35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Z jednej strony bardzo rozbawia mnie czkawka Toto, a z drugiej jest strasznie wkurzająca. Jak jakaś chińska tortura wodna.
smyrany jeszcze bardziej ją wyciągał
a wieczorem wypchał się z jednej strony, miałam śmieszne zdeformowany brzuch. W sumie przez te łozysko z przodu kopniaki czuje słabiej niż z J. Ten za to lubi gmyrać gdzieś tam przy szyjce i naraz mnie prostuje albo podskakuje gdy siedzie bo te kłucia są nie przyjemne
dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Simbunia, mordeczko kochana
domek kupujecie? Jak się cieszę! Az siusiam w sliweczki
malgos741, kapturnica, Reni, Simba, iwcia77, Mega, krycha.stara, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Dzien dobry Kochanienkie,
Mialam zajebisty weekendzik, bylismy z Twixikami we Francyjce. Pojadlam dobrego jedzonka i popilam szampanika oraz najadlam sie ostryzek.
Moi znajomi od dwoch latek mieszkaja w nowym domku - zaledwie 600 meterkow kwadratowych, wiec jak sobie zrobilam kilkadziesiat rundeczek na pieterko po schodkach, to myslalam ze mnie penisek strzeli i powiedzialam mezulkowi, ze nie ma bata - nie kupie domku z pieterkiem. W dobra godzinke. Jak wrocilismy wieczorkiem do Brukselki, to Paszczunia wyslala nam ogloszonko z domkiem do sprzedania, 100 metrow od nich. I kurewka od rana sie nie moge pozbierac. Siedze jak na szpileczkach, bo juz najchetniej lecialabym do banku po kredycik. Jutro ogladamy ten domek. Na Swieta BN sie tam wprowadzamy.
Milego dzionka!
Ide rzygne
A jest parterowy?ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Przyszlam sie grzecznie przywitac
Malgos kciuki za wizyte trzymam
Beates juz wyniki odebralas?
Ja niestety nie bede miala czasu za dnia, zajrze dopiero wieczorem
Tak to juz bywa/jest ze wypadaja mi niespodziewane wizyty...
Milego i udanego poniedzialkuefcia, malgos741, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Taka?
Jest tańsza bo 22zł niż tamta przytulanka i tez mi się podoba. Ja na razie nie kupiłam nic z zabawek, zostawiam to znajomym na prezenty
http://allegro.pl/kostka-sensoryczna-blackwhite-szelesci-gryzak-i5606964678.html
dorbie, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dzien dobry
Przyszlam sie grzecznie przywitac
Malgos kciuki za wizyte trzymam
Beates juz wyniki odebralas?
Ja niestety nie bede miala czasu za dnia, zajrze dopiero wieczorem
Tak to juz bywa/jest ze wypadaja mi niespodziewane wizyty...
Milego i udanego poniedzialku
Jak nie zmienisz, to myszy Ci wyśleefcia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bry
kciuki za potrzebujące
Simba gratuluje tak szybkiej decyzjikiedy parapetówa?
my już od 3 lat szukamy domu, ale jesteśmy wybredni, wiec pewnie sie wybudujemy
ale tu tez jest problem, bo szukamy ziemi w fajnym miejscu z widokami itp
teraz mam mieszkanie na wzgórzu z widokiem na rzeke i łaki, wiec nie chetnie wybralabym dzialke na osiedlu z widokiem na sasiadów
ComeToMeBaby, Mala79, Simba, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, megan8, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale zmienisz wieczorem tą dziunię? Bardzo proszę.
Jak nie zmienisz, to myszy Ci wyśle
Za myszy dziekuje mam cos podobnego w klatce wystarczy sprzątania
Cierpliwosci Moremi do wieczora zdarze
No nic pomykam bo czas mnie goniiwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobra spadam .. bo muszę jeszcze po koleżankę zajechać (chce mi towarzyszyć)
Mega, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Wpadłam tylko na chwilkę. Pozdrowienia dla tych co mnie pamiętają. Reni widzę, że jeszcze jesteś. Bursztyn a co u Ciebie? Ja już się nie staram naturalnie. Za to z mężem zaczęliśmy kurs dla rodzin zastępczych. Tak się cieszę i niepokoję by wszystko poszło dobrze. Mam regularny kontakt z Inessą. Widzę tu wiele nowych kobietek. Fajnie, że się wspieracie. No to całuski dla wszystkich i uciekam (bo temat ciąży naturalnej już nie mój).
Reni, Bozia3, iwcia77, dorbie, Mega, moremi, Sabina, anna maria, efcia, ania.g, kkisia, megan8, krycha.stara, Bursztyn, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z jednej strony bardzo rozbawia mnie czkawka Toto, a z drugiej jest strasznie wkurzająca. Jak jakaś chińska tortura wodna.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Olena wrote:Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie było. Wpadłam tylko na chwilkę. Pozdrowienia dla tych co mnie pamiętają. Reni widzę, że jeszcze jesteś. Bursztyn a co u Ciebie? Ja już się nie staram naturalnie. Za to z mężem zaczęliśmy kurs dla rodzin zastępczych. Tak się cieszę i niepokoję by wszystko poszło dobrze. Mam regularny kontakt z Inessą. Widzę tu wiele nowych kobietek. Fajnie, że się wspieracie. No to całuski dla wszystkich i uciekam (bo temat ciąży naturalnej już nie mój).
Olena witaj
a wiesz, że ostatnio o Tobie myślałam
miałam nawet do Ciebie napisać
widziałam u innej laski Twój awatariwcia77 lubi tę wiadomość