35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Morka nie 3 tylko 2 napisalam wczoraj, ze zrobie nowy awatar ale dopiero jutro
Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Licząc od wczoraj jutro jest dzisiaj. Ołówek utrzymany
To celuj se tymi 3ma niech Ci ulzy
Oczy zaslonilam;-)
A ja napisalam w swoim poscie, wczorajszym ze w poniedzialek zrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 19:55
kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak & Hera życzę Wam spełnienia marzeń
Byliśmy dziś z małżem w Czechach, gdzie kupiłam 6 op Utrogestanów (120 sztuk tabsów) w cenie 1000 koron (100 zł), mężowi piwo niefiltrowane, czekoladowe diabły sztuk 6 i czekoladę z lentilkami, cydru trochę "lime & mint" i jakieś insze badziewia kosmetyczne z supermarketu, które wyszły śmiesznie tanio...
Zrobiłam trochę fajnych zdjęć, pogoda dopisała.
Mamy nawet postanowienie za parę dni wrócić do Ostravy, ostatni raz się zrelaksować przed transferem. Małż obczaja hotele właśnie.anna maria, macduska, Mala79, efcia, moremi, Mega, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, beates, malgos741, Heretyczka, gosia7122, Dziobak, Sabina, Bozia3, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jednak mam wielkie plamy na nogach
Smieje sie sama z siebie bo testujac krem depilujacy zapomnialam, ze go nalozylam i zajelam sie sprzataniem w kuchni. Skapnelam sie, ze cos jest nie tak dopiero gdy zaczely mnie nogi z lekka piec
No coz skleroza nie bolianna maria, efcia, moremi, Mega, ania.g, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Hej!
Ja dziś nie jestem na bieżąco.
Sprzątałam gabinet, prałam itd i denerwowałam się jak tam mój synuś pierworodny na zawodach
I jest! III miejsce na Warsaw Judo Open waga 50kg juniorzy młodsi.
Największy polski turniej judo, chyba trudniej niż na Mistrzostwach Polski, zawody międzynarodowe. Także super.
Wracają w nocy
Także prasuję LechFree
Gratulacje Dorbie dla syna! Super!Mega, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpędziłam dzisiaj swietny dzień. Taki spokojny i wyluzowany.
Bylismy na krótkiej wycieczce, zakupach i w knajpie.
Doszłam do wniosku, że mam fajnego męża i baaardzo udane dzieci. Kocham ich nad zycie.Mimbla, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, beates, malgos741, dorbie, Heretyczka, gosia7122, Dziobak, Sabina, moremi, Magdala, Mala79, Bozia3, anna maria, iwcia77, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Dziobak & Hera życzę Wam spełnienia marzeń
Byliśmy dziś z małżem w Czechach, gdzie kupiłam 6 op Utrogestanów (120 sztuk tabsów) w cenie 1000 koron (100 zł), mężowi piwo niefiltrowane, czekoladowe diabły sztuk 6 i czekoladę z lentilkami, cydru trochę "lime & mint" i jakieś insze badziewia kosmetyczne z supermarketu, które wyszły śmiesznie tanio...
Zrobiłam trochę fajnych zdjęć, pogoda dopisała.
Mamy nawet postanowienie za parę dni wrócić do Ostravy, ostatni raz się zrelaksować przed transferem. Małż obczaja hotele właśnie.
Odnosnie tego leku , jaka mialas recepte
Jesli mozesz to na priv poprosze
Nie usmiecha mi sie kupowac lutinusa 21 tabsow za prawie 200 zl
A do Czech mam niedalekoMimbla, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość