X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja juz sie dostosowuje ;D
    Ale wiesz jak to jest. To zależy od męża. Jak sobie życzy, to żona musi się zakrywać. Więc, jak Alojz jest zazdrosny, to wiesz ;-)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Wlasnej roboty?
    Sernik zjadlas?
    Co zjadlas?
    Taki batonik. One są popularne za naszą wschodnią granicą. Twarożek w polewie czekoladowej. Wypatrzylam w stokrotce, ale w auchanie też są w dziale nabiałowym obok kinderkanapek i innych badziewi.

Bozia3, Magdala, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.

iwcia77, ania.g, dorbie, macduska, Bozia3, megan8, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.
    no mi tez sie lezka w oku zakrecila..strasznie mi teskno za takimi nowonarodzonymi dziecmi, ostatnio bylam na urodzinach i byly 2 laski z 2 i 3 miesiecznymi dziewczynkami- zamarlam z wrazenia ..noormalnie paralizu dostalam , dobrze , ze Ivo spal , bo normalnie lazilam za tymi laskami jak jebnieta :-O

Kisiel- yuppi hurra, kciukam & <3

Dorbi- super brzuch!

dorbie, Bozia3, Aasiula, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
    otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
    no masakra
    czytam nick i ufff ulżyło NASZA!

ania.g, iwcia77, dorbie, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
    otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
    no masakra
    czytam nick i ufff ulżyło NASZA!
    no ale pomysl , ze jak wszystkie zmienimy awatara to bedzie jajcarsko ;D

dorbie, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dorbie, piekny brzuchol!
    Weź, wkurza mnie ten film z tym noszeniem tego bobasa, bo płacze i z tą nieudolnością tego faceta i ta teściowa. Jeny! Parodia totalna

Simba lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Po moim trupie, prędzej moherowy beret założę ;)
    no to dawaj ;D

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale wiesz jak to jest. To zależy od męża. Jak sobie życzy, to żona musi się zakrywać. Więc, jak Alojz jest zazdrosny, to wiesz ;-)
    Alojz zazdrosny raczej nie jest ale wron sie boi ;D

dorbie lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to dawaj ;D
    No to proszę :)

iwcia77, dorbie, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale pomysl , ze jak wszystkie zmienimy awatara to bedzie jajcarsko ;D

)ooo, widzę że zmiana mundurków? Ja się już dostosowuję.

ania.g, iwcia77, Bozia3, Aasiula, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b96c877d3ad.jpg

macduska, Reni, Heretyczka, Aasiula, ania.g, Magdala, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    )ooo, widzę że zmiana mundurków? Ja się już dostosowuję.
    brawo Wacia!

:D

Jutro wszystkie do szkoly w nowym mundurkach maja sie stawic ;D - akcja tylko na 24 h ;D

macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to proszę :)

hahahahah anig dobra jestes ! :D

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bozia i co tam z podglądaniem?
    Wszystko ok. Dwa jajca urosły - jeden w lewym(1,71) i drugi w prawym (1,68). Endo- 1,22 cm. Zaleciła bzykanko od dziś co dwa dni...ale ja uważam, że dziś to trochę za wcześnie i te "co dwa dni" mi sie potem nie zgra...w sobotę duża impreza w domu - to jakie bzyki? Plan więc jest taki: jutro, niedziela i wtorek....choć mnie osobiście kusi codziennie - a ginka mnie hamuje,,że się nasienie mocno osłabi...
    Z takich moich refleksji...to jednak chyba się starzejemy....2 lata temu po clo rosło mi po kilka jaj - 3-4. A teraz bidne 2....równia pochyła panie...

Reni, iwcia77, dorbie, macduska, ania.g, Bursztyn, moremi, Magdala, Bliska 77, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale jak ja naciągnę burkę albo chociaż nikab, to zniknę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:19

iwcia77, Bozia3, macduska, moremi, Bliska 77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waćka - miałaś mi napisać o tych śledziach z suszonymi grzybami i co??? W zakutaną się bawisz, zamiast coś pożytecznego zrobić..;)

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - historia spotkania ovufrendek the best- jak zwykle nie zawiodlas mnie :D :D

Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia normalnie spadnę z fotla jak Ci się teraz poszczęści :-)

ale emocje
    nareszcie cos się w naszym prostytutkodołku dzieje

iwcia77, Heretyczka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Reni - historia spotkania ovufrendek the best- jak zwykle nie zawiodlas mnie :D :D

najbardziej wzruszyła mnie fota, na której jesteśmy takie szczęsliwe i śmiejemy sie do łez ;-)

iwcia77, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 11441 11442 11443 11444 11445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ