35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..no to se pospalam po imprezie...nie ma co - jak sie ma dziecko to nie wolno przesadzadzac z napojami wyskokowymi...do tego siedziec po nocach na forumie
Wacia- jak glowa? moja okej ale spac to bym sie polozyla ale Ivo jak zegarek wybija 8 budzi sie i chce sie bawic- dewiant normalnie
spac nie lubi czu jak?
bry
O dziwo głowa nie boli.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Solenizantkom najlepsze życzenia! Niech sie Wam spełni to co jeszcze sie nie spełniło
Aasiula, ech bidulo, tulę mocno...
Kapta, fajnie ze z młodym dochodzicie do rytmu
Ja sie wczoraj troche dziwnie czułam, braxtony chyba mnie dopadły, ale i tak to był miły dzien choc planowałam go zupełnie inaczej.
Ma ktoras pomysł jak zagoic zapalenie mieszków włosowych?kapturnica, Mala79, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Egzamin oblany znow niestety
Ide do kartona .
Spokojnej i rodzinnej niedzieli wam życzę .
Dawaj tego patyka. Obejrzymy. Tak nie może być. Dorysować kreskę?
Eh, ciekawe jaki plan będzie miała twoja ginka. Może się skusisz na to hsg? Bierz w znieczuleniu, mamy cywilizacjęi nie siedź za długo w tym kartonie. @ nadal brak? To czekamy.
kapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja sie dzisiaj budziłam co dwie godziny sprawdzając zegarek - wyleciał już czy nie, już leci... Jeszcze tylko pare godzin....
a potem jeszcze będziesz nasłuchiwać z drżeniem serca, czy już zajechał pod dom i wyrwiesz do niego nawet na boska
Miłego powitania życzę.
Mala79, kapturnica, beates, paszczakin, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
po kolei
Herze- Kasi, albo Kasi i Basi
Dziobakowi- Helenki (chłop juz przetrenowany, a kolejny blondas na swiecie sie przyda),
Asiula.. a czujesz jakies objawy nadchodzacej @? bo wiesz- roznie to bywa..
Beates- nie wierze, ze nie nasikalas na patyka.. Cos tu sie panna czaisz z dobrymi wiesciami!?Mala79, moremi, efcia, kapturnica, Bozia3, Heretyczka, kkisia, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, caffe, gosia7122, Sabina, krycha.stara, ania.g, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My chyba dzis grillujemy
Taka pogoda, trzeba korzystac- zrobie zacie, grilla mamy na kolkach i suniemy do sasiadkiPotem bedzie grzeszny deser- gofry, bo podobno pyszne robi..
moremi, Mala79, efcia, kkisia, Dziobak, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra fajnie sie siedzi ale czas na mnie
Ide zrobic obiad
Cos slodkiego tez
A reszte czasu poswiecam tylko Mlodemu
Solenizantkom zycze sloneczka i udanego dnia
Zatem plan jest
Do wieczorkamoremi, efcia, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo
U nas tez piknie, slonce świeci, ja zrobilam sobie 45minutowy maraton po mieście z 5 min przerwami na siłowni - jedna mamy przy porcie w dolnej czesci miasta, a druga w parku w gornej czesci miasta - endorfiny fruwaja a ja razem z nimi
milegomoremi, kkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, SolarPolar, gosia7122, Sabina, megan8, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość