35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
Udanej i spokojnej ciąży życzę.
Zostaniesz u nas czy podążysz w stronę fioletu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:55
iwcia77, Mimbla, malgos741, Mega, nick nieaktualny, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Z doswiadczenia wiem, że fiolet jest niebezpieczny w I trymestrze i końcówce III.macduska wrote:Udanej i spokojnej ciąży życzę.
Zostaniesz u nas czy podążyć w stronę fioletu?
Beates, nie idź tam!
Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:gdzie wszystkie dziewuszki?
Andżejek pewnie trzeźwieje po urodzinkach
Dziobaczek pewnie też, ale reszta?
Bursztynek, Bozia
Bozia jest Bozia o boziu!
Paszczaczek i Mimblusia? Krysia? znowu pustki?
Hej Reni
Jestem. Co tu napisać, w robocie mam przysłowiową "kupę na głowie".
Staram się różne sprawy ogarnąć na zapas, bo 05-10 będę już chyba po ET, potem chcę poleżeć, poobijać się. Wiadoma rzecz. Chociaż i tak się pewnie nie uda
.
Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, beates lubią tę wiadomość
-
Uda sięMimbla wrote:Hej Reni
Staram się różne sprawy ogarnąć na zapas, bo 05-10 będę już chyba po ET, potem chcę poleżeć, poobijać się. Wiadoma rzecz. Chociaż i tak się pewnie nie uda
.
teraz wszystko się uda
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kochane jestem po.. Od nowego cyklu gonal i może iui ... Doktor chcę zobaczyć jak cykl się rozwinie
jestem już e robocie więcej wieczorem ..działamy
nick nieaktualny, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mimbla, Mega, Bursztyn, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, beates, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Mimbla wrote:Hej Reni
.
Wez, bo jak Ci przyfanzole w ryjek! Co to w ogole znaczy? Pewnie ze sie nie uda?
Uda sie! Bedziemy modly i gusla odprawiac. No.
nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mimbla, Mega, efcia, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Supermalgos741 wrote:Kochane jestem po.. Od nowego cyklu gonal i może iui ... Doktor chcę zobaczyć jak cykl się rozwinie
jestem już e robocie więcej wieczorem ..działamy 

Dziewczyny, jak ja lubię jak tyle się dzieje
BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, Mimbla, malgos741, Magdala, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Beates, super! Mówiłam Ci, że będziesz jesień w ciazy znosić? Ha!
A teraz jeszcze na dodatek ładna pogodę na początek ciazy Ci zamowilam
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, beates, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No to zła passa przerwana. Tera się posypia ciaze!
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mimbla, Magdala, Mega, nick nieaktualny, efcia, beates, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Co zazdrościsz? Zaraz Ty będziesz. Fala Cię nie ominieBISCA wrote:Beats, jeszcze raz gratuluje.
I zazdroszcze troche ....
nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, Mega, nick nieaktualny, efcia, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Z doswiadczenia wiem, że fiolet jest niebezpieczny w I trymestrze i końcówce III.
Beates, nie idź tam!
Wcale tam nie iść najlepiej! Nasz wątek najlepszejszy!
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Simba, Mega, nick nieaktualny, efcia, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Te, te! Co za głupoty pisze! Po pierwsze, bierz mrozaka, a nie ET, a po drugie z dobrym nastawieniem!Mimbla wrote:Hej Reni
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:19
nick nieaktualny, moremi, Mimbla, nick nieaktualny, Simba, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, beates lubią tę wiadomość
-
Aasiula, a czy możesz dać jakieś uśmiechnięte zdjęcie? Passportowe średnio się do ludzi nadajeAasiula wrote:beates tak się ciesze

No zajebiscie !!!!
Ciesze się , że wreszcie coś ruszylo u nas
Teraz niech cala reszta idzie z pradem ciazowym
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!