35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Beats ja pierdziu gratulejszyn no!!!
Miałaś chyba transfer tego dnia co Kapta rodziła?malgos741, krycha.stara, BISCA, Mega, moremi, kapturnica, dorbie, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A jak uczylas sie wiazan? Masz jakies linki, ktorymi chcesz sie podzielic? Bo jak juz zajde i urodze, to bede chustonosic na stowe
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Beates super wieści gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:53
Mega, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Jezdem, Pszepani! Pozno troche, ale mam usprawiedliwienie od lekarza.
Dziecie spalo dzis fatalnie, a wlasciwie to nie spalo. Moze przez to cholerne zasmienie? Wampir jaki czy co? A w domu tyle czosnku przeciez...
Bylismy dzis w szpitalu u lekarza z tym kulawym chodzeniem. lekarz to kolezanka nasza, wiec od razu pokazalismy wszystko, co bylo mozna.
No i psia mac, stulejka jest. Mamy skierowanie do chirurga, ale mam nadzieje, ze najpierw mascia sterydowa da sie cos zrobic. No przeciez kurna dzieciaka nie obrzezam...
Macie jakies doswiadczenie w tym temacie?
z tego co wiem nie obrzezasz, tylko się nacina
mojej przyjaciółki eks miał stulejkę i ryczał jak się bzykał (tylko w gumie nie bolało), a ona chciała założyć rodzinę
rozstali się, bo nie chciał słyszeć o lekarzu
krycha.stara, Magdala, moremi, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wcale tam nie iść najlepiej! Nasz wątek najlepszejszy!
Zgadzam sie. Serio.
Dziewczyny na fioletowej czesto licytuja sie betami, rozmiarami, kilogramami i kiedy ktora ma wizyte i serduszko juz bedzie, a czemu ty dopiero za tydzien idziesz ja jutro a moj gin to pod telefonem a ja prywatnie bo ci panstwowi....
Mnie to sie nie podoba sie.
Bo pare razy tam zajrzalam.krycha.stara, Magda*, Mimbla, macduska, Mega, Simba, ania.g, moremi, kapturnica, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zgadzam sie. Serio.
Dziewczyny na fioletowej czesto licytuja sie betami, rozmiarami, kilogramami i kiedy ktora ma wizyte i serduszko juz bedzie, a czemu ty dopiero za tydzien idziesz ja jutro a moj gin to pod telefonem a ja prywatnie bo ci panstwowi....
Mnie to sie nie podoba sie.
Bo pare razy tam zajrzalam.krycha.stara, Magdala, Mega, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Pani siedzi z farbą ti wam powiem...
Lekarz super, pytał od początku całą historię .. Od poronienia po iui, bardzo dociekliwy bo w szczegółach sedno.. Obejrzał wyniki ostatnie i powiedział że trochę za duży estradiol.. Dlatego gonal... Owulacja byka i mam piękne cialka żółte ( były dwa jajca), endo super...
Powiedział że nie ma co czasu marnować na laparo.. Jedziemy z obserwacja od następnego cyklu , podrasujemy jajca gonalem.. I może iui..zobaczymy powiedział że tak z dwa cykle zobaczy a później hak nic nie wyjdzie to ivf. .
Moremi super lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:55
krycha.stara, sandra80, Magdala, Magda*, macduska, paszczakin, BISCA, Heretyczka, Bursztyn, Mega, kkisia, ania.g, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, gretka, efcia, beates, gosia7122, Mala79, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
sandra80 wrote:Małgoś a Ty u Zbrocha byłaś? Jak wrażenia?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dobrze, że się w tańcu nie tylko konkretny plan ma, a tą dociekliwością różni się zdecydowanie od JD.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 września 2015, 18:07
malgos741 lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!Magda*, Mega, Magdala, malgos741, iwcia77, efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jeszcze wam pomarudze o imieniu dla juniora
Leo(nard) nie spotkał się jednak z entuzjazmem ze strony E ,mimo ze on podal mi ten pomysł,takze natępny powiedzmy faworyt to Johann
mam tylko nadzieje ze zdazymy na czas z imieniemReni, Mega, Magdala, moremi, kkisia, efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:to jeszcze wam pomarudze o imieniu dla juniora
Leo(nard) nie spotkał się jednak z entuzjazmem ze strony E ,mimo ze on podal mi ten pomysł,takze natępny powiedzmy faworyt to Johann
mam tylko nadzieje ze zdazymy na czas z imieniem
Johaś? dziwnie
od tyłu Nahoj
Mega, Simba, moremi, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, kkisia, paszczakin, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Beates, cudowna wiadomosc! Gratuluje bardzo bardzo!
Natka, spelnienia marzen
Olena, ciesze sie ze wrocilas, kope lat
Malgos, bardzo dobry plan
U nas slonce nadal swieci, nie moge w to uwierzycNatka_79, Mega, malgos741, kapturnica, iwcia77, efcia, beates, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość