35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Jest kalapa na kiblu ,hura,hura
Mega, Dziobak, moremi, Bozia3, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:A i sezon na zagladaniw w gacie uwazam za otwarty
Gonal w lodowce sie chlodzi
Zostalo tylko cierpliwie czekac na @kkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja dziś wstałam o 15tej
mamcia obiad przyniosła i sałatkę jarzynową
Już myślę o jutrze....beates, kkisia, dorbie, Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymacduska wrote:Dorbie- gratulacje! Ma chłopak zacięcie!
macduska, beates, megan8, kkisia, gosia7122, Dziobak, Sabina, Mimbla, moremi, Mega, Bozia3, caffe, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co w piątek przydarzyło się mojej znajomej kosmetyczce, która pracuje u nas na górze jako pracownica koleżanki z którą otwierałam salon... oparzyła sobie dłoń gorącą zupą.. a jej szefowa kazała zrobić zdjęcie ręki oparzonej... bez komentarza... pomogłam jej odwołać wszystkie wizyty z piątku i soboty bo jej szefowa nie dojedzie do salonu bo jest w drodze do W-wy... doradziłam jej żeby pojechała do szpitala bo to nie wygląda za dobrze.. pojechała -oparzenie termiczne II stopnia miała burchla z pęchrzami na dłonii dostała zwolnienie na tydzień ..nic nie może zrobić bo prawa ręka... masakra
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ale jestem zajebista pani domu... Goscie poszli, objedzeni ciastem, zapchani koreczkami. ( komentarz kumpeli Norwezki: "Takie kanapeczki to u nas sie podaje na eleganckich przyjeciach." No ale co, do chlewu w koncu nie przyszli, nie?
)
Wieczor, mlody spi, relaks dla nas. Chlop w lodowce buszuje. I nagle... Yyyyy, salatki jarzynowej nie podalismy...
Kuzwa, pol wieczoru ja wczoraj kroilam...
Ale i ta bylo fajnie!malgos741, Sabina, Mimbla, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, Mala79, macduska, Mega, dorbie, Bozia3, caffe, iwcia77, kkisia, kapturnica, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:pije piwo na kaca i jest mi lepiej, głowa przeszła
Heretyczka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziobak wrote:Ale jestem zajebista pani domu... Goscie poszli, objedzeni ciastem, zapchani koreczkami. ( komentarz kumpeli Norwezki: "Takie kanapeczki to u nas sie podaje na eleganckich przyjeciach." No ale co, do chlewu w koncu nie przyszli, nie?
)
Wieczor, mlody spi, relaks dla nas. Chlop w lodowce buszuje. I nagle... Yyyyy, salatki jarzynowej nie podalismy...
Ale i ta bylo fajnie!Dziobak, Sabina, Mega, dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:Wygrał z Czechem, Azerem, Polakiem i Polakiem, przegrał z Angolem o finał, ale minimalnie, takze satysfakcja jest
mój tato by powiedział z przekąsem:
"ale z Angolem jednak przegrał. Jakby wygrał - to by dopiero było"
Ach, ci Angole
Heretyczka, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ale jestem zajebista pani domu... Goscie poszli, objedzeni ciastem, zapchani koreczkami. ( komentarz kumpeli Norwezki: "Takie kanapeczki to u nas sie podaje na eleganckich przyjeciach." No ale co, do chlewu w koncu nie przyszli, nie?
)
Ale i ta bylo fajnie!
A ja dzisiaj wrzuciłam do prania ciuchy małego. Mąż od rana odrywał metki i segregował kolorystycznie, a ja tylko wrzuciłam do pralki. W tygodniu zostanie mi prasowanie (czynność wykonywana przy użyciu żelazka) i spakowanie torby. Uffffmalgos741, Heretyczka, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, iwcia77, paszczakin, kkisia, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hera
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa0e9ad50359.jpg
z okazji Twojego święta, życzę Ci owocnych starań, zdrowia dla Tomka i wszystkiego co tam sobie zamarzysz
a Naszemu ksiondzowi Andżejowi, żeby dzwonnica zawsze była czysta, pełnej tacy, nawrócenia owieczek, które zeszły w krzaki i zawsze pełnej piwnicy mszalnego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bc5eef8f1f0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:07
Sabina, Mimbla, ComeToMeBaby, Mala79, macduska, moremi, Mega, Bozia3, Heretyczka, iwcia77, kkisia, kapturnica, SolarPolar, ania.g, Simba, efcia, paszczakin, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak
eh łezka się w oku kręci tak niedawno http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4597ff5b8d91.jpg
dzisiaj Twoje święto, więc mam torta dla Ciebie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a3baf6056f2.jpg
życzę Cię dużo szczęścia, magnesów, szczęśliwych dzieciaków..i skoro jesteśmy przy dzieciach życzę Ci, żebyś jeszcze dała radę zrobić jeszcze jedno
przecież http://naforum.zapodaj.net/thumbs/864d61a2e6e7.jpg więc cycki Ci nie obwisną
nic się nie martw, dziobaków nigdy za dużo
najwyżej postawimy znak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f16c08ce31cc.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:08
Sabina, Dziobak, Mimbla, ComeToMeBaby, Mala79, macduska, moremi, Mega, Bozia3, dorbie, iwcia77, kkisia, kapturnica, SolarPolar, ania.g, Simba, efcia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość