35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani, psze pani punkty karne im da za spóźnienia i nieusprawiedliwione nieobecności.
Będa musialy z kopertusią potem na półrocze do pańci przyjść by zaliczyc.
Same plusyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:12
malgos741, Reni, efcia, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ale mi się to podoba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e621a5821966.jpg
Ja chyba musze tescviową znów namówic żebymałemu uszyła coś z takimi kolorowymi metkami.moremi, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:zarąbiste.Ile to cudo kosztuje ???
Ja chyba musze tescviową znów namówic żebymałemu uszyła coś z takimi kolorowymi metkami.
http://allegro.pl/przytulanka-zebra-kocyk-z-metkami-label-label-0-i4817890317.htmlkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A i widzicie miałam pisac.Siostra zakupiła małemu karuzele z pozytywka .Powie Wam ,że bomba jesli chodzi o małego bo uwielbia słuchać zarówno melodii,różnych odgłosów jak i piosenek .Jak mam cos do zrobienia to młody potrafi i 20 minut sam leżeć w łóżeczku wsłuchany .A i na karuzele za jakiś czas przyjdzie pora.
Polecam !
http://www.ebay.co.uk/itm/Vtech-Sing-and-Soothe-Musical-Baby-Cot-Mobile-Authorised-Seller-Genuine-FREE-P-P-/221844209424?hash=item33a6f1ff10Reni, dorbie, efcia, Mega, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Ja zaspalam , ale mam usprawiedliwienie psze pani
Tyle dni pod rzad w pracy , ze organizm sie zbuntowal
Dzis wolne i nie wiem w co lapy wsadzic
Jeszcse tylko 2 dni sie tam przemecze i pierdziele
moremi, malgos741, Mala79, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, krycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A i widzicie miałam pisac.Siostra zakupiła małemu karuzele z pozytywka .Powie Wam ,że bomba jesli chodzi o małego bo uwielbia słuchać zarówno melodii,różnych odgłosów jak i piosenek .Jak mam cos do zrobienia to młody potrafi i 20 minut sam leżeć w łóżeczku wsłuchany .A i na karuzele za jakiś czas przyjdzie pora.
Polecam !
http://www.ebay.co.uk/itm/Vtech-Sing-and-Soothe-Musical-Baby-Cot-Mobile-Authorised-Seller-Genuine-FREE-P-P-/221844209424?hash=item33a6f1ff10 -
nick nieaktualnyReni wrote:No ja Kisia mam pracę do końca października, a potem nie wiem co będzie
jak znajdę inną, co nie będzie łatwe, to pewnie zniknę z forum
Ja tez aktywnie czegos szukam
Ciezko jak cholera
A po pierwsze do sklepu sie nie nadaje
Po drugie po 10 dni bez dnia wolnego ,
Po trzecie w miesiacy tylko tydzien na rano a tak tylko popoludniu
Jeszcze te dzwiganie skrzynek z browarami masakra
O ludziach juz nie wspominajac , szczegolnie tych pijakach
Powiem tylko ze wczoraj bardzo chamowalam odruch wymiotnyiwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Dorbie- gratuluje zdolnego synaprzytulanka ładna, muszę przejrzeć co mam z zabawek, ale i tak coś bym chciała kupić. U nas sprawdziła się kostka sensoryczna, chyba z lamaze
Karuzelę mam po starszym to nawet nie zmieniam, tylko baterie kupie
Chłodny dzis pranek, dziady z administracji dalej nie włączyli ogrzewania
W weekend trochę poświętowaliśmy tą moja podwójną osiemnastkę, pozwiedzaliśmy okolicę.
Trzymam kciuki za potrzebująceBeates, za ciebie szczególnie
Wstałam na siku ok 3, ale księżyc wydawał mi się normalny
dorbie, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, kupuję fotelik na OLX i mnie stresuje ten serwis, bo ciągle mi pisze, że rekomendowany jest odbiór osobisty i zapłata po obejrzeniu przedmiotu. A ja chcę z przesyłką.
Na pewno, wiem, że ryzykuję, ale chyba dziewczyna jest ok, bo sprzedaje kilka rzeczy po swojej córce i nic więcej. Żadna firma itp.
Kto nie ryzykuje, ten nie ma. ZObaczymyefcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No ja Kisia mam pracę do końca października, a potem nie wiem co będzie
jak znajdę inną, co nie będzie łatwe, to pewnie zniknę z forum
A poważnie - mi aż niedobrze się robi, gdy pomyśle o szukaniu pracy. Na szczęście nie mam tego problemu, ale aktualnie mój brat jest poszukujący i to w innym mieście, a mąż ma umowę do końca grudnia i nie wiadomo jak to dalej będzie wyglądało. Szuka nowej pracy już dluższy czas z efektem znacznie gorszym niż marny. Niby z mojej pensji okrojonej nawet o 20% da się przeżyć, bo ludzie sobie jakoś radzą, ale może być bardzo ciężko.dorbie, efcia, kkisia, Mega, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Cześć,
Dorbie- gratuluje zdolnego synaprzytulanka ładna, muszę przejrzeć co mam z zabawek, ale i tak coś bym chciała kupić. U nas sprawdziła się kostka sensoryczna, chyba z lamaze
Karuzelę mam po starszym to nawet nie zmieniam, tylko baterie kupie
Chłodny dzis pranek, dziady z administracji dalej nie włączyli ogrzewania
W weekend trochę poświętowaliśmy tą moja podwójną osiemnastkę, pozwiedzaliśmy okolicę.
Trzymam kciuki za potrzebująceBeates, za ciebie szczególnie
Wstałam na siku ok 3, ale księżyc wydawał mi się normalny
Wszystkiego najlepszego Natmalgos741, Natka_79, dorbie, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Kurcze, kupuję fotelik na OLX i mnie stresuje ten serwis, bo ciągle mi pisze, że rekomendowany jest odbiór osobisty i zapłata po obejrzeniu przedmiotu. A ja chcę z przesyłką.
Na pewno, wiem, że ryzykuję, ale chyba dziewczyna jest ok, bo sprzedaje kilka rzeczy po swojej córce i nic więcej. Żadna firma itp.
Kto nie ryzykuje, ten nie ma. ZObaczymydorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry Kochanienkie,
Mialam zajebisty weekendzik, bylismy z Twixikami we Francyjce. Pojadlam dobrego jedzonka i popilam szampanika oraz najadlam sie ostryzek.
Moi znajomi od dwoch latek mieszkaja w nowym domku - zaledwie 600 meterkow kwadratowych, wiec jak sobie zrobilam kilkadziesiat rundeczek na pieterko po schodkach, to myslalam ze mnie penisek strzeli i powiedzialam mezulkowi, ze nie ma bata - nie kupie domku z pieterkiem. W dobra godzinke. Jak wrocilismy wieczorkiem do Brukselki, to Paszczunia wyslala nam ogloszonko z domkiem do sprzedania, 100 metrow od nich. I kurewka od rana sie nie moge pozbierac. Siedze jak na szpileczkach, bo juz najchetniej lecialabym do banku po kredycik. Jutro ogladamy ten domek. Na Swieta BN sie tam wprowadzamy.
Milego dzionka!
Ide rzygnemoremi, dorbie, Mala79, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Reni, Bozia3, iwcia77, Mega, anna maria, BISCA, paszczakin, Heretyczka, ania.g, megan8, krycha.stara, Bursztyn, Dziobak, gosia7122, beates, mama78 lubią tę wiadomość
-
Z jednej strony bardzo rozbawia mnie czkawka Toto, a z drugiej jest strasznie wkurzająca. Jak jakaś chińska tortura wodna.
Simba, Natka_79, dorbie, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, iwcia77, Mega, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cześć,
Taka?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25faaa5dd385.jpg
Jest tańsza bo 22zł niż tamta przytulanka i tez mi się podoba. Ja na razie nie kupiłam nic z zabawek, zostawiam to znajomym na prezenty
http://allegro.pl/kostka-sensoryczna-blackwhite-szelesci-gryzak-i5606964678.htmlMega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny