35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:hm,jesli mam to nic o tym nie wiem,ale jak czytam o niej to swedzenie zaczyna sie od dłoni i stóp,a u mnie zaczeło sie od brzucha,przeszło na cycki,dekolt,szyje i twarz czasami,no i od drapania mam pokrzywke na ciele-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale ja od początku tak mówiłam. Gdyby Zbroch miał juz tą specjalizację z endokrynologii, to bym u niego została.
W sumie to teraz mi i JD pasuje, tym brdziej, że trafił ze stymulacją i teraz też się dogadujemy. Tyle ze trzeba go za język ciągnąć.
Może zyskuje przy dłuższym poznaniu, ale na razie mam wrażenie, że spieszy się gdzieś na wizytach. Na pytania odpowiada po łepkach i człowiek głupi wchodzi i taki wychodzi. Poza tym w szpitalu po laparo zaprosił mnie na prywatną wizytę w celu wypisania tylko samej recepty. Także ten tego, no biznes is biznes! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Niekoniecznie. A jak masz pokrzywke, to pownnaś już dawno byc u lekarza. Z drugiej strony - ostatnio pisalyśmy o zakazeniu helicobacter pylori. U mnie dawało to właśnie takie objawy. Leczone antybiotykiem.
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:fajnie ze mówisz,oswiec mnie jeszcze jakiego typu ubranie jest do tego odpowiednie i jakie botki masz?slingshoes?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/12028619_903512076385803_2386060184849824311_o.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9
Do chusty kombinezon się nie nadaje. Jeżeli juz, to taki miskowaty, bez stópek.
Noworodki zazwyczaj noszone są przy ciele (na ubranie oczywiscie, ale nie na kurtkę), więc masz jego ciuchy plus chusta i cieplo Twojego ciała.
Sa fajne rozwiazania. Tak naprawdę wystarczy trochę większa kurtka, dziewczyny nadal noszą ciążowe, albo kupują specjalne bluzy dla dwojga. Na allegro nie sa one takie drogie.Magda*, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:A ja cały czas gapię się na te chusty i nie wiem czy podołam wiązaniu. Możliwe że skończy się nosidłem chociaż chusty podobają mi się o wiele bardziej.
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Beates !!! Czyżbys przejęła mój cykl ?
Ty chyba miałas transfer w dniu mojego porodu jak sie nie myle.
Jeśli tak to zajebistoza!!! Znaczy cos sie dzieje na wątkuania.g, malgos741, moremi, Mimbla, Bozia3, Magda*, Mega, dorbie, kkisia, iwcia77, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Pamietacie, jak Wam pisalam o naszej stazystce, ktora wyladowala na IP z bolami brzucha i okazalo sie, ze 6 miesiac ciazy ?
Dzwonila przed chwila, ze wpadnie (gra slow hihi) w piatek zabrac swoje rzeczy. Okazalo sie, ze urodzila synka. Jak na tak skrajnego wczesniaka, ma sie dobrze. Sasza.
W piatek dowiemy sie wiecej.
moremi, Mimbla, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, Dziobak, dorbie, malgos741, macduska, kkisia, paszczakin, iwcia77, efcia, beates, gosia7122, Simba, Mala79, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dziewczyna sama robi
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/12028619_903512076385803_2386060184849824311_o.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9
Do chusty kombinezon się nie nadaje. Jeżeli juz, to taki miskowaty, bez stópek.
Noworodki zazwyczaj noszone są przy ciele (na ubranie oczywiscie, ale nie na kurtkę), więc masz jego ciuchy plus chusta i cieplo Twojego ciała.
Sa fajne rozwiazania. Tak naprawdę wystarczy trochę większa kurtka, dziewczyny nadal noszą ciążowe, albo kupują specjalne bluzy dla dwojga. Na allegro nie sa one takie drogie.
to ze przy ciele nosic to naturalnie ale taki
http://www.bonprix.nl/product/winterpakje-2-dlg-donkerblauw-beige-961628/?style=23717226
kombinezon myslisz ze nie jest odpowiedni?
-
Magda* wrote:ładne butki,tez sie rozejze,a gdzie ta dziewczyna sprzedaje te butki?
to ze przy ciele nosic to naturalnie ale taki
http://www.bonprix.nl/product/winterpakje-2-dlg-donkerblauw-beige-961628/?style=23717226
kombinezon myslisz ze nie jest odpowiedni?
Ten kombinezon będzie za ciepły. Ja juz młody bedzie wiekszy, to mozna go nosić na plecach i wtedy takie coś jest ok. Ale na początek zagrzejesz go.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:zależy na co, jak jakies zakażenie skóry poważniejsze, to lepiej doustnie antybiotyk, jak małe to lepiej Octanisept
na razie przemywam szarym mydłem i właśnie octaniseptem.
-
Magda* wrote:dzieki Morka,wiesz ja chyba mialam wizje ze ja bede w rozpietej kurtce i stąd pomysl cieplejszego kombinezonu
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!