35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Spoko toż się nic nie stało
Może te wymsknięcie to jakieś prorocze będzie
Test mi dziś wyszedł pozytywny jak nigdy (szkoda, że owulacyjny) całe szczęście męża zdążyłam zgwałcić przed Jego wyjazdem.
mówią, że mam intuicję
może akurat...
no to trzymam kciuki
sandra80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Tak, tak Moremi miałaś dobre przeczucia
No i Paszczak , Ty też.
Do mnie jeszcze to nie dociera, boję się cieszyć, boję się że ten sen zaraz pryśnie. Objawów w zasadzie żadnych nie mam i ciągle zaglądam w majty . Jestem 2 tygodnie po transferze , beta jest w normie, choć twixów raczej nie będzie. Tutaj niestety nie robią powtórki i jeśli wszystko będzie dobrze to mam się zgłosić na pierwsze usg za 3 tygodnie.
Na fioletową stronę się nie wybieram - tu mi dobrze
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki i poproszę o dalsze !
gratuluję !!!!!!!
dobre wieścibeates lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Tak, tak Moremi miałaś dobre przeczucia
No i Paszczak , Ty też.
Do mnie jeszcze to nie dociera, boję się cieszyć, boję się że ten sen zaraz pryśnie. Objawów w zasadzie żadnych nie mam i ciągle zaglądam w majty . Jestem 2 tygodnie po transferze , beta jest w normie, choć twixów raczej nie będzie. Tutaj niestety nie robią powtórki i jeśli wszystko będzie dobrze to mam się zgłosić na pierwsze usg za 3 tygodnie.
super że się udało,kciukambeates lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Tak, tak Moremi miałaś dobre przeczucia
No i Paszczak , Ty też.
Cieszę się beta pozytywna...
Super zaczął się tydzień dla ciebie i dla mnie teraz czas na resztę.. niech dobra passa trwaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:00
ania.g, kapturnica, dorbie, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:bardzo czesto w postach nawiazujesz do glutow
Czy chcesz rodzynek? Mam takie w dwóch kolorach (w smaku na pewno lepsze niż soja).moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Skoro o jedzeniu
moja bratowa poczestowala mnie kiedys sniadaniem indonezyskim, byla to soja gotowana z imbirem i mlekiem kokosowym, slodzona miodem, pyszne, bardzo mi smakowalo. Kupilam wic soje, zgodnie z przepisem namoczylam na noc, godzine temu wrzucilam do gara, dodalam co mialam dodac i gotuje (nigdy wczesniej nie gotowalam soi, uzywalam juz przetworzonej).
I tutaj moje zaskoczenie- to tak capi, ale to tak paskudnie wali, ze mnie zemdlilo, musialam to wypieprzyc. Tylko soi szkoda bo byla eko.
Tylko dlaczegou niej to bylo pyszne?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:U Marcela nie ma stulejki. Mąż od początku codziennie przy kąpieli lekko odciągał skórkę i teraz już ładnie wszystko funkcjonuje
SolarPolar, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Moremi dzięki jeszcze raz za rękę na pulsie odnośnie kliniki i rady jakiego lekarza wybrać
moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ale stulejka to jest zwężenie napletka tak,że nie odciągniesz go, także masz na myśli przyklejony napletek, co lekko ruszajac w kąpieli można odkleic po jakimś czasie
dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
malgos741 wrote:Moremi dzięki jeszcze raz za rękę na pulsie odnośnie kliniki i rady jakiego lekarza wybrać
malgos741, beates, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!