X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No dobra fajnie sie siedzi ale czas na mnie
    Ide zrobic obiad
    Cos slodkiego tez

A reszte czasu poswiecam tylko Mlodemu

Solenizantkom zycze sloneczka i udanego dnia :-)

Zatem plan jest
    Do wieczorka
    Po pierwsze - nadal dziunia
    Po drugie - "sloneczko" i "wieczorek"
    Trzy ołówki!

paszczakin, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Mala79, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzis wyspalam za Was wszytkie- rano mąz nakarmil malego gloda i zaleglismy jak zwykle we trojke w naszym lozku. Obudzilam sie o 9-tej, a spac poszlam wczoraj kolo 23-ciej..
    Dziecie spi teraz znowu, a ja nic nie musze..
    I do tego jest slonce. I bedzie grill. I gofry.

to bedzie dobry dzien ;)

kapturnica, Bozia3, Heretyczka, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Mega, caffe, gosia7122, Sabina, megan8, krycha.stara, Mala79, macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry
    na sniadanie miałam paracetamol

SolarPolar, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:51

Heretyczka, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzieki! Urodziny mam jutro, razem z Hera! :-)
    A te 9 godzin to od 21 do 6 rano, z czego ją spalam jakieś 5, bo siedzielismy przy TV do pozna. Bez sensu zreszta, bo nic tajnego nie było. Często jest tak, że Adaś przesypia 5 - 7 godzin pod rząd, ale wtedy ją jeszcze jestem na nogach i dopiero zaczynam życie.
    Ale spoko, kiedyś mała w końcu zacznie spac. Chociaż wiem, jak brak snu doszła, szczególnie jak się chodzi do pracy.
    chciałam zauważyć - że Adaś to jednak nie "mała" - :) Helenka puka puk puk..:)

moremi, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienia wszelakich marzeń i dobrych wyborów we wszystkich dziedzinach życia - udanego sprzątania, prasowania i innych radosnych czynności codziennych - Hera i Dziobak :) wszystkiego naj!!!! :)

Dziobak, Sabina, Heretyczka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta - spóźnione życzenia dalszej szczęśliwości, brylantów i innych kosztowności....;)

SolarPolar, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula -a skąd Ty masz o tej porze roku wędzone śliwki? Przecież one nie przetrwają tak długo - są tylko do zimy. A te, które są teraz na placach i w sklepach - to suszone... Masz jakiś patent na wędzone?

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałam zauważyć - że Adaś to jednak nie "mała" - :) Helenka puka puk puk..:)
    Drogi moderatorze, mała to było o córce Bliskiej, bo to była odpowiedź do niej.
    I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze... ;-)

paszczakin, SolarPolar, Bozia3, moremi, caffe, kkisia, Sabina, krycha.stara, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobakowi i Herze wszystkiego dobrego ,niech sie spelniaja wasze marzenia :-)

Dziobak, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda jest piekna :-)

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, dziękuje za przepienkne życzenia urodzinowe. :-) <3 Z ta Helenka to naprawdę, no... Wezcie, dajcie pospac w koncu czy co... Cycki do porządku doprowadzić...
    Dziecko najmłodsze postanowiło zacząć obchodzenie urodzin o 6 rano, co zdecydowanie nie było dobra pora. Najstarsze zaspalo i nie zrobiło laurki dla starej matki. Ja osobiście stluklam swój ulubiony świecznik. Deszcz pada. Ale ją i tak w skowronkach, bo dobrze mi. Ostatnio stwierdziłam, że znowu mi fajnie, więc niech to trwa. :-)

Hera, siostro astralna Ty moja! Niech tam Ci matka natura ze dwie dziewczynki jeszcze podaruje, niech się wiedzie na obczyźnie, gdziekolwiek nie osiadziesz, niech mąż dalej będzie cudowny, a Tupek mądry i zdrowy! :-)

kapturnica, SolarPolar, Magdala, Bozia3, moremi, Mega, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Heretyczka, ania.g, Mala79, efcia, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Drogi moderatorze, mała to było o córce Bliskiej, bo to była odpowiedź do niej.
    I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze... ;-)
    Moderator nie naprasowany a zaprasowany !

Bozia3, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry :-)

Dziobaczkowi I Heruni najlepsze zyczenia na urodziny.
    A kwiaty dostalyscie? Nie?
    To prosze.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff212e52c8a.jpg

Dziobak, Sabina, Heretyczka, krycha.stara, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dobry
    na sniadanie miałam paracetamol
    Dietetycznie!

Bozia3, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, Heretyczka, Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzien dobry bardzo :-)
    U nas tez piknie, slonce świeci, ja zrobilam sobie 45minutowy maraton po mieście z 5 min przerwami na siłowni QUOTE]
    Chyba Cie nie lubie, od rana mnie wqrwiłaś ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:07

moremi, kapturnica, efcia, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
    CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...

Dziobak, SolarPolar, kapturnica, Sabina, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
    CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...
    Ja nie odstawilam, a też mi przybylo. A taka byłam wylaszczona. A tera celulit wrócił i boczki na udach. Ale skoro się jeszcze w te same spodnie, co pół roku wczesniej, to może nie jest źle? ;-)
    Kuzwa, wszystko przez też słodycze i holidejsy w Polsce. A w czwartek znowu na tydzień lecimy. I znowu doopa urosnie...

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Heretyczka, krycha.stara, Mega, dorbie, macduska, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, ale ty dobrze wyglądasz. Z tego co pamiętam to raczej proporcjonalnie. Jeśli już musisz coś korygować to chyba tylko delikatny lifting. Idź na fitness czy co. I nie przesadzaj, przy obsłudze Kajtka też Ci zejdzie.

megan8, macduska, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Czy zadna z lasek, ktora trafila w date porodu Kapty, nie chce niespodzianki?? Caffe, Kisiel, Gosia? No i Kapta!
    Czekam na adresy!
    a to ja nie wiedziałam że coś się należy za dalsze miejsca, pewnie że chcem.
    adres wysyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 14:47

anna maria, Sabina, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 11493 11494 11495 11496 11497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ