35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Wstałam dzis lewą nogą i marudna jestemmam juz dość tej cholernej rany
daje jej 2 dni i ide z tym do lekarza.
Moremi, widziałam na listopadowkach ze parke sobie nabylas, taką ciążową?? Mam co prawda płaszczyk jeszcze z poprzedniej ciazy ale chciałabym właśnie kurtkę.
Cos miałam jeszcze napisać ale zapomniałam
Oczywiście kciuki trzymam dalej
Aasiula, silnik jutro na wszelki wypadek
Miłego dnia
Najlepsze jest to, ze w tej kurtce niespecjalnie widać, że jestem w ciąży
Tuaj pisałam, że ją na olx upolowałam.
Aasiula, co znikasz posty z dzisiaj?iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Plan zajęć OF
Wacia 29.09
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
ania.g 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 48 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:40
moremi, kkisia, malgos741, macduska, ania.g, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien,
Kkisia, kciuki za meza. Czekam na wiesci
Kot nadal "znikniety". Sniolo mi sie, ze go znalazlam. Obudzilam sie rozczarowana.
Watpie, zeby wrocil. Jakby mogl, to juz dawno by wrocil. On nie lubi zimna i kocha jesc. Poza tym stroni od ludzi. Jak tylko robi ruch na zewnatrz, to wraca na ulubiona kanape. Wyobrazazm sobie czarne scenariusze. Moja biedna kiciaReni, kkisia, BISCA, malgos741, ania.g, Simba, iwcia77, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
u nas wsiowy kot wracał i po tygodniu, ale on na kocie dziwy chodził, jedną nawet z bękartami sprowadził i już została
kociaki rozeszły się po innych domach, a został Junior, a raczej Juniorka
Bisca fb ma na prawdę mega moc
wiele zwierzaków się w ten sposób odnalazło
m.in. kot niewidomej dziewczyny z mojej okolicykkisia, macduska, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak, ciążową. W swoje kurtki taliowane się nie zapinam
Aasiula, co znikasz posty z dzisiaj?
Widziałaś bliźniaczki?? Sypia sie dziewczyny na wątku.
Mnie sie panika włączyła, daje sobie 3 tyg na przygotowanie wszystkiego, nawet torbę spakuje -
Natka_79 wrote:To spróbuje upolować
Widziałaś bliźniaczki?? Sypia sie dziewczyny na wątku.
Mnie sie panika włączyła, daje sobie 3 tyg na przygotowanie wszystkiego, nawet torbę spakujedorbie, kkisia, malgos741, ania.g, Magdala, ComeToMeBaby, Natka_79, iwcia77, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Dorbie to nie bylo personalnie do ciebie
Po prostu mialam wk....
A jak w naszym chorym kraju , pilna wizyta to za tydzien
To sie idzie wk.....
Teraz siedzi w przychodni przyszpitalnej
Lekarz powiedzial ze go przyjmie
A ja czekam na wiesci
Ale ja się z Toba zgadzam, w zupełności i zgodzi się w tej kwestii każdy pacjent
Bo ten system refundacji jest do D...
I lekarze POZ walczą o to cały czas.
Bo wg NFZ są oszczędnosci, ale na lekach, a pacjent musi odbyć więcej wizyt u specjalisty i kolejki się wydłużają, pacjent cierpi itd
Już poprzednio pisałam, że nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać, że ma się lepsza chorobę i gorszą, bo w jednej lek jest refundowany, w drugiej nie, albo w jednej jest 30% w innej na ryczałt. I my się tego musimy uczyć i sprawdzać itdmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChlop juz wraca
Na szczescie nie musi isc do szpitala
Dodatkowo musi zrobic usg jamy brzusznej i rtg
Clexane 2 dziennie
Za tydzien kontroladorbie, malgos741, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, anna maria, Sabina, SolarPolar, iwcia77, beates, Mala79, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, ciążową. W swoje kurtki taliowane się nie zapinam
Aasiula, co znikasz posty z dzisiaj?, bo ja to będę miała problem, a na listopad i grudzien to nie chce nowej kupować.
Na razie jeszcze na styk się zapinam w niektóre kurtki, np taką sportową przeciwdeszczową
Bo na długi rękaw mam 2 bluzy ciązowe i jeden sweter ktory jest jakby z koła robiony i z przodu zapina się na gruba agrafkę, takie pólkoliste przody ma.
A w pracy chodze na kótki rekaw cąły rok, więc to nie problem, bo bluzek mam już zapasmalgos741, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie przesuwaj
pamiętasz co Sroka mówił?
13. Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.
tak że ten..dźgaj sie dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:08
malgos741, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Sabina, iwcia77, Bozia3, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:w 5 minut odciągłam z jednego cycka 100ml
Kurde nigdy nie odciągałam do nakarmienia i nie mam pojęcia ile zżera ssak w tym wieku na raz
Karmiła któraś z Was mlekiem odciąganym i ma rozeznanie ???kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:chyba ok 60 na raz
Ale że w przychodni nie chcesz karmić cyckiem Kaptu to szejm on ju!
Nie boisz się, że mu się butla spodoba?kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
A u mnie dziś taki optymistyczny dzień. Piękna pogoda, aż szkoda, że muszę na zakupy jechać po jakieś stroje do fabryki..
Zakosilam Simbowskim z ogródka jabłko, które okazało się gruszka. Bardzo dobra gruszka nawet. No wiecie, wszystkich nas to drzewo oszukali.. Banda decydentów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:39
Reni, moremi, kapturnica, Sabina, BISCA, kkisia, Simba, macduska, iwcia77, Bozia3, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość