35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Jadę dziś dziewczyny do mojego guinea-pig, na podgląd endometrium i pęcherzyka.
Może się dowiem już, kiedy będzie crio.
Troszkę się denerwuję. Ten mój gin to taki oschły typ, że na samo wspomnienie pić mi się zachciewa.... Ech.
Miłego dnia w każdym razie
Mimbla powodzenia !
A który masz dzień cyklu ? -
Tak, mam długie cykle. Poniekąd to dobrze bo tłumaczę sobie, że nie powystrzelam mojej rezerwy jajnikowej tak szybko, mimo dwóch przebytych stymulacji.
Zarodki są 5-dniowe, dwie blastocysty. Jedna z nich powstała z takiego słabszego zarodka, po nią pójdę jako pierwszą.
BISCA, moremi, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, krycha.stara, Dziobak, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Tak, mam długie cykle. Poniekąd to dobrze bo tłumaczę sobie, że nie powystrzelam mojej rezerwy jajnikowej tak szybko, mimo dwóch przebytych stymulacji.
Zarodki są 5-dniowe, dwie blastocysty. Jedna z nich powstała z takiego słabszego zarodka, po nią pójdę jako pierwszą.
No to trzymamy kciuki !!!! -
Dzien dobry
U nas leje, czyli dzien jak (co)dzien..
Bozia, lekko spoznione ale serdeczne zyczenia urodzinowe dla Kajtka
Ania, dla Twojej corki tez najlepsze zyczenia.
Kapta, dobra tesciowa to cud natury, szczesciara z Ciebie
Bisca, niezly numer z ta ciaza- niespodzianka
Reniek i inne dziewuchy- powodzenia na wizytach
Pytanie mam: czy ktoras robila sobie stymulacje bez monitoringu? Bo tutaj mojej kolezance, lekko przed 40, majacej juz jedno dziecko, dali clo na 6 miesiecy, bez monitoringu....wiec sobie jadla, ale nic sie nie dzialo- nawet nie wie czy pecherzyki rosly, czy pekaly itd. Fakt, ze 2 lub 3 miesiace po zakonczeniu stym. zaszla w ciaze.
Simba, Aasiula, BISCA, ania.g, Mala79, Bozia3, kapturnica, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzien dobry! jest slonce!
Sloneczko, sloneczkunio (jeszcze mi zostalo po wczoraj)..
[/img]
Bo jak ciemno jest to sie z dzieckiem nie lata po dworzu, nie?
Chyba se jaki nedzny suwak wstawie..Jeno trzeba sobie swiatelka odblaskowe zawiesic.
Bez kitu, w No mozna kupic taka odbaskowa kamizelke na budke wozka, coby byc widocznym.
Toc na Nord Kapp to pol roku ciemno, ale dzieciakow chyba nie trzymaja na chacie jak w piwnicy u Fritzla?
Ja po ciemaku wychodze. Na wsi mieszkam, ale swiatla na ulicy mamy.moremi, kkisia, beates, BISCA, ania.g, Mala79, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Moszna.
Jeno trzeba sobie swiatelka odblaskowe zawiesic.
Bez kitu, w No mozna kupic taka odbaskowa kamizelke na budke wozka, coby byc widocznym.
Toc na Nord Kapp to pol roku ciemno, ale dzieciakow chyba nie trzymaja na chacie jak w piwnicy u Fritzla?
Ja po ciemaku wychodze. Na wsi mieszkam, ale swiatla na ulicy mamy.
Ale dzieciu chyba fajniej jak sie wychodzi jak jasno? Bo wiesz Dziobak, u nas tez bedzie teraz kogut domowy zamiast mnie, to moze isc na spacer w poprzednim przedziale paszowym, tzn pomiedzy 13 a 16.. ja bede wracac z fabryki o 17, mlody idzie spac o 20, to ja chce jeszcze miec czas na kulanie i przytulanieA w wozku na spacerze on jest tak daleko ode mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 11:45
moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzień dobry!
Paszczak , u nas tez wciaz słonecznie. Mam nadzieje, ze ta pogoda jeszcze troche się utrzyma. Bo jak pomyślęo tej holenderskiej jesieni to ...brrrrr
nie martw sie beates, to tylko do marca..
a w ciazy to jesien nawet zapluta jest fajna.. sofa, koc, herbata z malinami, ksiazka czy film.. mi bylo dobrzebedziesz se siedziec i z dzidziolem gadac..
beates, moremi, ComeToMeBaby, Natka_79, BISCA, krycha.stara, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Tak, mam długie cykle. Poniekąd to dobrze bo tłumaczę sobie, że nie powystrzelam mojej rezerwy jajnikowej tak szybko, mimo dwóch przebytych stymulacji.
to pisz pozniej, trzeba Cie bedzie zglosic do pani, do planu zajec..
ale teraz fala in-vitro! musi byc udana tym razem!moremi, beates, Simba, BISCA, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry
Nie mam czasu, ale musze szybko sie z Wami TYM podzielic :
Nasza stazystka (24 lata) nie przyszla dzisiaj do biura. Przed chwila dzwonila jej mama, zeby nam powiedziec, ze Charlotte jest w szpitalu. Pojechala wczoraj na IP z bolami brzucha. Okazalo sie, ze jest w 6-tym miesiacu ciazy !!!!!!!!!!!
Jestem jeszcze w szoku
SIMBAAAA, wstydz sie!
Wstydze sie
Dzien dobrymoremi, Reni, krycha.stara, Bozia3, kapturnica, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie martw sie beates, to tylko do marca..
a w ciazy to jesien nawet zapluta jest fajna.. sofa, koc, herbata z malinami, ksiazka czy film.. mi bylo dobrzebedziesz se siedziec i z dzidziolem gadac..
Oby Twoje słowa były proroczeBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny