35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Qwa, to icetea nie piwo! Szlak! Postawie na grzejniku i bede czekac, az sfermentuje... I masz Hera flaszke na czarna godzine.
A ja popylam w skarpetach na tankstelle ...
krycha.stara, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Czy zadna z lasek, ktora trafila w date porodu Kapty, nie chce niespodzianki?? Caffe, Kisiel, Gosia? No i Kapta!
Czekam na adresy!anna maria, moremi, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jest slodkie jak juz potrafia, rozumieja i odwdzieczaja sie nam matkom za to co my wczesniej dla nich robily jak tylki podcieraly wstawaly po nocach:-)
Teraz wciaz jest moim oczkiem w glowie tylko inaczej Go trzeba bylo zaczac traktowac odpowiednio do swojego wieku
I chyba to pierwsze tego efekty albo cos chce dlatego sie zaczal starac bo tez tak moze bycanna maria, Heretyczka, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Te pasy to byly jak ja do liceum chodzila, takze ten...
anna maria, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Wrocilam z przemoczonymi skarpetkami, bo o dziwo pada. I wiecie co? Moja tankstella tez do 22!
Ale dogonilam chlopaczka od zamowienia i kazalam oddac napiwek za spaprane zamowienie. Chyba mnie nie zrozumial, bo cos tam mruczal "BIMSZALLAH" i sru, odpalil motorynke. Takze ja to chyba spac po prostu pojde po tym wszystkim. Donranoc.
-
nick nieaktualny
-
Krycha pomęcz się ze mną a nie już do spania... wcześnie jeszcze...
krycha.stara lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017