35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dlatego pomyslalam o takim pasztecie. Zjadlabym. A taka bez niczego tez jem bo lubie.
odchudzanie to cięzka praca i ciągłe wyrzeczenia, jezeli bedziesz chciała sobie dogadzac smakowo to nigdy nie schudniesz, smacznego chce sie więcej...post i jeszcze raz post
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:yhym, yhym... nie ściemniaj. nie miałaś burka jeno fotel.. yyy... tunel
do wczorajszego wieczornego zdjęcia grupowego miałaś cały czas swój stary awatar ściemniaczu
nieprawda wczoraj zmieniłam, nie zauważyłaś po prostu, no tak jednak higienistka nie zrobiła badania wzroku i takie kfiatki wyszłymoremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jak hsg bedzie ok to nie wiem co dalej ...
Invitro nie zrobie bo tylko prywatnie a to so już koszty i to duże jak wiecie.
Ona mnie do inseminacje namawia ... A Ja nie jestem do tego przekonana
Invicta ma kiepskie wyniki jesli chodzi o inseinacje a kase ciagna jak prad qrwa
Zobaczymy
bede probowa dalej sie rozmnazac az do skutku w miare rozsadku oczywiscie
Samo hsg może pomóc zajść w ciążę nawet jak wyjdą drożne jajowody, to może przepchać mikrozrosty, których nie było widać. Wydaje mi się, że warto je zrobić przed inseminacją, sama mam taki zamiar.Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Asiula to z amy możemy rączki sobie podać
z ivf też ale jak będzie trzeba to się zapozycZe...
Heretyczka, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Solarku, ja tak odnosnie pasztetu, ten domowy nie musi byc taki kalornczny, robie z soczewicy, ryzu, wloszczyzny i drobiu z zupy, zero tluszczu, maki itp (lyzka oleju jedynie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:00
SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pasztet jest bardziej kaloryczny niz sama fasola
odchudzanie to cięzka praca i ciągłe wyrzeczenia, jezeli bedziesz chciała sobie dogadzac smakowo to nigdy nie schudniesz, smacznego chce sie więcej...post i jeszcze raz postWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:02
SolarPolar, Bursztyn, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:nieprawda wczoraj zmieniłam, nie zauważyłaś po prostu, no tak jednak higienistka nie zrobiła badania wzroku i takie kfiatki wyszły
edytowałam: znajdziesz się na grupowej focie tu:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,11651.html
dla ułatwienia (bo strony mogą znikać: godz. 23:22)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:10
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Tez pomyslam, ze moglbybyc zdrowy i beztluszczowy. Ale jak ksiondz zabraniA to jego slowa swiete. A poza tym czy ja nie mam co robic w łikend tylko przy garach stac. Chlopa nie ma do wtorku, z dzieckiem lecimy na leczo:-)
Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:chodzi o to że pisałas cos o schudnięciu do jesieni...z tych kilogramów które masz, to albo sie odchudzasz albo gadasz?sorry ale nie zgadzam sie z bliską że to sie odbedzie bez wyrzeczeń i cierpień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 13:08
Heretyczka, Bursztyn, moremi, kkisia, Magdala, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nawiazujac jeszcze do poprzedniej wypowiedzi, dieta dieta ale uwazam, ze bez cwiczen sie nie obedzie! Nie musza to byc forsowne i wyczerpujace cwiczenia ale jednak konkretne no i systematycznosc, polecam, sprawdzonena mnie, uperdliwe ale b.skuteczne m.in. odwrocone brzuszki
Bursztyn, Heretyczka, moremi, Magdala, Mimbla, SolarPolar, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny