X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja juz sie dostosowuje ;D
    Ale wiesz jak to jest. To zależy od męża. Jak sobie życzy, to żona musi się zakrywać. Więc, jak Alojz jest zazdrosny, to wiesz ;-)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wlasnej roboty?
    Sernik zjadlas?
    Co zjadlas?
    Taki batonik. One są popularne za naszą wschodnią granicą. Twarożek w polewie czekoladowej. Wypatrzylam w stokrotce, ale w auchanie też są w dziale nabiałowym obok kinderkanapek i innych badziewi.

Bozia3, Magdala, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.

iwcia77, ania.g, dorbie, macduska, Bozia3, megan8, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.
    no mi tez sie lezka w oku zakrecila..strasznie mi teskno za takimi nowonarodzonymi dziecmi, ostatnio bylam na urodzinach i byly 2 laski z 2 i 3 miesiecznymi dziewczynkami- zamarlam z wrazenia ..noormalnie paralizu dostalam , dobrze , ze Ivo spal , bo normalnie lazilam za tymi laskami jak jebnieta :-O

Kisiel- yuppi hurra, kciukam & <3

Dorbi- super brzuch!

dorbie, Bozia3, Aasiula, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
    otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
    no masakra
    czytam nick i ufff ulżyło NASZA!

ania.g, iwcia77, dorbie, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
    otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
    no masakra
    czytam nick i ufff ulżyło NASZA!
    no ale pomysl , ze jak wszystkie zmienimy awatara to bedzie jajcarsko ;D

dorbie, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Weź, wkurza mnie ten film z tym noszeniem tego bobasa, bo płacze i z tą nieudolnością tego faceta i ta teściowa. Jeny! Parodia totalna

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Po moim trupie, prędzej moherowy beret założę ;)
    no to dawaj ;D

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale wiesz jak to jest. To zależy od męża. Jak sobie życzy, to żona musi się zakrywać. Więc, jak Alojz jest zazdrosny, to wiesz ;-)
    Alojz zazdrosny raczej nie jest ale wron sie boi ;D

dorbie lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to dawaj ;D
    No to proszę :)

iwcia77, dorbie, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale pomysl , ze jak wszystkie zmienimy awatara to bedzie jajcarsko ;D

)ooo, widzę że zmiana mundurków? Ja się już dostosowuję.

ania.g, iwcia77, Bozia3, Aasiula, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b96c877d3ad.jpg

macduska, Reni, Heretyczka, Aasiula, ania.g, Magdala, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    )ooo, widzę że zmiana mundurków? Ja się już dostosowuję.
    brawo Wacia!

:D

Jutro wszystkie do szkoly w nowym mundurkach maja sie stawic ;D - akcja tylko na 24 h ;D

macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to proszę :)

hahahahah anig dobra jestes ! :D

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bozia i co tam z podglądaniem?
    Wszystko ok. Dwa jajca urosły - jeden w lewym(1,71) i drugi w prawym (1,68). Endo- 1,22 cm. Zaleciła bzykanko od dziś co dwa dni...ale ja uważam, że dziś to trochę za wcześnie i te "co dwa dni" mi sie potem nie zgra...w sobotę duża impreza w domu - to jakie bzyki? Plan więc jest taki: jutro, niedziela i wtorek....choć mnie osobiście kusi codziennie - a ginka mnie hamuje,,że się nasienie mocno osłabi...
    Z takich moich refleksji...to jednak chyba się starzejemy....2 lata temu po clo rosło mi po kilka jaj - 3-4. A teraz bidne 2....równia pochyła panie...

Reni, iwcia77, dorbie, macduska, ania.g, Bursztyn, moremi, Magdala, Bliska 77, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale jak ja naciągnę burkę albo chociaż nikab, to zniknę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:19

iwcia77, Bozia3, macduska, moremi, Bliska 77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waćka - miałaś mi napisać o tych śledziach z suszonymi grzybami i co??? W zakutaną się bawisz, zamiast coś pożytecznego zrobić..;)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - historia spotkania ovufrendek the best- jak zwykle nie zawiodlas mnie :D :D

Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia normalnie spadnę z fotla jak Ci się teraz poszczęści :-)

ale emocje
    nareszcie cos się w naszym prostytutkodołku dzieje

iwcia77, Heretyczka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Reni - historia spotkania ovufrendek the best- jak zwykle nie zawiodlas mnie :D :D

najbardziej wzruszyła mnie fota, na której jesteśmy takie szczęsliwe i śmiejemy sie do łez ;-)

iwcia77, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 11441 11442 11443 11444 11445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ