35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Beats ja pierdziu gratulejszyn no!!!
Miałaś chyba transfer tego dnia co Kapta rodziła?
malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Mega, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodziedziczyłam chustę wraz z książką-instrukcją obsługi,patrzyłam na youtube i kieszonka wydaje sie być nieskomplikowana i nadaje się od narodzinkrycha.stara wrote:A jak uczylas sie wiazan? Masz jakies linki, ktorymi chcesz sie podzielic? Bo jak juz zajde i urodze, to bede chustonosic na stowe

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Beates super wieści gratulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:53
Mega, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dziobak wrote:Jezdem, Pszepani! Pozno troche, ale mam usprawiedliwienie od lekarza.
Dziecie spalo dzis fatalnie, a wlasciwie to nie spalo. Moze przez to cholerne zasmienie? Wampir jaki czy co? A w domu tyle czosnku przeciez...
Bylismy dzis w szpitalu u lekarza z tym kulawym chodzeniem. lekarz to kolezanka nasza, wiec od razu pokazalismy wszystko, co bylo mozna.
No i psia mac, stulejka jest. Mamy skierowanie do chirurga, ale mam nadzieje, ze najpierw mascia sterydowa da sie cos zrobic. No przeciez kurna dzieciaka nie obrzezam...
Macie jakies doswiadczenie w tym temacie?
z tego co wiem nie obrzezasz, tylko się nacina
mojej przyjaciółki eks miał stulejkę i ryczał jak się bzykał (tylko w gumie nie bolało), a ona chciała założyć rodzinę
rozstali się, bo nie chciał słyszeć o lekarzu
nick nieaktualny, Magdala, moremi, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wcale tam nie iść najlepiej! Nasz wątek najlepszejszy!
Zgadzam sie. Serio.
Dziewczyny na fioletowej czesto licytuja sie betami, rozmiarami, kilogramami i kiedy ktora ma wizyte i serduszko juz bedzie, a czemu ty dopiero za tydzien idziesz ja jutro a moj gin to pod telefonem a ja prywatnie bo ci panstwowi....
Mnie to sie nie podoba sie.
Bo pare razy tam zajrzalam.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, nick nieaktualny, Mega, Simba, ania.g, moremi, kapturnica, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykupami niech sie licytujo durne bzdziągwyMagdala wrote:Zgadzam sie. Serio.
Dziewczyny na fioletowej czesto licytuja sie betami, rozmiarami, kilogramami i kiedy ktora ma wizyte i serduszko juz bedzie, a czemu ty dopiero za tydzien idziesz ja jutro a moj gin to pod telefonem a ja prywatnie bo ci panstwowi....
Mnie to sie nie podoba sie.
Bo pare razy tam zajrzalam.
nick nieaktualny, Magdala, Mega, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Pani siedzi z farbą ti wam powiem...
Lekarz super, pytał od początku całą historię .. Od poronienia po iui, bardzo dociekliwy bo w szczegółach sedno.. Obejrzał wyniki ostatnie i powiedział że trochę za duży estradiol.. Dlatego gonal... Owulacja byka i mam piękne cialka żółte ( były dwa jajca), endo super...
Powiedział że nie ma co czasu marnować na laparo.. Jedziemy z obserwacja od następnego cyklu , podrasujemy jajca gonalem.. I może iui..zobaczymy powiedział że tak z dwa cykle zobaczy a później hak nic nie wyjdzie to ivf. .
Moremi super lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:55
nick nieaktualny, sandra80, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, BISCA, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, gretka, efcia, beates, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Tak.. Wrażenia jak wyżejsandra80 wrote:Małgoś a Ty u Zbrocha byłaś? Jak wrażenia?
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Dobrze, że się w tańcu nie tylko konkretny plan ma, a tą dociekliwością różni się zdecydowanie od JD.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 września 2015, 18:07
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Strasznie sie ciesze!!! Niech to bedzie zielona fala tsunami dla wszystkich!!!beates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
nick nieaktualny, Mega, Magdala, malgos741, iwcia77, efcia, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jeszcze wam pomarudze o imieniu dla juniora

Leo(nard) nie spotkał się jednak z entuzjazmem ze strony E ,mimo ze on podal mi ten pomysł,takze natępny powiedzmy faworyt to Johann
mam tylko nadzieje ze zdazymy na czas z imieniem
Reni, Mega, Magdala, moremi, nick nieaktualny, efcia, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:to jeszcze wam pomarudze o imieniu dla juniora

Leo(nard) nie spotkał się jednak z entuzjazmem ze strony E ,mimo ze on podal mi ten pomysł,takze natępny powiedzmy faworyt to Johann
mam tylko nadzieje ze zdazymy na czas z imieniem
Johaś? dziwnie
od tyłu Nahoj
Mega, Simba, moremi, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Beates, cudowna wiadomosc! Gratuluje bardzo bardzo!
Natka, spelnienia marzen
Olena, ciesze sie ze wrocilas, kope lat
Malgos, bardzo dobry plan
U nas slonce nadal swieci, nie moge w to uwierzyc
Natka_79, Mega, malgos741, kapturnica, iwcia77, efcia, beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość