35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:śpiwory, kombinezony, foteliki, bazy...
nie ogarniam...
czy jest gdzieś jakieś kompendium wiedzy do pobrania?
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:śpiwory, kombinezony, foteliki, bazy...
nie ogarniam...
czy jest gdzieś jakieś kompendium wiedzy do pobrania?
Swoją drogą, niby przetestowałam juz dziecięce rzeczy a i tak mam mętlik kosmetyczny, ciężko wybrać pieluszki, chustki czy krem do tyłkakapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dziobak! ja potrzebuje kombinezon na zime dla malego, mozesz go nawet wyslac do mojej mamy - to bede miala juz gotowca jak przyjade
moj Ivo teraz ma 72 cm , wiec pewnie beda dobre a jak nie to podam dalej
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:A chcesz taki na 80 ? Jest ze smyka. Odkupiłam w zeszłym roku ale przesadziłam z rozmiarem a w tym roku już nie skorzystamy.
jak ci niepotrzebny dla Julki to przygarne chetnie, bedzie na grudzien
ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Tak, zajrzyj na fioletową stronę. Tam o tym wszystkim w kółko i do zrzygania
tu się przestrzega przed fioletową, bo tam za dużo pierdziuszkowania. to ja będę się tej rady trzymaćtak by mi się marzyło, tak po ludzku, normalnie, taką instrukcję obsługi dziecka dostać. Co, jak i kiedy... Eh
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:przyjdzie pora że wszystkiego się doszkolisz i myśle że to już bliżej niż dalej
Swoją drogą, niby przetestowałam juz dziecięce rzeczy a i tak mam mętlik kosmetyczny, ciężko wybrać pieluszki, chustki czy krem do tyłkaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy nie nie nie
tu się przestrzega przed fioletową, bo tam za dużo pierdziuszkowania. to ja będę się tej rady trzymaćtak by mi się marzyło, tak po ludzku, normalnie, taką instrukcję obsługi dziecka dostać. Co, jak i kiedy... Eh
Matka fantastycznej 4 -
Wacia nie, mysle ,ze to nie baby blues jest.Wiesz jak to jest jak cos dotyczy dziecka , a mi sie tak jakos strach na oczy rzucił jak patrze na te kruszyne śpiącą mi na piersi.
Kurcze w Saczu wizyta prywatna najszybciej na 2grudnia .Rano bede szukac dalej.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia nie, mysle ,ze to nie baby blues jest.Wiesz jak to jest jak cos dotyczy dziecka , a mi sie tak jakos strach na oczy rzucił jak patrze na te kruszyne śpiącą mi na piersi.
Kurcze w Saczu wizyta prywatna najszybciej na 2grudnia .Rano bede szukac dalej.
Wiem, doskonale wiem. Głęboko wierzę jednak, że Maksiowi nic nie jest.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, ja cię rozumiem. Wyczekane, wychuchane, wynoszone, wreszcie urodzone... No i takie bezbronne. A tyś matka. Matki tak mają. Nie dziwię się, że chcesz sprawdzić, przebadać, dbać. I zrobisz wszystko. Taki instynkt. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Lepiej zbadać i się upewnić. A w razie czego od razu działać.
No- takie życie właśnie. Dokładnie tak.
don`t łorry. będzie git.
ania.g, BISCA, moremi, kapturnica, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dziobak! ja potrzebuje kombinezon na zime dla malego, mozesz go nawet wyslac do mojej mamy - to bede miala juz gotowca jak przyjade
moj Ivo teraz ma 72 cm , wiec pewnie beda dobre a jak nie to podam dalej
Daj mi na priva adres i tel do mamy.iwcia77 lubi tę wiadomość