35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Wlasnej roboty?
Sernik zjadlas?
Co zjadlas?Bozia3, Magdala, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie, piekny brzuchol!
Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.iwcia77, ania.g, dorbie, macduska, Bozia3, megan8, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dorbie, piekny brzuchol!
Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.
Kisiel- yuppi hurra, kciukam &
Dorbi- super brzuch!dorbie, Bozia3, Aasiula, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
no masakra
czytam nick i ufff ulżyło NASZA!ania.g, iwcia77, dorbie, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwcia chcesz, żebym zawału dostała
otwieram wiadomości a tam powiadomienia o lajkach i tylko od jakiejś czarnej wrony
no masakra
czytam nick i ufff ulżyło NASZA!dorbie, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dorbie, piekny brzuchol!
Obejrzalam wlasnie kolejny odcinek "Przyjaciolek". I jak Liszowska nosila na rekach takiego mini niemowlaczka, to az mnie tak scisnelo w gardle... Adas jest juz taki duzy i to tak szybko zlecialo... Chcialabym chyba jeszcze jednego malucha... Ale na Helenke nie jestem mentalnie gotowa.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Bozia i co tam z podglądaniem?
Z takich moich refleksji...to jednak chyba się starzejemy....2 lata temu po clo rosło mi po kilka jaj - 3-4. A teraz bidne 2....równia pochyła panie...Reni, iwcia77, dorbie, macduska, ania.g, Bursztyn, moremi, Magdala, Bliska 77, anna maria, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
ej ale jak ja naciągnę burkę albo chociaż nikab, to zniknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:19
iwcia77, Bozia3, macduska, moremi, Bliska 77, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia normalnie spadnę z fotla jak Ci się teraz poszczęści
ale emocje
nareszcie cos się w naszym prostytutkodołku dziejeiwcia77, Heretyczka, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Reni - historia spotkania ovufrendek the best- jak zwykle nie zawiodlas mnie
najbardziej wzruszyła mnie fota, na której jesteśmy takie szczęsliwe i śmiejemy sie do łeziwcia77, Bursztyn, Bozia3, moremi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Simba lubią tę wiadomość