X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Simba, ja bym kombinezony kupiła, wyciągasz z fotelika i wkładasz do wózka i nie zmarznie
    Tylko w kombinezonie w samochodzie to sie ugotuja O.o

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No to teraz trzymamy kciuki za przychylność i sprawność lichwiarzy :)
    No trzymajcie trzymajcie :)
    Ja tez trzymam. Teraz to przynajmniej mam wymowke w robocie dlaczego nic nie robie ;)

iwcia77, Bozia3, ania.g, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja go jak zwykle podam kolezance co autem do krakowa jedzie na swieta :D a z kraka to ci polska poczta wysle :D razem z koszulami do karmienia i cyckonoszami :D
    Boska, jesteś. Wiesz o tym :) Ok, mi się podoba bardzo ten fotelik, więc nie będę już zawracać głowy Dziobakowi i wezmę ten od Ciebie. A koszule i cycniki owszem przydadzą się bardzo :)

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba kupuj kombinezony. Spiworki są super, ale Ty już masz duże chłopaki - będą śmigac po śniegu pzecież..

Super z tym domem, a jeszcze na dodatek będziecie sąsiadkami - no po prostu super...:) Jak sie uda oferta ugrać - wrzuć jakieś foty prosze - ja to uwielbiam takie akcje..:)
    Kupie kombiaki pewnie - dzieki

No ja tez o tym marze - my juz mamy tysiace planow z Paszcza :) W dodatku ta dzielnica przypomina dzielnice z gotowych na wszystko, a my wlasnie jestesmy GOTOWE NA WSZYSTKO :)
    Nawet na MEGAAAAA REMONT :)

Bozia3, Magdala, paszczakin, beates, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Tak, baza jest na pasy. Hmm, Iwcia wstępnie jestem zainteresowana. Moze Dziobak jeszcze napisze co z tymi maxi cosi :) bo nie powiem, wolałabym z isofixem.
    Dziobak, masz cabrio fix czy moze peble ??
    no tylko ty rodzisz za momencik a ja dopiero moge to wyslac w grudniu ;D z polandii :D

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no tylko ty rodzisz za momencik a ja dopiero moge to wyslac w grudniu ;D z polandii :D
    Spoko, nie ma sprawy, Ani bardziej pasuje :)

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendobry kolezanki.
    Poczytalam ta wasza nowomowe wozkowa i sie zastanawiam gdzie tego ucza? W sklepie przy zakupie? Chyba jak po zakupy to juz czlowiek wyedukowany musi przyjsc.
    Kombizony mi sie podobaja za to bardzo. Simba kciuki chcesz czy kegle ;-)
    Na dom oczywiscie.

Piekny dzien. Polazilam po sklepach. Malemu szkrabowi, co sie urodzil w naszej rodzinie kupilam sukienki na wiosne i lato. H&m chyba jakies czystki robil bo po 1,2 i 3 funciaki wyprzedawali. To bralam jak lecialo tylko rozmiaru pilnowalam. :-)

Simba, iwcia77, Natka_79, moremi, ania.g, Bozia3, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jasne, ale na krótkie przejazdy po mieście nie. Ja na długie przejazdy jak mialam nagrzane w samochodzie to i tak synow rozbieralam i w spiworkach tez nie byli

iwcia77, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i czekamy z Kubą na Huberta godzinę aż skonczy religię. I tak co tydzień. Przecież nie mogę non stop robić zakupów

moremi, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chcialam dodać, że ta baza do isofixu też jest zapinana na pasy. Zależy która, ale w MaxiCosi tylko ta najdroższa chyba nie jest. Wiem że ta moja jest.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak z Neapolu to ja biorę :-)
    Tez bym go chciala jako ostatni fotelik ratunku:-)

iwcia77, Bozia3, Reni, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba kupuj kombinezony. Spiworki są super, ale Ty już masz duże chłopaki - będą śmigac po śniegu pzecież..

Super z tym domem, a jeszcze na dodatek będziecie sąsiadkami - no po prostu super...:) Jak sie uda oferta ugrać - wrzuć jakieś foty prosze - ja to uwielbiam takie akcje..:)
    Po śniegu w Belgii? Cos sie zmienilo?
    Ale w kombinezonie nie upilnuje a ze spiwora nie wyjda:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 16:01

Bozia3, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Po śniegu w Belgii? Cos sie zmienilo?
    Ale w kombinezonie nie upilnuje a ze spiwora nie wyjda:-)

I ze spiwora latwiej ich wytrzepac. Jakby zasneli i nie chcieli wylazic na ten snieg. ;-) Bo jak sie pojawi to nie ma bata mus na snieg wywalic skoro to taki deficyt.

SolarPolar, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    I ze spiwora latwiej ich wytrzepac. Jakby zasneli i nie chcieli wylazic na ten snieg. ;-) Bo jak sie pojawi to nie ma bata mus na snieg wywalic skoro to taki deficyt.
    No i w spiworze bedzie trzymala ich wryzach, jeszcze sie nabiegaja jak dorosna:-)

Magdala, iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Piekne trzy posty pod rzad, wlasnie kleje czwarty. Co wygralam? Juz wiem! Lampke wina! Nalezy mi sie na stresy, nie? ;-)
    lepsza bylaby lampka alladyna ;D na te twoje bolaczki ;D

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Dol, dolina...

Chyba pare dni, odpuszcze...

Co by Wam tutaj nie truc i nie marudzic.

Takie zycie....

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, nie dawaj się <3

moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

A w cabrio?

moremi, iwcia77, SolarPolar, beates, Mimbla, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Idac qwa tym tropem, powinnam juz miec stado biegajace po chacie. A nie mam! :-P

Bo nosisz buty uciskowe
    Macice masz źle ukrwioną

Sabina, moremi, iwcia77, Mimbla, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    My po wizycie mały urósl 2cm i przybrał za te 2tyg równe 650gram więc ładnie rośnie na piersi.
    I niby wszystko super i w porządku ale mamy skierowanie do kardiologa dziecięcego bo podobno wysłuchał lekarz jakies szmery nad serduchem ,a że ja matka cukrzycowa wiec dmuchajOM na zimne i mamy iśc.Jako ,że w cuda nie wierze ,żeby dostac sie państwowo kombinuje prywatnie wizyte .Niestety najwczesniej wsączu mam na 2grudnia.W jaśle jest jakis kardiolog ale nie odbiera teraz.No nic bede szukac i w tarnowie jeszcze byle jak najszybciej to sprawdzic.Niby mówil lekarz ,ze bardzo duzo dzieciorow ma szmery nad sercem i nic zlego to nie oznacza ale jakby nie patrzyl czlowiek sie zmartwil od razu.Ehhh witki mi opadly tak jakos mocno w dół .0cray.gif

Laski miało które dziecie z Waszych takie szmery ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:26

ania.g, Bozia3, Dziobak, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 11520 11521 11522 11523 11524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ