35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Tak sobie nadrabiam i czytam prośbę o ankietę w sprawie późnego macierzyństwa.
hahahahahaaaa i czekam co też Hera odpisała, a tu nic.
Zawiedziona jestem. Rili.
iwcia77, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:super! to co? trzymam kciuki.
i ja się zatem zwierzę- żeby bardziej tu jakoś staraniowo było- polazłam do łazienki, a tam... lepiej sprecyzuję: a w majtach... piękny płodny śluz. Pokazać Wam?buahahahahahaa
Ale że już???!!! To chyba też powinnam przyjąć "milijony". Albo chociaż to co jestAle mąż obiecał mi wieczorem relaksujący masaż to chyba poczekam. Na ovu jeszcze wcześnie.
nigdy nie wiadomo co gdzie kiedyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Myślę, że to raczej o to chodzi, że na codzień mamy tyle powagi i sztywniactwa, że tu można sobie odpuścić. Poza tym jak komuś to nie pasuje,to niech się przeniesie na inne wątki poważne jak mszę pogrzebowe albo te z fasolinkami i groszkami. W sumie mam to w dupie
Bry
Wlasnie to powiedzialam, tylko skrotem.
Dziendobry.
moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Szanowne Panie
piszę pracę dyplomową na temat późnego macierzyństwa.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety Panie, które urodziły dziecko w 35. roku życia i później.
Niestety na przeprowadzenie badań mam czas już tylko do dzisiejszych późnych godzin wieczornych....
Pomoc wszystkich Pań będzie niezwykle cenna, ponieważ trudność sprawia mi znalezienie niezbędnej grupy badawczej, aby móc przeprowadzić badanie.
Bardzo proszę o pomoc, poświęcenie kilku chwil na wypełnienie ankiety i wzięcie udziału w badaniach.
Tutaj nie można chyba załączać plików. Dlatego wszystkie Panie chętne wziąć udział w badaniach proszę o taka informację tutaj lub na adres [email protected]. Prześlę wówczas ankietę
Ankieta zawiera krótkie pytania a, b, c.
Dziękuję i pozdrawiam ciepło! Natalia:-)iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Obiad- makaron typu rurki ze swieżymi borowikami, białym winem i ogromną iloscią zielonej pietruszki.
Idę skonać w samotności.
Dusia nie zapomnij żeby wieczorem zacząć oblewać nasze urodziny....na reszte staraczek równiez liczemacduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Daj przepis bo mam garnek ugotowanej fasoli i nie wiem co z nia zrobic. Po bretonsku nie lubie.
Jak nie zjadlas tej swojej fasoli, to masz przepis w Cudnych.
Acha, bo tam nie napisalam, to pasztet weganski.moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Wacia - zimno ci w macice? merynosa dzierganego zes przywdziala
Szyjkę mi owiało w tej burce wczoraj.Heretyczka, Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, krycha.stara, Magdala, kapturnica, Mega, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:świeże borowiki to poezja sama w sobie.....
Dusia nie zapomnij żeby wieczorem zacząć oblewać nasze urodziny....na reszte staraczek równiez licze
Nie zapomnę.
"Szampan w lodówce się chłodzi..."
mówiac słowami poety.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:nie mam cierpliwości pichcić same te warzywne specjały
bo w świecie zewnętrznym tyle normalnego jedzenia
generalnie unikam tłuszczów, margaryny, białej mąki i zapychaczy
Ale z tego, co wiem Dabrowska poleca same warzywa tylko jako detoks (szeroko pojety) a potem juz powinno sie wrocic do normalnego, zdrowego jedzenia. Bez cukrow, prezerwatyw I innych takich przetworzonych.Bliska 77, moremi, Heretyczka, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
dorbie wrote:Hej!
Ja jak zwykle w sobote w pracy na dobie.
Ale zamówiłam sobie dobre jedzonko, więc może chwila przyjemności mi to wynagrodzi, hi, hi.
W wolnej chwili czytam Okularnik Katarzyny Bonda. Rzecz sie dzieje na Podlasiu, a autorka stamąd pochodzi, więc chyba to jest dość oddany temat. Polecam, fajnie sie czytaBliska 77, Magdala, macduska, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:wlazłam zobaczyć gdzie posty zostawiła pani od ankiety i natrafiłam na taki wątek:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/mamy-po-40,6966.html
one tam o nas piszom! że nie nadążajom!hyhyhy nasza koleżanka cindirella na przykład.
ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, krycha.stara, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:a co miałam odpisac? kobieta ładnie prosi to trzeba wypełnic tak? denerwuja mnie tylko takie które tu wpadaja ni z gruszki ni z kapcia nawet bez dzien dobry
ale jestem ciekawa tej ankiety. Tylko niespecjalnie chętna do podawania swojego maila.iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie nie, miałam na myśli punkt zapalny "późne macierzyństwo"
ale jestem ciekawa tej ankiety. Tylko niespecjalnie chętna do podawania swojego maila.
I nie liczy się adopcja kotów czy pająkówiwcia77, Mimbla, krycha.stara, Magdala, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale to dla tych, które zostały matkami po 35 r.ż.
I nie liczy się adopcja kotów czy pająków
foch.
iwcia77, Mimbla, moremi, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Pani od ankiety normalna dziewczyna, ale ma problem, bo baby 35+ nie chcą jej pomóc. Później takie dziubdziujace wypelniają ankiety i takie będą statystyki.
ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość