35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
A teraz spadam spac , bo o 5 musze wstac i isc do roboty
I jeszcze jedno
Pracuje tam tylko do konca miesiaca
Bo sie nie da taki wyzysk
Ostatnio mialam 11 dni pod rzad , bez dnia wolnego
Lacznie z sobotami i niedzielami
nick nieaktualny, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
I jeszcze jedno
Musi sie udac. Ful serwis.
Pracy bedziesz nowej szukac?
Trzym sie.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Musze wam powiedziec co widzialam.
Widzialam chorego psa. Mial cos z nogami tylnymi. Mial na sobie takie ustrojstwo na tylnych lapach z dlugim kijem dla pani. Kij zamontowany pod kontem prostym do gory. Pani szla z tylu i podnosila mu dupe na tym kiju i on tak sobie czlapal na przednich lapach.
Nie wiem czy zrozumialyscie bo to trudno wytlumaczyc. Nie byl to typ a la Reksio na kolkach.
SolarPolar, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBidulekMagdala wrote:Musze wam powiedziec co widzialam.
Widzialam chorego psa. Mial cos z nogami tylnymi. Mial na sobie takie ustrojstwo na tylnych lapach z dlugim kijem dla pani. Kij zamontowany pod kontem prostym do gory. Pani szla z tylu i podnosila mu dupe na tym kiju i on tak sobie czlapal na przednich lapach.
Nie wiem czy zrozumialyscie bo to trudno wytlumaczyc. Nie byl to typ a la Reksio na kolkach. -
nick nieaktualny
-
Szalom Alejkum
nadrobilam foruma tylko do str 11608...ale widze , ze uczylismy sie dzisiaj arabskiego pozdrowienia, wiec lekcje mam troszke odrobione
ide dalej czytac
nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Mimbla, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Magdala, efcia, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:A i mialam wam powiedziec jeszcze ze dostane ten super glu i naciecie otoczki i jeszcze jakas super wypasiona metode zapladniania jajec
I jeszcze jedno
Bardzo Ci zazdroszczę EmbryoGlue ...
ja próbowałam 2 razy to wyprosić od gina. Dopłaciłabym gdyby było trzeba..
To mi z uśmiechem dziwnym odpowiedział że nie będzie robił czegoś, do czego nie ma przekonania
Chciałam chociaż jeden transfer na tym nośniku zaliczyć, ale niestety, dupa.
Simba lubi tę wiadomość

"