35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
A teraz spadam spac , bo o 5 musze wstac i isc do roboty
I jeszcze jedno
Pracuje tam tylko do konca miesiaca
Bo sie nie da taki wyzysk
Ostatnio mialam 11 dni pod rzad , bez dnia wolnego
Lacznie z sobotami i niedzielamidorbie, SolarPolar, Aasiula, Sabina, macduska, Mega, ania.g, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
I jeszcze jedno
Lacznie z sobotami i niedzielami
Musi sie udac. Ful serwis.
Pracy bedziesz nowej szukac?
Trzym sie.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Musze wam powiedziec co widzialam.
Widzialam chorego psa. Mial cos z nogami tylnymi. Mial na sobie takie ustrojstwo na tylnych lapach z dlugim kijem dla pani. Kij zamontowany pod kontem prostym do gory. Pani szla z tylu i podnosila mu dupe na tym kiju i on tak sobie czlapal na przednich lapach.
Nie wiem czy zrozumialyscie bo to trudno wytlumaczyc. Nie byl to typ a la Reksio na kolkach.SolarPolar, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Musze wam powiedziec co widzialam.
Widzialam chorego psa. Mial cos z nogami tylnymi. Mial na sobie takie ustrojstwo na tylnych lapach z dlugim kijem dla pani. Kij zamontowany pod kontem prostym do gory. Pani szla z tylu i podnosila mu dupe na tym kiju i on tak sobie czlapal na przednich lapach.
Nie wiem czy zrozumialyscie bo to trudno wytlumaczyc. Nie byl to typ a la Reksio na kolkach. -
nick nieaktualny
-
Szalom Alejkum
nadrobilam foruma tylko do str 11608...ale widze , ze uczylismy sie dzisiaj arabskiego pozdrowienia, wiec lekcje mam troszke odrobione
ide dalej czytac
dorbie, ania.g, Heretyczka, Mimbla, Mega, Bursztyn, macduska, Magdala, efcia, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:A i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
I jeszcze jedno
Lacznie z sobotami i niedzielami
Bardzo Ci zazdroszczę EmbryoGlue ...
ja próbowałam 2 razy to wyprosić od gina. Dopłaciłabym gdyby było trzeba..
To mi z uśmiechem dziwnym odpowiedział że nie będzie robił czegoś, do czego nie ma przekonania
Chciałam chociaż jeden transfer na tym nośniku zaliczyć, ale niestety, dupa.Simba lubi tę wiadomość