35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:No dobra fajnie sie siedzi ale czas na mnie
Ide zrobic obiad
Cos slodkiego tez
A reszte czasu poswiecam tylko Mlodemu
Solenizantkom zycze sloneczka i udanego dnia
Zatem plan jest
Do wieczorka
Po drugie - "sloneczko" i "wieczorek"
Trzy ołówki!paszczakin, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Mala79, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja sie dzis wyspalam za Was wszytkie- rano mąz nakarmil malego gloda i zaleglismy jak zwykle we trojke w naszym lozku. Obudzilam sie o 9-tej, a spac poszlam wczoraj kolo 23-ciej..
Dziecie spi teraz znowu, a ja nic nie musze..
I do tego jest slonce. I bedzie grill. I gofry.
to bedzie dobry dzienkapturnica, Bozia3, Heretyczka, kkisia, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Mega, caffe, gosia7122, Sabina, megan8, krycha.stara, Mala79, macduska, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Dzieki! Urodziny mam jutro, razem z Hera!
A te 9 godzin to od 21 do 6 rano, z czego ją spalam jakieś 5, bo siedzielismy przy TV do pozna. Bez sensu zreszta, bo nic tajnego nie było. Często jest tak, że Adaś przesypia 5 - 7 godzin pod rząd, ale wtedy ją jeszcze jestem na nogach i dopiero zaczynam życie.
Ale spoko, kiedyś mała w końcu zacznie spac. Chociaż wiem, jak brak snu doszła, szczególnie jak się chodzi do pracy.Helenka puka puk puk..
moremi, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Spełnienia wszelakich marzeń i dobrych wyborów we wszystkich dziedzinach życia - udanego sprzątania, prasowania i innych radosnych czynności codziennych - Hera i Dziobak
wszystkiego naj!!!!
Dziobak, Sabina, Heretyczka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:chciałam zauważyć - że Adaś to jednak nie "mała" -
Helenka puka puk puk..
I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze...paszczakin, SolarPolar, Bozia3, moremi, caffe, kkisia, Sabina, krycha.stara, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziękuje za przepienkne życzenia urodzinowe.
Z ta Helenka to naprawdę, no... Wezcie, dajcie pospac w koncu czy co... Cycki do porządku doprowadzić...
Dziecko najmłodsze postanowiło zacząć obchodzenie urodzin o 6 rano, co zdecydowanie nie było dobra pora. Najstarsze zaspalo i nie zrobiło laurki dla starej matki. Ja osobiście stluklam swój ulubiony świecznik. Deszcz pada. Ale ją i tak w skowronkach, bo dobrze mi. Ostatnio stwierdziłam, że znowu mi fajnie, więc niech to trwa.
Hera, siostro astralna Ty moja! Niech tam Ci matka natura ze dwie dziewczynki jeszcze podaruje, niech się wiedzie na obczyźnie, gdziekolwiek nie osiadziesz, niech mąż dalej będzie cudowny, a Tupek mądry i zdrowy!kapturnica, SolarPolar, Magdala, Bozia3, moremi, Mega, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Heretyczka, ania.g, Mala79, efcia, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Drogi moderatorze, mała to było o córce Bliskiej, bo to była odpowiedź do niej.
I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze...Bozia3, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziendobry
Dziobaczkowi I Heruni najlepsze zyczenia na urodziny.
A kwiaty dostalyscie? Nie?
To prosze.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff212e52c8a.jpg
Dziobak, Sabina, Heretyczka, krycha.stara, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:Dzien dobry bardzo
U nas tez piknie, slonce świeci, ja zrobilam sobie 45minutowy maraton po mieście z 5 min przerwami na siłowni QUOTE]
Chyba Cie nie lubie, od rana mnie wqrwiłaś ,Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:07
moremi, kapturnica, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...Dziobak, SolarPolar, kapturnica, Sabina, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...
Kuzwa, wszystko przez też słodycze i holidejsy w Polsce. A w czwartek znowu na tydzień lecimy. I znowu doopa urosnie...moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Heretyczka, krycha.stara, Mega, dorbie, macduska, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...megan8, macduska, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Czy zadna z lasek, ktora trafila w date porodu Kapty, nie chce niespodzianki?? Caffe, Kisiel, Gosia? No i Kapta!
Czekam na adresy!
adres wysyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 14:47
anna maria, Sabina, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość