35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ello!
Dzis syn moj maloletni przespal non stop 9 godzin. Wreszcie... Tylko patrzeć, kiedy przyprowadzi dziewczynę, a potem wyprowadzi się z domu.
U nas sprzątanie przedurodzinowe ( znaczy chłop sprzata, obiecał, że wypucuje chatę na moje święto ). Potem smigamy na obiad do knajpy. Wieczorem trochę zajęć kuchennych i moge zacząć przeżywać nadchodzące 25 urodziny.Bliska 77, anna maria, dorbie, Heretyczka, beates, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, iwcia77, Magdala, malgos741, paszczakin, Mega, caffe, Mimbla, Mala79, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello!
Dzis syn moj maloletni przespal non stop 9 godzin. Wreszcie... Tylko patrzeć, kiedy przyprowadzi dziewczynę, a potem wyprowadzi się z domu.
U nas sprzątanie przedurodzinowe ( znaczy chłop sprzata, obiecał, że wypucuje chatę na moje święto ). Potem smigamy na obiad do knajpy. Wieczorem trochę zajęć kuchennych i moge zacząć przeżywać nadchodzące 25 urodziny.
Ciekawe kiedy moja przespi wiecej niz 3...!
A tak w ogole tio wszystkiego Naj, spelnienia marzen no i w ogole samych radosciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 14:12
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Szanowne Panie
Piszę prace dyplomową dotycząca późnego macierzyństwa. Badania prowadzę wśród kobiet, który zdecydowały się zostać Mamą w 35. roku życia i później.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c. Wiele trudności sprawia mi utworzenie całej wymaganej grupy badawczej, a przecież temat późnego macierzyństwa jest moim zdaniem niezwykle interesujący.
Niestety na zebranie wyników badań mam czas już tylko do dzisiejszych późnych godzin wieczornych...
BARDZO PROSZĘ o pomoc, poświęcenie kilku chwil i wypełnienie ankiety. Wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taką informację tutaj lub na adres: [email protected], prześlę wówczas na emaile Pań ankietę. Tutaj chyba nie można załączać plików..
Pozdrawiam ciepło! Natalia -
Bliska 77 wrote:Ale masz fajnie, 9godzin, matko!
Ciekawe kiedy moja przespi wiecej niz 3...!
A tak w ogole tio wszystkiego Naj, spelnienia marzen no i w ogole samych radosci
A te 9 godzin to od 21 do 6 rano, z czego ją spalam jakieś 5, bo siedzielismy przy TV do pozna. Bez sensu zreszta, bo nic tajnego nie było. Często jest tak, że Adaś przesypia 5 - 7 godzin pod rząd, ale wtedy ją jeszcze jestem na nogach i dopiero zaczynam życie.
Ale spoko, kiedyś mała w końcu zacznie spac. Chociaż wiem, jak brak snu doszła, szczególnie jak się chodzi do pracy.moremi, kkisia, Bliska 77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ello!
U nas sprzątanie przedurodzinowe ( znaczy chłop sprzata, obiecał, że wypucuje chatę na moje święto ). Potem smigamy na obiad do knajpy. Wieczorem trochę zajęć kuchennych i moge zacząć przeżywać nadchodzące 25 urodziny.
a o której sie urodziłas?Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja jak zwykle w sobote w pracy na dobie.
Ale zamówiłam sobie dobre jedzonko, więc może chwila przyjemności mi to wynagrodzi, hi, hi.
W wolnej chwili czytam Okularnik Katarzyny Bonda. Rzecz sie dzieje na Podlasiu, a autorka stamąd pochodzi, więc chyba to jest dość oddany temat. Polecam, fajnie sie czytaHeretyczka, Bliska 77, iwcia77, moremi, malgos741, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Kometa dzięki, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
skąd ty tyle tych dzieciów zorganizujesz? hyhyhymoremi, Magdala, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhyh Bozia... ty to masz tu u nas przerąbane, co?
skąd ty tyle tych dzieciów zorganizujesz? hyhyhy
No co? Bycie Bozią i do tego moderatorem zobowiązujeComeToMeBaby, beates, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlazłam zobaczyć gdzie posty zostawiła pani od ankiety i natrafiłam na taki wątek:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/mamy-po-40,6966.html
one tam o nas piszom! że nie nadążajom!hyhyhy nasza koleżanka cindirella na przykład.
iwcia77, Mimbla, kapturnica, malgos741, dorbie, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzieki! Urodziny mam jutro, razem z Hera!
A te 9 godzin to od 21 do 6 rano, z czego ją spalam jakieś 5, bo siedzielismy przy TV do pozna. Bez sensu zreszta, bo nic tajnego nie było. Często jest tak, że Adaś przesypia 5 - 7 godzin pod rząd, ale wtedy ją jeszcze jestem na nogach i dopiero zaczynam życie.
Ale spoko, kiedyś mała w końcu zacznie spac. Chociaż wiem, jak brak snu doszła, szczególnie jak się chodzi do pracy.
Co do przesypiania calej nocy, to tak jak kiedys pisalam, moja sarsza zaczela przesypiac nocki w wieku 2 Lat, teraz bedzie pewnie powtorka z rozrywkiDziobak lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ja przyjełam miliony właśnie i czekam na złote jajo
i ja się zatem zwierzę- żeby bardziej tu jakoś staraniowo było- polazłam do łazienki, a tam... lepiej sprecyzuję: a w majtach... piękny płodny śluz. Pokazać Wam?buahahahahahaa
Ale że już???!!! To chyba też powinnam przyjąć "milijony". Albo chociaż to co jestAle mąż obiecał mi wieczorem relaksujący masaż to chyba poczekam. Na ovu jeszcze wcześnie.
Bliska 77, Heretyczka, iwcia77, beates, moremi, Magdala, krycha.stara, kapturnica, Mega, Dziobak, Mala79, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:super! to co? trzymam kciuki.
i ja się zatem zwierzę- żeby bardziej tu jakoś staraniowo było- polazłam do łazienki, a tam... lepiej sprecyzuję: a w majtach... piękny płodny śluz. Pokazać Wam?buahahahahahaa
Ale że już???!!! To chyba też powinnam przyjąć "milijony". Albo chociaż to co jestAle mąż obiecał mi wieczorem relaksujący masaż to chyba poczekam. Na ovu jeszcze wcześnie.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:mam za sobą kilka turnusów na diecie warzywnej + ćwiczenia
w ośrodkach na Kaszubach
faktycznie - 2 tygodnie dają efekty
robi się fajna linia brzegowa
ale w domu ciężko to utrzymać....