35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Oo, temat dla mnie
Dziewczyny napiszcie dokładnie jakie to foteliki ? Jak nie macie bazy to najwyżej bym dokupiła.
Dziobak, interesują mnie te maxi cosijakie ta są???
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ten tez ma baze , ale ja nie mam w aucie tych hakow , wiec nie moglam sprawdzic , musze oblukac jeszcze raz
ta baze stawia sie na siedzeniu , przeklada pas ale siedzisko jest nastawiane na ta bazeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no ja juz pisalam , ze moj jest bebeconfort , granatowy,homologacja UE, 0-13 kg z baza ale nie wiem czy dostosowany do isofix, poznie pokaze fotki
to poszukam czy jest baza na isofix. W Pl cos mało tej firmy w sklepach.
Dorbie, tzn wozek tez jest maxi cosi? Ta firma akurat ma sporo możliwości jedli chodzi o dokupienie adapterów.
Ja mam mutsy transportera, ale ba wiosnę kupuje nowa spacerówkę, prawdopodobnie cybexa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:52
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba kupuj kombinezony. Spiworki są super, ale Ty już masz duże chłopaki - będą śmigac po śniegu pzecież..
Super z tym domem, a jeszcze na dodatek będziecie sąsiadkami - no po prostu super...Jak sie uda oferta ugrać - wrzuć jakieś foty prosze - ja to uwielbiam takie akcje..
Reni, dorbie, Sabina, Simba, moremi, paszczakin, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Witam , Dorbie , gdybys mi odpisala na pytanie czy kupujesz fotelik do auta ( kilka dni temu) odpowiedziala to bym ci jeden z moich dala ( mam 2 - do 9 kg)..takze wydalas kase jak moglas miec free
uwaga ogloszenie: fotleik do auta , homologowany? eu, granatowy, marka bebeconfort oddam w dobre rence( nie jest dostosowany chyba isofix)
Edit: i się spóźniłamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ok, czekam na foty
to poszukam czy jest baza na isofix. W Pl cos mało tej firmy w sklepach.
Dorbie, tzn wozek tez jest maxi cosi? Ta firma akurat ma sporo możliwości jedli chodzi o dokupienie adapterów.
Ja mam mutsy transportera, ale ba wiosnę kupuje nowa spacerówkę, prawdopodobnie cybexa
A już fotelik kupiłamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:To baza na pasy , nie do isofix
do isofix jest z takimi zaczepami żóltymi u podstawy i nie ma pałaka tylko taką noge z dół -
ania.g wrote:Iwcia, Twój bardzo fajny. Tylko przesyłka do PL może powalić na nogi.
a z kraka to ci polska poczta wysle
razem z koszulami do karmienia i cyckonoszami
ania.g, moremi, dorbie, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość