X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Hej Fruzie :)
    Leb mnie boli od emocji. Dom z ciocia Paszczakowa obejrzany, oferta cenowa zlozona - czekamy. Jesli zaakceptuja, to wszystko w rekach bankowej lichwy ;)
    CHCE CHCE CHCE!!!
    Twixom tez sie podobalo - wybrali swoje pokoje...Tjaaaa.
    Co ja tam mialam jeszcze...nie no mam dzisiaj brak polaczenia z serwerem. Mozg mi nie pracuje...

Aaaaa wiem co - na zime dzieckom sie kupuje kombizony czy spiwory wozkowe? Matka chce kombizony im kupic

O rety o rety!!! Musze cos dzis wieczorem wyprasowac, bo mi leb peknie
    Kombinezony ;-)
    Ja też mam zamiar dziś prasowac, sprzątać ne będę i już!

Heretyczka, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kombinezony ;-)
    Ja też mam zamiar dziś prasowac, sprzątać ne będę i już!
    Ale poprawiasz mi kombizon czy sugerujesz zeby kupic :) Wiem ze kobinezon sie pisze sie, ale to pierwsze krocej :)

Sabina, moremi, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No właśnie nie mam tego najmniejszego do 9 kg. Ten od 9 kg do 15 kg właśnie używa Marcel i jak Julia podrośnie to będę szukała drugiego takiego samego bo jestem z niego bardzo zadowolona.
    Dobrze że jak do nas kurier przyjeżdża to mąż jest w pracy :D bo by zawału dostał.
    Na listopad zostawiam sobie jeszcze kupno prezentów dla dzieci.
    No własnie ja już też myśle o prezentach.
    A jeszcze muszę kupić Hubertowi plecak do szkoły i tak się zastanawiam nad CoolPack a do tego sa fajne nerki (saszetki na pas) w tym samym kolorze, wiem,że on bardzo chce, to może mu od razu kupię.
    Tylko teraz coś zaczął mówić, ze ten Coolpack to może nie, bo koledzy mówią, że jest niewygodny. Coś kombinuje, chyba chce plecak jaki Kuba mu podpowiedział, ale to jest jednokomorowy, a ja się nie zgadzam na to. Kuba sobie może, a młody ma miec plecy profilowane

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Leb mnie boli od emocji. Dom z ciocia Paszczakowa obejrzany, oferta cenowa zlozona - czekamy. Jesli zaakceptuja, to wszystko w rekach bankowej lichwy ;)
    CHCE CHCE CHCE!!!
    Co ja tam mialam jeszcze...nie no mam dzisiaj brak polaczenia z serwerem. Mozg mi nie pracuje...

Aaaaa wiem co - na zime dzieckom sie kupuje kombizony czy spiwory wozkowe? Matka chce kombizony im kupic

fantastycznie :)

Simba lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo :-)
    Heretyczka wrote:
    chciałam sie pochwalić ze umyłam okna i czekam na oklaski

Simba, Heretyczka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free ;D

uwaga ogloszenie: fotleik do auta , homologowany? eu, granatowy, marka bebeconfort oddam w dobre rence ;D ( nie jest dostosowany chyba isofix)

Sabina, Simba, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    chciałam sie pochwalić ze umyłam okna i czekam na oklaski
    brawo!!!! bis!!! bis!!! ;D

Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale poprawiasz mi kombizon czy sugerujesz zeby kupic :) Wiem ze kobinezon sie pisze sie, ale to pierwsze krocej :)
    Gdzież bym śmiała? Simbus, no coś Ty!
    Chodzi mnie o to, że twixy już biegać będą, wiec kup im coś co bedzie się nadawało do chodzenia :-) Moja dostała taki komplet od znajomych, że wyglądała jak pi albo simba . I z biedą się ruszala, wiec takiego nie kupuj!

iwcia77, Simba, paszczakin, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chodzi mnie o to, że twixy już biegać będą, wiec kup im coś co bedzie się nadawało do chodzenia :-) Moja dostała taki komplet od znajomych, że wyglądała jak pi albo simba . I z biedą się ruszala, wiec takiego nie kupuj!
    Pi i Sigma ;D

Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    O widzisz! Bezcenna informacja - jeden to na pewno bedzie juz smigal, a drugi bez komibnezonu tak wyglada jak PI :)

Sabina lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pi i Sigma ;D
    O widzisz! Nie mogłam sobie przypomniec, tak mi Simba zawrocila w głowie ;-)

iwcia77, Simba, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free ;D

uwaga ogloszenie: fotleik do auta , homologowany? eu, granatowy, marka bebeconfort oddam w dobre rence ;D ( nie jest dostosowany chyba isofix)
    widzisz jaka gapa jestem :-)
    Ale ja koniecznie chciałam z bazą do isofix. Także spoko ;-)
    Bo do pasów nie będę się męczyć, to była katorga, chcę wstawić w bazę i jest na sztywno

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Może AniaG, bo ona będzie szukała takiego :-)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    widzisz jaka gapa jestem :-)
    Ale ja koniecznie chciałam z bazą do isofix. Także spoko ;-)
    Bo do pasów nie będę się męczyć, to była katorga, chcę wstawić w bazę i jest na sztywno
    ten tez ma baze , ale ja nie mam w aucie tych hakow , wiec nie moglam sprawdzic , musze oblukac jeszcze raz :)

ta baze stawia sie na siedzeniu , przeklada pas ale siedzisko jest nastawiane na ta baze :)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 foteliki do 13 kg. Jeden z baza na pas ( Acta Graco ), 2 bez bazy ( Maxi Cosi ). Oddam/ zamienie na fajna zabawke/ ksiazke dla Adasia. Ale jak to cholerstwo z No przeslac? Bedzie kosztowalo miliony. Chociaz chlop moj jedzie za miesiac do Pl, zabralby i wyslal. Ania, chcesz?

ania.g, iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    CHCE CHCE CHCE!!!

No to teraz trzymamy kciuki za przychylność i sprawność lichwiarzy :)

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja mam 3 foteliki do 13 kg. Jeden z baza na pas ( Acta Graco ), 2 bez bazy ( Maxi Cosi ). Oddam/ zamienie na fajna zabawke/ ksiazke dla Adasia. Ale jak to cholerstwo z No przeslac? Bedzie kosztowalo miliony. Chociaz chlop moj jedzie za miesiac do Pl, zabralby i wyslal. Ania, chcesz?
    No jasne że chcę :)
    edit: którykolwiek. Za przesyłkę oczywiście pokryję koszty i coś dla Adasia wymyślę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:26

iwcia77, moremi, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to foteliki rozdane ;D

a moze kce ktura ten magiczny fotelik z Neapolu ?

ania.g, moremi, SolarPolar, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, temat dla mnie :)
    Dziewczyny napiszcie dokładnie jakie to foteliki ? Jak nie macie bazy to najwyżej bym dokupiła.
    Dziobak, interesują mnie te maxi cosi :) jakie ta są???

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Iwcia, a my jesteśmy umówione na leżaczek :-)Bo mi się strasznie spodobał

‹‹ 11518 11519 11520 11521 11522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ