35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja...ufff dobrze, że juz po imprezie urodzinowej....wszystko się udało i dobrze, że juz skończyło...
Simba - będziesz sąsiadka z Paszczakami? Ciekawe, czy to sie uda - byłoby super. Napisz cos o tym domu...parterowy, duży, jaki ogród?iwcia77, dorbie, Mega, efcia, kkisia, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Weekend zlecial za szybko (jak zwykla)
W pracy dym (jak zwykle).W przerwie na lancz ide na sport, nie bede miala czasu nadrobic. Jak znajde chwile, to sie przebiore
Dziobak, Hera i Ntakawszystkiego co najlepsze i spelnienia wszystkich marzen co do jednego
iwcia77, Mega, Natka_79, moremi, efcia, Heretyczka, kkisia, Dziobak, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zarąbiste.Ile to cudo kosztuje ???
Ja chyba musze tescviową znów namówic żebymałemu uszyła coś z takimi kolorowymi metkami.
a moj mlody w dupie ma metki..
eee, wróc. Zle to wyszlo. Znaczy, nie interesuja go metkiiwcia77, dorbie, Simba, Mega, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mimbla co nie przypucowałaś się, że jesteś boziom na wątku z pomocą medyczną
mamy już 2 moderatorów
mamy tam swojego człowieka
a i przez burkę miałaś nieprzyjemnościmoim zdaniem to podchodzi pod brak tolerancji
trzeba podjąć działania przeciwko wykluczeniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:55
iwcia77, Simba, Mega, Bozia3, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, krycha.stara, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
U mnie piekne słońce, ciepło
zakupy zrobione, kończę druga kawę i biore sie za obiad - obiecałam mężowi spagetti
Nat - wszystkiego co najlepsze
Fajne te zabawki dla dzieci, ciekawe czy ja sie jeszcze doczekam, zeby takie zakupy robić....Natka_79, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak Moresiu, tak jak Paszczaczkowy i zaraz obok
ja juz skarbonusie na funduszyk na nowa wątróbeczke postawilam na półeczce..
faken, trudn tak pisacmoremi, Mega, Simba, efcia, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:U mnie piekne słońce, ciepło
zakupy zrobione, kończę druga kawę i biore sie za obiad - obiecałam mężowi spagetti
Nat - wszystkiego co najlepsze
Fajne te zabawki dla dzieci, ciekawe czy ja sie jeszcze doczekam, zeby takie zakupy robić....
trenuj to spagetti, bo czekamy na twoja owulacjęMega, moremi, Heretyczka, kkisia, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:oczywiście, ze się doczekasz. wróżę to po spagetti- mąż najedzony to mąż zadowolony, a mąż zadowolony to mąż chętny na amory. mąż chętny na amory to bzykanie a bzykanie to ciąża. ciąża to dziecko a dziecko to zakupy dla dziecka. proste, nie?
trenuj to spagetti, bo czekamy na twoja owulacjęComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gdzie wszystkie dziewuszki?
Andżejek pewnie trzeźwieje po urodzinkach
Dziobaczek pewnie też, ale reszta?
Bursztynek, BoziaBozia jest Bozia o boziu!
Paszczaczek i Mimblusia? Krysia? znowu pustki?
spacerek juz zaliczyłam z wózeczkiem a teraz bede obiadeczek dla mężusia gotować
o!Reni, moremi, iwcia77, Mega, krycha.stara, Bursztyn, efcia, beates lubią tę wiadomość