35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoczytalam wspieram wszystkie, ktore tego potrzebuja
Kapta Maks mnie rozbraja
Morka rejs? Chociaz z drugiej strony jak to Twoj zywiol i nie ma przeciwskazan to dlaczego nie, "plytkich fal"
Iwcia zdrowia dla Tesciowej!
Mimbla gastroskopia nie taka straszna mialam niejednokrotnie wszystko zalezy od nastawienia
Skoro wszystkie poszly, to ja tez ide
Zycze udanej nocykapturnica, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Jesssu jaki miałam sen
Kazali mi rodzic w 34 tc a ja ich tak prosiłam zeby jeszcze poczekali.
Koszmar ...
Dzisiaj spotkanie z wiedźmami
Miłego
Bozia3, moremi, dorbie, kapturnica, Dziobak, ania.g, kkisia, iwcia77, Mala79, Sabina, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mogły byśmy Mimbla razem mieszkać, alko byśmy sobie nie podpijaly.
A to cichutkie popadanie mnie się podoba..
Mi kiedyś ktoś powiedział (tu?), że jak się pije codziennie to alkoholizm.
Bozia?To Burszta chyba tak pisała..
Ja mam inną teorię...- Są dwie kategorie dużo pijących - alkoholicy i pijacy (ja się zapisuje do tych drugich hehe). Alkoholik pije, bo już musi - rano, wieczór w dzień i w nocy..;)Odstawienie alko robi mu źle i musi dalej pić. Druga kategoria to pijacy - impreziarze...piją bo lubią i jak trzeba - bez problemu odstawiają...
P.S.Mogłybyśmy - to razem chyba...Aasiula, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, Simba, BISCA, Mimbla, Magdala, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam rana
!
Kciuk prawej ręki trzymam za Reni
Kciuk lewej za Kometę,
No i kegle za Magdale
Powodzenia na wizytach dziewczyny!
Miłego dnia dla wszystkich !moremi, Aasiula, dorbie, Bozia3, Reni, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, Magdala, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Czesc i czołem !!!
Doczytałam co i jak u Was.Jak na razie udaje mi sie to .Troche słabo sie wyspałam bo ostatniej nocy młody jak z zegarkiem w reku budził sie równo co 2godziny 20minut.Normalnie jakby cos go dźgało i mówiło wstawaj na cycka.
Po tygodniu od porodu moje ciążowe kilogramy prawie spadły , został mi kg nadwyżki jeszcze.
Od czwartku do dzis mam równe 5kg mniej plus 7 z pierwszych dni.Jestem zadowolona ,że młody ze mnie tak wyżera a i pewnie dieta robi swoje bo tak lekko i dietetycznie to ja daaaawno nie jadłam.No i najważniejsze ćwiczyc nie ćwicze (nie znoszę ) chyba ,że czynności przy małym można nazwać gimnastyka.
Jakby jeszcze ze 20 kg chciał wziąść i wycyckać miała bym swoją figure sprzed latW pasie uciekło mi 24cm
Renek,Kometa kciukam za dziś!!! I dla każdej , która potrzebuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:04
Aasiula, ania.g, iwcia77, Mala79, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Mimbla, dorbie, moremi, megan8, beates, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Stosuje/stosowała któraś z Was olej kokosowy do pupy dzieciora ??? Ja od wczoraj smaruje małego i powiem Wam ,że pięknie izoluje skóre od kup .A u mnie mały wali wkażdą i bywa ,że przy karmieniu zmieniam i 2, 3 pieluchy .Mało ekonomiczny chłopak sie mi trafił.Puści nas z torbami
.
Mój chŁop do pracy wraca 4listopada dopieroWięc może zdąże i krzywa glukozową i wizyty u gina zaliczyc jak jeszcze będzie w domu bo połóg kończy mi się końcem pazdziernika.
Aasiula, Sabina, ania.g, Mala79, anna maria, dorbie, moremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
melduje sie
Kapta- moj Ivo tez jadl cycka a z drugiej sadzil petardy i co pielucha to kupa i w ciagu dnia zmian bylo chyba 7/8potem sie wyreguluje
moj Ivo zagilany, kaszle i ciagle mu zbijam tempke. zakraplam nos roztworem soli fizjologicznej , potem frida odciagam i dzis zapodalam aerozol do wdychania. nie moge sie dodzwonic do mojej pediatry..wiecznie zajetekapturnica, Aasiula, Mala79, Sabina, malgos741, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:mnie po winie trochę muli
najlepsza tequila w mał…ych ilościach
albo piwo niepasteryzowane pszeniczne
albo burbon..
jezu, szczerze mówiąc jak mnie stres dopada pt "znowu się nie uda" to nie wiem czy chcę być w ciąży, czy po prostu popaść sobie po cichutku w alkoholizm...Aasiula, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny