35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:No to teraz trzymamy kciuki za przychylność i sprawność lichwiarzy
Ja tez trzymam. Teraz to przynajmniej mam wymowke w robocie dlaczego nic nie robieiwcia77, Bozia3, ania.g, moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja go jak zwykle podam kolezance co autem do krakowa jedzie na swieta
a z kraka to ci polska poczta wysle
razem z koszulami do karmienia i cyckonoszami
Ok, mi się podoba bardzo ten fotelik, więc nie będę już zawracać głowy Dziobakowi i wezmę ten od Ciebie. A koszule i cycniki owszem przydadzą się bardzo
iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Simba kupuj kombinezony. Spiworki są super, ale Ty już masz duże chłopaki - będą śmigac po śniegu pzecież..
Super z tym domem, a jeszcze na dodatek będziecie sąsiadkami - no po prostu super...Jak sie uda oferta ugrać - wrzuć jakieś foty prosze - ja to uwielbiam takie akcje..
No ja tez o tym marze - my juz mamy tysiace planow z PaszczaW dodatku ta dzielnica przypomina dzielnice z gotowych na wszystko, a my wlasnie jestesmy GOTOWE NA WSZYSTKO
Nawet na MEGAAAAA REMONTBozia3, Magdala, paszczakin, beates, moremi, SolarPolar, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Tak, baza jest na pasy. Hmm, Iwcia wstępnie jestem zainteresowana. Moze Dziobak jeszcze napisze co z tymi maxi cosi
bo nie powiem, wolałabym z isofixem.
Dziobak, masz cabrio fix czy moze peble ??z polandii
-
Dziendobry kolezanki.
Poczytalam ta wasza nowomowe wozkowa i sie zastanawiam gdzie tego ucza? W sklepie przy zakupie? Chyba jak po zakupy to juz czlowiek wyedukowany musi przyjsc.
Kombizony mi sie podobaja za to bardzo. Simba kciuki chcesz czy kegle
Na dom oczywiscie.
Piekny dzien. Polazilam po sklepach. Malemu szkrabowi, co sie urodzil w naszej rodzinie kupilam sukienki na wiosne i lato. H&m chyba jakies czystki robil bo po 1,2 i 3 funciaki wyprzedawali. To bralam jak lecialo tylko rozmiaru pilnowalam.
Simba, iwcia77, Natka_79, moremi, ania.g, Bozia3, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:Tylko w kombinezonie w samochodzie to sie ugotuja
iwcia77, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Simba kupuj kombinezony. Spiworki są super, ale Ty już masz duże chłopaki - będą śmigac po śniegu pzecież..
Super z tym domem, a jeszcze na dodatek będziecie sąsiadkami - no po prostu super...Jak sie uda oferta ugrać - wrzuć jakieś foty prosze - ja to uwielbiam takie akcje..
Ale w kombinezonie nie upilnuje a ze spiwora nie wyjda:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 16:01
Bozia3, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Po śniegu w Belgii? Cos sie zmienilo?
Ale w kombinezonie nie upilnuje a ze spiwora nie wyjda:-)
I ze spiwora latwiej ich wytrzepac. Jakby zasneli i nie chcieli wylazic na ten snieg.Bo jak sie pojawi to nie ma bata mus na snieg wywalic skoro to taki deficyt.
SolarPolar, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:I ze spiwora latwiej ich wytrzepac. Jakby zasneli i nie chcieli wylazic na ten snieg.
Bo jak sie pojawi to nie ma bata mus na snieg wywalic skoro to taki deficyt.
Magdala, iwcia77, Bozia3, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Idac qwa tym tropem, powinnam juz miec stado biegajace po chacie. A nie mam!
Bo nosisz buty uciskowe
Macice masz źle ukrwionąSabina, moremi, iwcia77, Mimbla, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry.
My po wizycie mały urósl 2cm i przybrał za te 2tyg równe 650gram więc ładnie rośnie na piersi.
I niby wszystko super i w porządku ale mamy skierowanie do kardiologa dziecięcego bo podobno wysłuchał lekarz jakies szmery nad serduchem ,a że ja matka cukrzycowa wiec dmuchajOM na zimne i mamy iśc.Jako ,że w cuda nie wierze ,żeby dostac sie państwowo kombinuje prywatnie wizyte .Niestety najwczesniej wsączu mam na 2grudnia.W jaśle jest jakis kardiolog ale nie odbiera teraz.No nic bede szukac i w tarnowie jeszcze byle jak najszybciej to sprawdzic.Niby mówil lekarz ,ze bardzo duzo dzieciorow ma szmery nad sercem i nic zlego to nie oznacza ale jakby nie patrzyl czlowiek sie zmartwil od razu.Ehhh witki mi opadly tak jakos mocno w dół .
Laski miało które dziecie z Waszych takie szmery ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:26
ania.g, Bozia3, Dziobak, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość