35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
Udanej i spokojnej ciąży życzę.
Zostaniesz u nas czy podążysz w stronę fioletu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:55
iwcia77, Mimbla, malgos741, Mega, dorbie, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Udanej i spokojnej ciąży życzę.
Zostaniesz u nas czy podążyć w stronę fioletu?
Beates, nie idź tam!Magdala, iwcia77, macduska, kkisia, Mega, kapturnica, dorbie, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:gdzie wszystkie dziewuszki?
Andżejek pewnie trzeźwieje po urodzinkach
Dziobaczek pewnie też, ale reszta?
Bursztynek, BoziaBozia jest Bozia o boziu!
Paszczaczek i Mimblusia? Krysia? znowu pustki?
Hej ReniJestem. Co tu napisać, w robocie mam przysłowiową "kupę na głowie".
Staram się różne sprawy ogarnąć na zapas, bo 05-10 będę już chyba po ET, potem chcę poleżeć, poobijać się. Wiadoma rzecz. Chociaż i tak się pewnie nie uda.
Magdala, iwcia77, macduska, Reni, kkisia, beates lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Hej Reni
Jestem. Co tu napisać, w robocie mam przysłowiową "kupę na głowie".
Staram się różne sprawy ogarnąć na zapas, bo 05-10 będę już chyba po ET, potem chcę poleżeć, poobijać się. Wiadoma rzecz. Chociaż i tak się pewnie nie uda.
teraz wszystko się uda
iwcia77, macduska, kkisia, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kochane jestem po.. Od nowego cyklu gonal i może iui ... Doktor chcę zobaczyć jak cykl się rozwinie
jestem już e robocie więcej wieczorem ..działamy
Heretyczka, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, iwcia77, Magda*, ania.g, macduska, Aasiula, kkisia, Mimbla, Mega, Bursztyn, kapturnica, Dziobak, dorbie, efcia, beates, gosia7122, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wez, bo jak Ci przyfanzole w ryjek! Co to w ogole znaczy? Pewnie ze sie nie uda?
Uda sie! Bedziemy modly i gusla odprawiac. No.krycha.stara, iwcia77, moremi, kkisia, Mimbla, Mega, efcia, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Kochane jestem po.. Od nowego cyklu gonal i może iui ... Doktor chcę zobaczyć jak cykl się rozwinie
jestem już e robocie więcej wieczorem ..działamy
Dziewczyny, jak ja lubię jak tyle się dziejeBISCA, iwcia77, kkisia, Mimbla, malgos741, Magdala, Mega, kapturnica, dorbie, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Beates, super! Mówiłam Ci, że będziesz jesień w ciazy znosić? Ha!
A teraz jeszcze na dodatek ładna pogodę na początek ciazy Ci zamowilamkrycha.stara, moremi, iwcia77, macduska, kkisia, Magdala, malgos741, kapturnica, dorbie, efcia, beates, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Beats, jeszcze raz gratuluje.
I zazdroszcze troche ....krycha.stara, iwcia77, paszczakin, kkisia, malgos741, Mega, dorbie, efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Z doswiadczenia wiem, że fiolet jest niebezpieczny w I trymestrze i końcówce III.
Beates, nie idź tam!
Wcale tam nie iść najlepiej! Nasz wątek najlepszejszy!krycha.stara, moremi, iwcia77, macduska, kkisia, Magdala, Simba, Mega, dorbie, efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:19
krycha.stara, moremi, Mimbla, kkisia, Simba, Mega, kapturnica, dorbie, beates lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:beates tak się ciesze
No zajebiscie !!!!
Ciesze się , że wreszcie coś ruszylo u nas
Teraz niech cala reszta idzie z pradem ciazowymiwcia77, krycha.stara, kkisia, Mega, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!