35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Spełnienia wszelakich marzeń i dobrych wyborów we wszystkich dziedzinach życia - udanego sprzątania, prasowania i innych radosnych czynności codziennych - Hera i Dziobak
wszystkiego naj!!!!
po prostu prasowanie czy cuś ?moremi, kkisia, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...
Dukana odradzam
szczerze
nie ma za dobrej opinii
ta dieta nie jest najlepsza dla zdrowia
moja córa kiedyś się nią nieźle doprawiła do tego
to już lepiej Montiniaka albo dietę warzywną -
Reni555 wrote:o co z tym prasowaniem chodzi ?
po prostu prasowanie czy cuś ?
Prasować, to znaczy .......... (tajemnica). Sprzątanie jest od niedawna i oznacza ......... (też tajemnica).
A Ty myślalaś, że to takie kółko gospodyń wiejskich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 15:30
kapturnica, kkisia, beates, krycha.stara, anna maria, Mega, Sabina, Dziobak, Mala79, efcia, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:wiecie co , w ogóle nie czuje oznak owulacji....kompletna cisza
Heretyczka, kapturnica, Magdala, kkisia, Sabina, Mala79, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dzien dobry. Dalej (lub znowu ) pije za solenizantki!
I taka zaleznosc odkrylam: czym wiecej pije, tym wiecej mnie chlop wqrwia
krycha.stara, moremi, kkisia, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Krycha, ja tez sama do siebie gadam. Moj w pracy
Pracujacy weekend mu w fabryce zapodali psia jego mac.
Nie prasuje, nie sprzatam. Odwalilo mi inaczej. Pieczarki faszerowane robie.
Co do owulcji. Ja dla odmiany mialam bardzo dokuczliwa w tym cyklu. Zakladam, ze juz jest po z uwagi na zupelna cisze od wczoraj wieczor.
Tak sobie pacze na wykres I widze, ze moglismy sie nie wstrzelic.
Nie lubie tego celowania I moim zdaniem taki seks na zawolanie jest mniej produktywny. Rok temu bzyknelismy sie raz w 10dc (potem wyjechalam) I byla z tego ciaza (najbardziej zaawansowaa z moich ciaz).krycha.stara, kkisia, Mega, Sabina, moremi, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A co ma chlop do prasowania?
Na miasto mozesz isc, jesli nie masz nic w domu. Ja tam wole kameralnie, przy swiecach i ovu
w domu mam wszystkie gatunki chyba
do wyboru do koloru
i kilka lusterkrycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny