Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No dobra fajnie sie siedzi ale czas na mnie
    Ide zrobic obiad
    Cos slodkiego tez

A reszte czasu poswiecam tylko Mlodemu

Solenizantkom zycze sloneczka i udanego dnia :-)

Zatem plan jest
    Do wieczorka
    Po pierwsze - nadal dziunia
    Po drugie - "sloneczko" i "wieczorek"
    Trzy ołówki!

paszczakin, nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzis wyspalam za Was wszytkie- rano mąz nakarmil malego gloda i zaleglismy jak zwykle we trojke w naszym lozku. Obudzilam sie o 9-tej, a spac poszlam wczoraj kolo 23-ciej..
    Dziecie spi teraz znowu, a ja nic nie musze..
    I do tego jest slonce. I bedzie grill. I gofry.

to bedzie dobry dzien ;)

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Mega, caffe, gosia7122, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry
    na sniadanie miałam paracetamol

SolarPolar, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 18:51

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzieki! Urodziny mam jutro, razem z Hera! :-)
    A te 9 godzin to od 21 do 6 rano, z czego ją spalam jakieś 5, bo siedzielismy przy TV do pozna. Bez sensu zreszta, bo nic tajnego nie było. Często jest tak, że Adaś przesypia 5 - 7 godzin pod rząd, ale wtedy ją jeszcze jestem na nogach i dopiero zaczynam życie.
    Ale spoko, kiedyś mała w końcu zacznie spac. Chociaż wiem, jak brak snu doszła, szczególnie jak się chodzi do pracy.
    chciałam zauważyć - że Adaś to jednak nie "mała" - :) Helenka puka puk puk..:)

moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienia wszelakich marzeń i dobrych wyborów we wszystkich dziedzinach życia - udanego sprzątania, prasowania i innych radosnych czynności codziennych - Hera i Dziobak :) wszystkiego naj!!!! :)

Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta - spóźnione życzenia dalszej szczęśliwości, brylantów i innych kosztowności....;)

SolarPolar, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula -a skąd Ty masz o tej porze roku wędzone śliwki? Przecież one nie przetrwają tak długo - są tylko do zimy. A te, które są teraz na placach i w sklepach - to suszone... Masz jakiś patent na wędzone?

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chciałam zauważyć - że Adaś to jednak nie "mała" - :) Helenka puka puk puk..:)
    Drogi moderatorze, mała to było o córce Bliskiej, bo to była odpowiedź do niej.
    I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze... ;-)

paszczakin, SolarPolar, Bozia3, moremi, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobakowi i Herze wszystkiego dobrego ,niech sie spelniaja wasze marzenia :-)

Dziobak, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda jest piekna :-)

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, dziękuje za przepienkne życzenia urodzinowe. :-) <3 Z ta Helenka to naprawdę, no... Wezcie, dajcie pospac w koncu czy co... Cycki do porządku doprowadzić...
    Dziecko najmłodsze postanowiło zacząć obchodzenie urodzin o 6 rano, co zdecydowanie nie było dobra pora. Najstarsze zaspalo i nie zrobiło laurki dla starej matki. Ja osobiście stluklam swój ulubiony świecznik. Deszcz pada. Ale ją i tak w skowronkach, bo dobrze mi. Ostatnio stwierdziłam, że znowu mi fajnie, więc niech to trwa. :-)

Hera, siostro astralna Ty moja! Niech tam Ci matka natura ze dwie dziewczynki jeszcze podaruje, niech się wiedzie na obczyźnie, gdziekolwiek nie osiadziesz, niech mąż dalej będzie cudowny, a Tupek mądry i zdrowy! :-)

kapturnica, SolarPolar, Magdala, Bozia3, moremi, Mega, caffe, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Drogi moderatorze, mała to było o córce Bliskiej, bo to była odpowiedź do niej.
    I tak to się dzieje, jak naprasowany moderator za robotę się bierze... ;-)
    Moderator nie naprasowany a zaprasowany !

Bozia3, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry :-)

Dziobaczkowi I Heruni najlepsze zyczenia na urodziny.
    A kwiaty dostalyscie? Nie?
    To prosze.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff212e52c8a.jpg

Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dobry
    na sniadanie miałam paracetamol
    Dietetycznie!

Bozia3, Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzien dobry bardzo :-)
    U nas tez piknie, slonce świeci, ja zrobilam sobie 45minutowy maraton po mieście z 5 min przerwami na siłowni QUOTE]
    Chyba Cie nie lubie, od rana mnie wqrwiłaś ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 13:07

moremi, kapturnica, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
    CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...

Dziobak, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Odstawiłam małego od cycka miesiąc temu i przybyło mi kolejne 3 kg...jestem już gruba na całego...jak się za chwilę nie ogarnę - to będzie masakra...
    CHyba mi pozostaje wrócić na mojego skutecznego DUkana - bo już nie widzę ratunku dla siebie...
    Ja nie odstawilam, a też mi przybylo. A taka byłam wylaszczona. A tera celulit wrócił i boczki na udach. Ale skoro się jeszcze w te same spodnie, co pół roku wczesniej, to może nie jest źle? ;-)
    Kuzwa, wszystko przez też słodycze i holidejsy w Polsce. A w czwartek znowu na tydzień lecimy. I znowu doopa urosnie...

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, ale ty dobrze wyglądasz. Z tego co pamiętam to raczej proporcjonalnie. Jeśli już musisz coś korygować to chyba tylko delikatny lifting. Idź na fitness czy co. I nie przesadzaj, przy obsłudze Kajtka też Ci zejdzie.

megan8, nick nieaktualny, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Czy zadna z lasek, ktora trafila w date porodu Kapty, nie chce niespodzianki?? Caffe, Kisiel, Gosia? No i Kapta!
    Czekam na adresy!
    a to ja nie wiedziałam że coś się należy za dalsze miejsca, pewnie że chcem.
    adres wysyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 14:47

anna maria, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 11493 11494 11495 11496 11497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ