35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem, że Burki już poszły w pi..
ale zapomniałam o tym
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5d040811af8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c5e992191ba.jpg
i romantycznie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4a3c0538e26.jpgBozia3, Natka_79, Bursztyn, Mega, Simba, macduska, moremi, Mimbla, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, kkisia, paszczakin, iwcia77, efcia, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
Gratulacje!!! Wielkie!
I trzymajcie się przez 9 mcyBozia3, Mimbla, Mega, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:A jak uczylas sie wiazan? Masz jakies linki, ktorymi chcesz sie podzielic? Bo jak juz zajde i urodze, to bede chustonosic na stowe
Bo to nie jest taka prosta sprawa. Nie mozna w śpioszkach, bo jak wiażesz, to śpioszki jadą do góry i paluszki się podwijają. Najlepiej jakies getry plus skarpety długie.
I z doradcą chustonoszenia też mam już kontakt.
Chustę zamierzam kupic trochę później. Właściwie to dwie, bo mój zapowiedział, ze też będzie nosił.malgos741, Magda*, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Ty masz cholestaze?
-
Kurcze - a ja coś do tych chust nie mam przekonania i nie przełamałam się....dziecko wydaje mi się jakoś powyginane w niej... i po co ja mam cały czas go w tej chuście tachać?... Może za stara jestem na takie nowości...
kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja wlaśnie zamówiłam botki do chustonoszenia
Bo to nie jest taka prosta sprawa. Nie mozna w śpioszkach, bo jak wiażesz, to śpioszki jadą do góry i paluszki się podwijają. Najlepiej jakies getry plus skarpety długie.
Chustę zamierzam kupic trochę później. Właściwie to dwie, bo mój zapowiedział, ze też będzie nosił.Magda* lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja wlaśnie zamówiłam botki do chustonoszenia
Chustę zamierzam kupic trochę później. Właściwie to dwie, bo mój zapowiedział, ze też będzie nosił. -
sandra80 wrote:Dobrze, że się w tańcu nie pierdoli tylko konkretny plan ma, a tą dociekliwością różni się zdecydowanie od JD.
W sumie to teraz mi i JD pasuje, tym brdziej, że trafił ze stymulacją i teraz też się dogadujemy. Tyle ze trzeba go za język ciągnąć.malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:No i psia mac, stulejka jest. Mamy skierowanie do chirurga, ale mam nadzieje, ze najpierw mascia sterydowa da sie cos zrobic. No przeciez kurna dzieciaka nie obrzezam...
Macie jakies doswiadczenie w tym temacie?
Ano macie macie u mnie młody miał stulejke .Leki nie pomogły i miał naciecie robione.Ale o żadnym obrzezaniu nie moze byc mowy bo to dosłownie trochu nacinaja!
No i mam nadzieje ,że u Was leki pomoga bo jednak po zabiegu minimum do pół roku trzeba te skórke ściaac z pyrtolka kazdego dnia (na poczatku 2razy dziennie)w kapieli.A najgorsze było zaraz po jak jeszcze szwy miał a tu trza było działać.No i mój chłop wtedy zawiódł ,za uja nie zrobił tego he heBozia3, moremi, Dziobak, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość