35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kurcze, kupuję fotelik na OLX i mnie stresuje ten serwis, bo ciągle mi pisze, że rekomendowany jest odbiór osobisty i zapłata po obejrzeniu przedmiotu. A ja chcę z przesyłką.
Na pewno, wiem, że ryzykuję, ale chyba dziewczyna jest ok, bo sprzedaje kilka rzeczy po swojej córce i nic więcej. Żadna firma itp.
Kto nie ryzykuje, ten nie ma. ZObaczymyiwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
kkisia, Reni, moremi, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, macduska, ania.g, megan8, iwcia77, Mimbla, krycha.stara, paszczakin, sandra80, BISCA, Natka_79, Simba, Bursztyn, dorbie, Dziobak, gretka, efcia, Reni555, gosia7122, malgos741, Mala79, Sabina, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
No i takie wiesci lubie
Jaka beta , wiesz cos ?Reni, Mega, dorbie, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Beates zajebista wiadomość
przywracasz mi wiarę w IVF (u Simby i Paszczaka nie liczy się ..wypadek przy pracy)
kkisia, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, Mimbla, krycha.stara, dorbie, efcia, beates, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Beates zajebista wiadomość
przywracasz mi wiarę w IVF (u Simby i Paszczaka nie liczy się ..wypadek przy pracy)
Mi tez
Tym bardziej , ze zaglada w gacie coraz czesciej
Ze to juz za chwilemoremi, Reni, kapturnica, Mega, iwcia77, Mimbla, krycha.stara, BISCA, dorbie, efcia, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!kkisia, Mega, iwcia77, sandra80, dorbie, efcia, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jestem w pracy i nie moge teraz pisac
Poza tym cała się trzęse
Beta 384
moremi, Heretyczka, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, macduska, Reni, ania.g, iwcia77, Mimbla, kapturnica, anna maria, krycha.stara, BISCA, Natka_79, Bursztyn, dorbie, Dziobak, efcia, gosia7122, malgos741, Mala79, mama78 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
No to teraz nuuudnych 9 miesięcykkisia, iwcia77, dorbie, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No właśnie - Dusia, na którą wizyta? I Małgoś jak u Ciebie?
Ja dzisiaj trochę w rozjazdach, to muszę wiedzieć co i jak i o której.
I mam przeczucie, że Beates jest w ciążyMega, iwcia77, krycha.stara, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja wiedzialam kiedy wpasc!
Beates cudnie wyszlo. Moze reszta za Toba poleci.Te co chca rzecz jasna.
Natce jeszcze chcialam zyczyc. Najlepszosci!
I nowego domu Simbie pogratulowac.
I w ogole ciesze sie.
Dzien dobry bezglutenowy pierwszy.moremi, iwcia77, Mimbla, kkisia, Natka_79, dorbie, efcia, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
beates wrote:Jestem w pracy i nie moge teraz pisac
Poza tym cała się trzęse
Beta 384Piękna beta! Nareszcie dobra wiadomość. To teraz życzę Ci spokojnej ciąży
iwcia77, Mega, dorbie, efcia, beates, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4