35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to ja mam dla was jeszcze przesłanie na dobranoc:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed6209495b36.png
Magdala, moremi, Mimbla, megan8, Aasiula, kapturnica, kkisia, BISCA, SolarPolar, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kometa- ja zapomnialam ci napisac , ze twoj arabski awatar to mi przypomina plemniora co leci do komorki jajowej
noooo- tak miało być!
przecież za bardzo nie zmieniłam awataraw zwykłej wersji jest ich po prostu więcej
hyhyhy
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry moje wariatki
Kurcze dałyście wczoraj czadu z dniem ciapategoBrawo dla pomysłodawczyni
Asiek może za dużo dodałaś szczochów i dlatego ?? Zakup nowy i szczaj jutro .Ja sie nadal cała zaciskam za pozytyw uCiebie.
Mi kurVa cała ciąże ani hemoroidy ani rozstepy nie dokuczały to teraz mam.
Jeden rozstęp mi wyszedł na prawym cycku po nawale pokarmu a od wczoraj mam jeVanego hermana w dupsku , który boli i krwawi jak jasna prostytutka przy wypróżnieniuBliska 77, Aasiula, ComeToMeBaby, Mala79, efcia, SolarPolar, caffe, Dziobak, iwcia77, Mimbla, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzień dobry
Naszczalam , test zepsuty nic nie pokazal( nawet testowej krechy )
a wiecej nie mam
Kupilam dwa jeden testowalam w czwartek I jeden na džisiaj
Nawet testy przeciwko mnie sOM
Udanej soboty , pozniej zakupie jeszcze jeden i naszczamAasiula, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry z ranka, kawka prawie wypita no i do roboty czas
Asiula ja nadal trzymie za ciebieAasiula, Mala79, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
Asiula, skąd Ty bierzesz te wszystkie zepsute testy?
Iwcia, masz piękny awatar
Kapta, bardzo Ci współczuję. Niestety te cholery wychodzą często znienacka. Nie wiem jakich maści możesz używać przy karmieniu ale taką prostą z kasztanowca to na pewno.Aasiula, kapturnica, Mala79, kkisia, Bliska 77, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Jak tu dzisiaj wstać? Lało tak strasznie, ze budził mnie szum deszczu. I komary prostytutkisyny sobie upodobały naszą sypialnię.
Asiula- no kurcze raz! Ze też takie lipne te testy nam sprzedają.
Kapta- rozstępy to jeszcze ale te hemoroidy... Brrrr
Miłej soboty. Opadam na poduszki. Wooody!Aasiula, kapturnica, Mala79, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Aasiula, weź zamow większą partię różnych testów przez internet. W aptekach melissa i gemini są tańsze.
Trzymam kciukikapturnica, Aasiula, Mala79, kkisia, Bliska 77, efcia, Magdala, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No nie, zeżarło mi posta grrrryyyy!
To w skrócie :
Aasiula, jedną kreskę to ci jeszcze można narysować, ale dwie to już przesadziłaśhehehe nie pękaj, może zrób w poniedziałek jak doczekasz?
Kapta, kobiety po porodzie powinny być rozpieszczane przez los, a nie naznaczane. I to jeszcze w takich miejscach. Ratuj się!
Aasiula i Wacia, po wczorajszej akcji zgubiłyście swoje stare awatary??Aasiula, Mala79, moremi, kkisia, kapturnica, efcia, caffe, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ale jestem polamana a tak mi sie marzyl wyjazd na grzyby...
Aasiula tule, a moze jeszcze raz jutro
Kapta wspolczuje co na nie to nie wiem nigdy nie mialam
Ale Ania zdarzyla juz napisac
Milego dniaefcia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry moje wariatki
Kurcze dałyście wczoraj czadu z dniem ciapategoBrawo dla pomysłodawczyni
Asiek może za dużo dodałaś szczochów i dlatego ?? Zakup nowy i szczaj jutro .Ja sie nadal cała zaciskam za pozytyw uCiebie.
Mi kurVa cała ciąże ani hemoroidy ani rozstepy nie dokuczały to teraz mam.
Jeden rozstęp mi wyszedł na prawym cycku po nawale pokarmu a od wczoraj mam jeVanego hermana w dupsku , który boli i krwawi jak jasna prostytutka przy wypróżnieniumoremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapta, mowie calkiem powaznie, na hemo to najlepszy surowy ziemniak, mi jakies trzy miechy po ciazy taka sliwa wylazla, ze nie bylam w stanie chodzic, nie mowiac o siadaniu, poradzila mi polozna, obrany ziemniaczek, w plasterek lub frytke i piedzy poslady, powaga, wyciaga super, no i sudocrem u mnie pieknie wysuszal, z aptecznych to czopki proctocomfort, chyba jedyne mozliwe przy karmienuiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 09:58
kapturnica, moremi, efcia, kkisia, Sabina, Bursztyn, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość