35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Hej Fruzie
Leb mnie boli od emocji. Dom z ciocia Paszczakowa obejrzany, oferta cenowa zlozona - czekamy. Jesli zaakceptuja, to wszystko w rekach bankowej lichwy
CHCE CHCE CHCE!!!
Twixom tez sie podobalo - wybrali swoje pokoje...Tjaaaa.
Co ja tam mialam jeszcze...nie no mam dzisiaj brak polaczenia z serwerem. Mozg mi nie pracuje...
Aaaaa wiem co - na zime dzieckom sie kupuje kombizony czy spiwory wozkowe? Matka chce kombizony im kupic
O rety o rety!!! Musze cos dzis wieczorem wyprasowac, bo mi leb peknie
Ja też mam zamiar dziś prasowac, sprzątać ne będę i już!Heretyczka, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kombinezony
Ja też mam zamiar dziś prasowac, sprzątać ne będę i już!Wiem ze kobinezon sie pisze sie, ale to pierwsze krocej
Sabina, moremi, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:No właśnie nie mam tego najmniejszego do 9 kg. Ten od 9 kg do 15 kg właśnie używa Marcel i jak Julia podrośnie to będę szukała drugiego takiego samego bo jestem z niego bardzo zadowolona.
Dobrze że jak do nas kurier przyjeżdża to mąż jest w pracybo by zawału dostał.
Na listopad zostawiam sobie jeszcze kupno prezentów dla dzieci.
A jeszcze muszę kupić Hubertowi plecak do szkoły i tak się zastanawiam nad CoolPack a do tego sa fajne nerki (saszetki na pas) w tym samym kolorze, wiem,że on bardzo chce, to może mu od razu kupię.
Tylko teraz coś zaczął mówić, ze ten Coolpack to może nie, bo koledzy mówią, że jest niewygodny. Coś kombinuje, chyba chce plecak jaki Kuba mu podpowiedział, ale to jest jednokomorowy, a ja się nie zgadzam na to. Kuba sobie może, a młody ma miec plecy profilowaneiwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Hej Fruzie
Leb mnie boli od emocji. Dom z ciocia Paszczakowa obejrzany, oferta cenowa zlozona - czekamy. Jesli zaakceptuja, to wszystko w rekach bankowej lichwy
CHCE CHCE CHCE!!!
Co ja tam mialam jeszcze...nie no mam dzisiaj brak polaczenia z serwerem. Mozg mi nie pracuje...
Aaaaa wiem co - na zime dzieckom sie kupuje kombizony czy spiwory wozkowe? Matka chce kombizony im kupic
O rety o rety!!! Musze cos dzis wieczorem wyprasowac, bo mi leb peknieSimba lubi tę wiadomość
-
Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free
uwaga ogloszenie: fotleik do auta , homologowany? eu, granatowy, marka bebeconfort oddam w dobre rence( nie jest dostosowany chyba isofix)
Sabina, Simba, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale poprawiasz mi kombizon czy sugerujesz zeby kupic
Wiem ze kobinezon sie pisze sie, ale to pierwsze krocej
Chodzi mnie o to, że twixy już biegać będą, wiec kup im coś co bedzie się nadawało do chodzeniaMoja dostała taki komplet od znajomych, że wyglądała jak pi albo simba . I z biedą się ruszala, wiec takiego nie kupuj!
iwcia77, Simba, paszczakin, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gdzież bym śmiała? Simbus, no coś Ty!
Chodzi mnie o to, że twixy już biegać będą, wiec kup im coś co bedzie się nadawało do chodzeniaMoja dostała taki komplet od znajomych, że wyglądała jak pi albo simba . I z biedą się ruszala, wiec takiego nie kupuj!
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gdzież bym śmiała? Simbus, no coś Ty!
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free
uwaga ogloszenie: fotleik do auta , homologowany? eu, granatowy, marka bebeconfort oddam w dobre rence( nie jest dostosowany chyba isofix)
Ale ja koniecznie chciałam z bazą do isofix. Także spoko
Bo do pasów nie będę się męczyć, to była katorga, chcę wstawić w bazę i jest na sztywnoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:widzisz jaka gapa jestem
Ale ja koniecznie chciałam z bazą do isofix. Także spoko
Bo do pasów nie będę się męczyć, to była katorga, chcę wstawić w bazę i jest na sztywno
ta baze stawia sie na siedzeniu , przeklada pas ale siedzisko jest nastawiane na ta baze -
Ja mam 3 foteliki do 13 kg. Jeden z baza na pas ( Acta Graco ), 2 bez bazy ( Maxi Cosi ). Oddam/ zamienie na fajna zabawke/ ksiazke dla Adasia. Ale jak to cholerstwo z No przeslac? Bedzie kosztowalo miliony. Chociaz chlop moj jedzie za miesiac do Pl, zabralby i wyslal. Ania, chcesz?
ania.g, iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hej Fruzie
CHCE CHCE CHCE!!!
O rety o rety!!! Musze cos dzis wieczorem wyprasowac, bo mi leb peknieiwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Ja mam 3 foteliki do 13 kg. Jeden z baza na pas ( Acta Graco ), 2 bez bazy ( Maxi Cosi ). Oddam/ zamienie na fajna zabawke/ ksiazke dla Adasia. Ale jak to cholerstwo z No przeslac? Bedzie kosztowalo miliony. Chociaz chlop moj jedzie za miesiac do Pl, zabralby i wyslal. Ania, chcesz?
edit: którykolwiek. Za przesyłkę oczywiście pokryję koszty i coś dla Adasia wymyślę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:26
iwcia77, moremi, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -