35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskosztowałam jednego czipsa...i zanim dotarło do mnie co robie juz nie było pół paczki...cuda panie dziejku, cuda!
moremi, krycha.stara, BISCA, iwcia77, Mimbla, Reni, kkisia, Magdala, Mega, Bozia3, Simba, kapturnica, Dziobak, dorbie, efcia, beates, gosia7122, gosia7122, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Kochane jestem po.. Od nowego cyklu gonal i może iui ... Doktor chcę zobaczyć jak cykl się rozwinie
jestem już e robocie więcej wieczorem ..działamy
Magda*, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chcialam sie tylko skromnie zapytac, co to za piersdzioszkowanie od samego rana. Gdzie jest moderator ja sie pytam !
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 września 2015, 18:07
iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zdjecie oddaje nastoj , jak mi przejdzie to wstawie z gupawym ryjem znaczy usmiechnietym
edit: ale nie wiem czy to nastrój na "pogłaszcz mnie", czy "bez kija nie podchodź" wiesz mina bardzo dwuznaczna jak dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:24
Aasiula, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:A Tobie lekkiego porodu, bo to juz tuz tuz. Tez beda zaklady?
krycha.stara, iwcia77, Magda*, kkisia, Mega, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:gdzie wszystkie dziewuszki?
Andżejek pewnie trzeźwieje po urodzinkach
Dziobaczek pewnie też, ale reszta?
Dziecie spalo dzis fatalnie, a wlasciwie to nie spalo. Moze przez to cholerne zasmienie? Wampir jaki czy co? A w domu tyle czosnku przeciez...
Bylismy dzis w szpitalu u lekarza z tym kulawym chodzeniem. lekarz to kolezanka nasza, wiec od razu pokazalismy wszystko, co bylo mozna.
No i psia mac, stulejka jest. Mamy skierowanie do chirurga, ale mam nadzieje, ze najpierw mascia sterydowa da sie cos zrobic. No przeciez kurna dzieciaka nie obrzezam...
Macie jakies doswiadczenie w tym temacie?krycha.stara, moremi, kkisia, Magdala, macduska, Mega, Bozia3, dorbie, iwcia77, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Padłam
edit: ale nie wiem czy to nastrój na "pogłaszcz mnie", czy "bez kija nie podchodź" wiesz mina bardzo dwuznaczna jak dla mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:29
iwcia77, ComeToMeBaby, sandra80, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:powiem ci Krycha ze ciezka ta meta jak cholera,
zero energii,nic tylko w łózku lezec
no i skóra na CAŁYM ciele piekielnie swedzi,w nocy sie budze by sie drapaćiwcia77, Aasiula, Magda*, kkisia, Mega, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:Asiula faktycznie po liftingu odmłodniała
za to jak patrze na avatar Paszczy to nie wiem o co chodziiwcia77, Magda*, paszczakin, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie zakładam się, bo zaraz wyjdzie, że wyprzedze Magdę.
ja sie jeszcze nie gotowa czuje,i mój dom tez nie gotowy sie czuje,ja to bym jakis komfort chciała a u nas nawet sofy ani fotela nie uwidzisz,a spimy na materacu
wlasnie piorę kolorowe dla juniora plus chusta do noszenia
no i trzeba jeszcze komode zamówić
ach i obczajam kombinezony co by do chustonoszenia sie nadałykrycha.stara, moremi, kkisia, Mega, ania.g, dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny