35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dawajcie do mnie ... wódka.. bimber goździkowy i nalewka miodowa w zasięgu ręki tylko ja driver...
krycha.stara, megan8, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:dawajcie do mnie ... wódka.. bimber goździkowy i nalewka miodowa w zasięgu ręki tylko ja driver...
edit: a co się przejmujesz że ty drajver- przecież zostać możemy, nie musim nigdzie jeździć po nocachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:21
krycha.stara, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:podasz adres i całe to wesele, czy gdzie tam grasz, nasze!
edit: a co się przejmujesz że ty drajver- przecież zostać możemy, nie musim nigdzie jeździć po nocachMega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ale musicie samolotem bo zanim przyjedziecie to się skończy wesele... w Szczytnie budują lotnisko (Szymany)pasy już są...
krycha.stara, anna maria, Dziobak, Mala79, malgos741, iwcia77, kapturnica, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Wrocilam z 2 piwem ,i tera zguplam Hera i Dziobak Maja dzisiaj urodziny czy jutro ?
krycha.stara, anna maria, Heretyczka, ComeToMeBaby, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A ile bohater ma lat?
Zeby nie bylo wczesniej tez to robil tylko ze dzisiaj tak jakos naturalnie Mu to wyszlo
Jak mezczyzniekrycha.stara, anna maria, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Mega, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ja sie moim Remontem przejmuje ,a dzisiaj pojechalm na stara chate a tam sa juz nowi lokatorzy para z dzieckiem ,wchodze i co widze sciany gole do tynku oskrobane,kuchni nie ma (jest prowizorka w garazu)normalnie cyrk na mietle .Oni sobie spokojnie miszkaja i Maja,powoli robia .Wiec juz sie nie przejmuje moim remoncikiem
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 września 2015, 17:55
krycha.stara, Mala79, moremi, macduska, kkisia, kapturnica, Mega, caffe, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co....mam takie wrażenie że nieuchronnie zbliza sie czas kiedy kazda na ym forum juz bedzie zaciązona badz własnie w połogu.....i co wtedy sie stanie? nadal bedziemy sie tu spotykac?
krycha.stara, anna maria, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, kapturnica, Mega, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No i fajnie ,jak sobie przypominam mi moj Michal sniadan nie robil,ale za to jak mialm kaca giganta to i wode matce do lozka podal ,zawsze moglam na niego liczycMala79 wrote:11 od kilkunastu dni
Zeby nie bylo wczesniej tez to robil tylko ze dzisiaj tak jakos naturalnie Mu to wyszlo
Jak mezczyzniekrycha.stara, Mala79, Heretyczka, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kiedys o tym myslalamHeretyczka wrote:wiecie co....mam takie wrażenie że nieuchronnie zbliza sie czas kiedy kazda na ym forum juz bedzie zaciązona badz własnie w połogu.....i co wtedy sie stanie? nadal bedziemy sie tu spotykac?
Heretyczka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość