35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:mialo byc Lametta, albo Etruzil
u mnie 4 w sumie urosly, ostatecznie dotrwaly 3
zastanawiam sie czy od pszyszlego cylku nie zapodac sobie "na pale",bez sprawdzania monitoringiem, czy nie ryzykowac?Bliska 77, Magdala, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja bym zaryzykowała - sama widzisz, że to tak naprawdę nie takie proste zaciążyć nawet przy stymulacji....a to, że kilka dojrzewa -to i tak się zwykle kończy tym, że jedno pęka - to najbardziej dominujące...
Popieram przedmówczynie. Tym bardziej, że wiesz jak reagujesz na clo, ryzyko przestymulowania raczej znikome.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:40
Bliska 77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no od przyszlego bo w tym jest juz po owulacji
ale bez monitoringu nie bede wiedziala czy jajca pekaja...Magdala, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Taki batonik. One są popularne za naszą wschodnią granicą. Twarożek w polewie czekoladowej. Wypatrzylam w stokrotce, ale w auchanie też są w dziale nabiałowym obok kinderkanapek i innych badziewi.
W naszej stokrotce? Musze obadac.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bursztyn wrote:mialo byc Lametta, albo Etruzil
u mnie 4 w sumie urosly, ostatecznie dotrwaly 3
zastanawiam sie czy od pszyszlego cylku nie zapodac sobie "na pale",bez sprawdzania monitoringiem, czy nie ryzykowac?
a rozwazalas wszystkie "za" i "przeciw" tego ryzyka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Magdala-
http://iv.pl/images/60625460605984954601.jpeg
Wacia! Spelnilas moje marzenie. Ja jako czarny labadz w Jeziorz labedzim. Kochom Cie!
I tu tez paduje.iwcia77, macduska, efcia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny