35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jest kot Biszkopcie? Wiem, co czujesz, jakby moja nie wróciła, to bym się załamała, bo moja to nie dość, że zarlok, to tchórz i nigdy nie zaśnie na zewnątrz..
iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, wtorek
Ja mam chyba alergie na prace - jak mam wolne to mnie głowa w ogóle nie boli, a dziś od rana napiernicza jak głupia...
Aasiula - sikaj jeszcze raz
Kkisiakkisia, malgos741, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny.
Kkisia bedzie dobrze najwazniejsze ,ze macie reke na pulsie i wszystko pod kontrola
Asiulek moze tobyc wpl lutki jesli ja bierzesz ,ze @ sie spoznia.Kiedy ja odstawilas ??No i jak dziewczyny pisza powtorz test nawet dla samej siebie ,zeby byc pewnym.
My dzis mamy pierwsza wizyte u lekarza w poradni patologii noworodka w zw z moja cukrzyca ciazowa i zagrozeniem zakazeniem wewnatrzmacicznym po odplynieciu wod.Mam nadzieje,ze wszystko z malym oki.Pępol sie trzyma jeszcze w kilku miejscach i stresuje mnie przy przebieraniu i myciu bo boje sie go zadrzec brr.
No i pewnie muszęodciąnąć pokarm do butelki ,żeby miec awaryjnie u lekarza bo nie wyobrażam sobie w przychodni świecić cyckami jak tam tyle ludu łazi.
Po 2tygodniach nie wychodzenia w swiat juz mi brakuje łażenia po sklepach i jeżdżenia samochodem. Ale już niedługo
Miłego dnia dla wszystkich!!
moremi, ania.g, Bozia3, kkisia, malgos741, dorbie, Reni, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, beates, Mala79, gosia7122, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Gry!
Słońce i szron, a mi się tak nie chce iść do pracy. Ale jeszcze tylko dziś i jutro i ferie. I do Pl na tydzień!
Biszkopcie, jak kot? Wróci na pewno. Moze mu trochę GPS zaszwankowal, ale odnajdzie się na bank.
Miłego dnia!kkisia, dorbie, BISCA, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry
Jestem zszokowana szybkością dzialania poczty.
Wczoraj dziewczyna mi napisala, że zrobila to co zamówiłam (w niedzielę do niej napisalam), a przed chwilą listonosz wręczył mi przesyłkę.
Wczoraj dałam czadu z prasowaniem, ale rozmiar 50-56 jest ogarnięty.
Kkisia, trzymam kciuki za chłopa, żeby szybko go wykurowali.
I Wacia! Keglam za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:24
kkisia, malgos741, macduska, dorbie, BISCA, Heretyczka, Magdala, iwcia77, beates, gosia7122, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Bisca, rozwieś ogłoszenia ze zdjęciem. Mam nadzieję że kocisko się znajdzie.
Kisia, kciuki za męża.
Kapta, powodzenia na wizycie.
Macdu, za Twoją wizytę równieżkapturnica, macduska, malgos741, BISCA, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
słonecznie dziś
Kisia kciuki za chłopa.
Macdu wszystko co się da zaciśnięte...
Kapta powodzenia na wizycie..
Morek faktycznie szybkoania.g, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykkisia wrote:Tylko rozpoznanie ma z usg , jak byk napisanev
A u ortopedy byl w zeszla srode i bez usg dostal na ryczalt
Nawet sie juz nie
z ta kasa
Choc paragon mam
A ja upierdliwa jestem i jutro dzwonie na skarge do nfz
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów. -
nick nieaktualnydorbie wrote:Teoretycznie wg wskazań z NFZ pacjent może otrzymac lek refundowany od lek POZ po dostarczeniu przez pacjenta zaśw od lek specjalisty z rozpoznaniem choroby i zaleceniami co do leczenia.
Dorbie to nie bylo personalnie do ciebie
Po prostu mialam wk....
A jak w naszym chorym kraju , pilna wizyta to za tydzien
To sie idzie wk.....
Teraz siedzi w przychodni przyszpitalnej
Lekarz powiedzial ze go przyjmie
A ja czekam na wiesci -
Dzien,
Kkisia, kciuki za meza. Czekam na wiesci
Kot nadal "znikniety". Sniolo mi sie, ze go znalazlam. Obudzilam sie rozczarowana.
Watpie, zeby wrocil. Jakby mogl, to juz dawno by wrocil. On nie lubi zimna i kocha jesc. Poza tym stroni od ludzi. Jak tylko robi ruch na zewnatrz, to wraca na ulubiona kanape. Wyobrazazm sobie czarne scenariusze. Moja biedna kicia -
Cześć,
Wstałam dzis lewą nogą i marudna jestemmam juz dość tej cholernej rany
daje jej 2 dni i ide z tym do lekarza.
Moremi, widziałam na listopadowkach ze parke sobie nabylas, taką ciążową?? Mam co prawda płaszczyk jeszcze z poprzedniej ciazy ale chciałabym właśnie kurtkę.
Cos miałam jeszcze napisać ale zapomniałam
Oczywiście kciuki trzymam dalej
Aasiula, silnik jutro na wszelki wypadek
Miłego dnia
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość