35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Właśnie zadzwoniła do mnie pani i powiedziała ze jestem w ciązy
!
Mam nadzieję,ze to nie jakiś sen z którego zaraz się obudze !
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki !!!
beates gratulujerośnijcie zdrowo
szykujecie sie, czuje ze nadchodzi zielona fala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 18:35
malgos741, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Skoro o jedzeniu
moja bratowa poczestowala mnie kiedys sniadaniem indonezyskim, byla to soja gotowana z imbirem i mlekiem kokosowym, slodzona miodem, pyszne, bardzo mi smakowalo. Kupilam wic soje, zgodnie z przepisem namoczylam na noc, godzine temu wrzucilam do gara, dodalam co mialam dodac i gotuje (nigdy wczesniej nie gotowalam soi, uzywalam juz przetworzonej).
I tutaj moje zaskoczenie- to tak capi, ale to tak paskudnie wali, ze mnie zemdlilo, musialam to wypieprzyc. Tylko soi szkoda bo byla eko.
Tylko dlaczegou niej to bylo pyszne?
Raz w życiu miałam okazję być przy porzygotowywaniu potrawy z soi. To było coś egzotycznego.
Pytanie mojego syna: " Co tak smierdzi?" było jak najbardziej na miejscu.
Capiło przeraźliwie. Podobno smaczne ale ja się nie odważyłam kosztować.iwcia77, Bursztyn, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
moj Ivo ma przyklejona skore do zoledzi, ale bylam u pediatry tydzien temu i energicznie ja sciagnal, wiec chyba bedzie ok, choc ja caly czas widze, ze jego siusiak jest "zamkniety" , 9 pazdziernika mam bilans 9 miesieczny , wiec bedzie powtorka z rozrywki ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No Burszta, pytałam wujka Gugla. Zastanawiał się długo aż zdecydował, że lepiej będzie pokazać mi strony z ciekawostkami o owłosieniu łonowym. Przestałam z nim gadać. No nie pomogę. Nawet nie wiem, czy taki właśnie zapach jest normalny czy nie. Bo może niepotrzebnie wyrzuciłaś?
musialam sie tego pozbyc i pootwierac okna
moze ta mieszanka soi i swiezego imbiru tak daje....
zawsze uwazalam, ze nie nadaje si do gotowaniaiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A jaki masz
Ja dostalam 900 i za jeden placilam 370 zl z refundacja01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Raz w życiu miałam okazję być przy porzygotowywaniu potrawy z soi. To było coś egzotycznego.
Pytanie mojego syna: " Co tak smierdzi?" było jak najbardziej na miejscu.
Capiło przeraźliwie. Podobno smaczne ale ja się nie odważyłam kosztować.
ja tez sie nie odwazylam skosztowac tego co ugotowalam
nienawidze garowmacduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie, chociaz u mojej bratowej w chacie nie capi, a non stop to gotuje i smaczne zawsze jest
ja tez sie nie odwazylam skosztowac tego co ugotowalam
nienawidze garow
Gary są OK tylko soja nie.
Nie poddawaj się.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A ciagle zapalenia pochwy, pecherza u malych dziewczynek bo jak zrobi kupe to leci po calosci z podcieraniem.
jakie ciągle? ani ja ani moja siostra takich akcji nie miałysmy -
SolarPolar wrote:A ciagle zapalenia pochwy, pecherza u malych dziewczynek bo jak zrobi kupe to leci po calosci z podcieraniem.
Reni, Dziobak, kkisia, iwcia77, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:E tam, mam dwie córki i jakoś nie ma tego problemu. Ważne jest aby czyścić w odpowiednim kierunku a potem od początku uczyć jak się ma podcierać.
o to to własnieania.g, Mimbla, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość