc..
Ale na swieta powinno byc spokojniej..Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Dziobak, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapta, Ty zes sie marnowala przez tyle lat.. powinnas dzieciaka co 2 lata robic- bardzo dobrze Ci to wychodzi i chyba Ci sluzy
ja 8 dni po porodzie zaliczalam juz chyba bejbi blusa..malgos741, Mimbla, iwcia77, moremi, Dziobak, Sabina, kapturnica, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A i milego spotkania sekcji trojmiejskiej + 1.. Ja bede na swieta, to moze tez nam sie by udalo, bo w wakacje to ja nie mialam czasu na dupie usiasc..
Ale na swieta powinno byc spokojniej..
Ja tam zawsze jestem chętna na spotkaniamalgos741, dorbie, megan8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wykres udostepniony.
Dzieki za slowa wsparcia, ale plamienie sie nasila. Jest dokladnie tak jak w kazdym cyklu. 3-4 dni przed @ plamienie.
Tak bardzo chcialabym sie mylic ale za stara jestem i za bardzo doswiadczona , zeby sie jeszcze ludzic.
Biszkopcie.. fakt, 10 dpt juz by cos chyba wyszlo.. jak teraz nie pojdzie to za miesiac jeszczce masz mrozaka, czy nowe IVF?
Bierzesz moze Bisca wit D? Bo jak nie, to moze sprobuj, zaszkodzic nie zaszkodzi, a ja gleboko wierze, ze pomaga..Simba, iwcia77, BISCA, moremi, kapturnica, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Kapta, o ciekawe z tym olejem bo akuratnie dumam co na tyłek wybrać. W ogóle z wybieraniem to czuje sie jak pierwiastkastoję w sklepie i nie wiem na co sie zdecydować.
Kciuki trzymam mocno za wszystkie
Bisca, a ty nie miałaś sikać w sobotę???
Miłego dnia!
Od urodzenia, dzieciom myje tylki chusteczka higieniczna + woda. Zadnego kremu, balsamu, olejku, zadnych chusteczek nawilzonych. NIC. Jesli cos sie odparzy (moze ze trzy razy w sumie u obu przez 9 miesiecy) - LINOMAG. Linomag to jest dla mnie glowny must have.
Przez pierwsze trzy miesiace przed kapiela smarowalam ich olejkiem migdalowym, kapiele co dwa dni. Po kapieli nigdy nic. Do kapieli kilka kropel oliwki myjacej.iwcia77, dorbie, moremi, Magdala, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:NA SZCZESCIE MAŁY MI JAK NA RAZIE NIGDY NIE ULAŁ.... jeszcze...
Ja sobie nawet sprawiłam na ramie taka ceratke z frotką, bo z moich doświadczen to mi będzie potrzebnaJak większy dziecio, to go wyżej się trzyma i nie raz miałam zalane plecy albo i podłoge z tyłu. Ale wiadomo, że nie ma reguła ;-)każde dziecko inne
Aasiula, moremi, iwcia77, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja Ci mowie - najlepiej nic.
Od urodzenia, dzieciom myje tylki chusteczka higieniczna + woda. Zadnego kremu, balsamu, olejku, zadnych chusteczek nawilzonych. NIC. Jesli cos sie odparzy (moze ze trzy razy w sumie u obu przez 9 miesiecy) - LINOMAG. Linomag to jest dla mnie glowny must have.
Przez pierwsze trzy miesiace przed kapiela smarowalam ich olejkiem migdalowym, kapiele co dwa dni. Po kapieli nigdy nic. Do kapieli kilka kropel oliwki myjacej.
A kąpiel to z dodatkiem Oilatum lub oliwy i wyciąga się dziecko z wody i wtedy tak fajnie ta rozpuszczona oliwka ciałko natłuszcza. Ja nie kupuję zadnych szamponów, mydeł czy mydeł w płynie. Tylko Oilatum. To pupy biorę na wszelki wypadek Sudocrem i Linomag ale z nastawieniem ze małoAasiula, Simba, moremi, Dziobak, kapturnica, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny