35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:WCISKAM WSZYSTKO I NIC SIE NIE DZIEJE
A jak włączysz komputer to też nic? ?ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, Mala79, BISCA, malgos741, moremi, macduska, kapturnica, kkisia, paszczakin, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:WCISKAM WSZYSTKO I NIC SIE NIE DZIEJE
znalazłaś ten klawisz?
jak go naciśniesz to się nic nie będzie działo. zapamięta sobie obraz w schowku, a twoim zadaniem jest wkleić ten obrazek do painta (paint- wklej)iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale co wciskasz?
znalazłaś ten klawisz?
jak go naciśniesz to się nic nie będzie działo. zapamięta sobie obraz w schowku, a twoim zadaniem jest wkleić ten obrazek do painta (paint- wklej)
no mam klawisz ( stamp/R sist) tak sie u mnie zowieComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no mam klawisz ( stamp/R sist) tak sie u mnie zowieiwcia77, BISCA, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Wklej czyli ctrl+V
po prostu- otwierasz painta. u góry w menu wybierasz wklej i jest.
musisz sobie tylko ustawić ramy obrazka operując albo zaznaczeniem albo łapiąc za kropki znajdujące się pośrodku każdego z zewnętrznych boków obrazka (tj po prawej i u dołu). pokombinuj sobie.iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mom:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a978988d094a.jpg
w ten sposób widzimy cały twój ekran (tak jak go widział twój klawisz printscreen). możesz obrazek sobie przyciąć wg potrzeb.iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zazwyczaj. ja nie używam skrótów. one się czasem nie zgadzają w zależności od systemu.
po prostu- otwierasz painta. u góry w menu wybierasz wklej i jest.
musisz sobie tylko ustawić ramy obrazka operując albo zaznaczeniem albo łapiąc za kropki znajdujące się pośrodku każdego z zewnętrznych boków obrazka (tj po prawej i u dołu). pokombinuj sobie.ComeToMeBaby, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A klawiatury nie są uniwersalne? Angielskie?
Przecież print screen to nie jest polskie słowoComeToMeBaby, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A klawiatury nie są uniwersalne? Angielskie?
Przecież print screen to nie jest polskie słowo
ja wrzuciłam podany przez Iwcię skrót (też przecież angielski) stamp/R sist w połączeniu z printscreen i wyskoczyły mi strony w języku włoskim. coś w tym musi być