X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To może jak urodzisz to mi odsprzedasz :-), bo ja to będę miała problem, a na listopad i grudzien to nie chce nowej kupować.
    Sprzedawać nie zamierzam :-) przecież nie zamykam fabryki, więc może się przydać. Ale jak tylko brzuch mi spadnie, to będę mogła pożyczyć :-)

kapturnica, ania.g, dorbie, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A u mnie dziś taki optymistyczny dzień. Piękna pogoda, aż szkoda, że muszę na zakupy jechać po jakieś stroje do fabryki..

Zakosilam Simbowskim z ogródka jabłko, które okazało się gruszka. Bardzo dobra gruszka nawet. No wiecie, wszystkich nas to drzewo oszukali.. Banda decydentów!
    Bo to kradzione było :-)

kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale to wszystko zależy jak często karmisz. 3h to 60 powinno być ok w tym wieku. Będziesz mieć więcej, to zobaczysz ile zassie.
    Ale że w przychodni nie chcesz karmić cyckiem Kaptu to szejm on ju! ;)

Nie boisz się, że mu się butla spodoba?
    Paszczulek no jakos nie usmiecha mi sie wyciagac cycki zwł ,że jest chłodno i nie mam +specjalistycznego+ ubrania do karmienia bo w żadna koszuline sie nie zapne w cyckach .A podnoszenie w gore bluzki i ukrywanie sie po kątach (kibel nie wchodzi w rachube)jest dla mnie nie do przyjęcia.Niestety w przychodni nie ma miejscowki do karmienia.
    On kocha moje cycki =D .A jak raz dostanie butle to mysle ,ze nic sie nie stanie.
    W zasadzie to ma byc moje zabezpieczenie w razie tzw W jakby nagle okazalo sie ,ze dlugo trzeba czekac albo nagle zrobil sie glodny.Przed wyjsciem zostanie napasiony 8)
    A karmi sie roznie wczoraj w dzien i w nocy co 2godziny szamał a tej nocy juz pobudki byly co 3. Wiec jak mu zawieje =D

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł fotelik, jest super :-)
    najdroższy zakup za nami :-)

ania.g, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszczulek no jakos nie usmiecha mi sie wyciagac cycki zwł ,że jest chłodno i nie mam +specjalistycznego+ ubrania do karmienia bo w żadna koszuline sie nie zapne w cyckach .A podnoszenie w gore bluzki i ukrywanie sie po kątach (kibel nie wchodzi w rachube)jest dla mnie nie do przyjęcia.Niestety w przychodni nie ma miejscowki do karmienia.
    On kocha moje cycki =D .A jak raz dostanie butle to mysle ,ze nic sie nie stanie.
    W zasadzie to ma byc moje zabezpieczenie w razie tzw W jakby nagle okazalo sie ,ze dlugo trzeba czekac albo nagle zrobil sie glodny.Przed wyjsciem zostanie napasiony 8)
    A karmi sie roznie wczoraj w dzien i w nocy co 2godziny szamał a tej nocy juz pobudki byly co 3. Wiec jak mu zawieje =D
    Na pewno po jednym karmieniu z butli nie będzie źle, ale sa dzieci co butli nie tkną

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Na pewno po jednym karmieniu z butli nie będzie źle, ale sa dzieci co butli nie tkną
    Starszy nigdy nie jadł z butli ale inie zdarzyła się z nim sytuacja by był na tyle głodny by sieprzemóc . 8)

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam sie pochwalić ze umyłam okna i czekam na oklaski

Reni, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, anna maria, iwcia77, Bozia3, Magdala, beates, macduska, gosia7122, Mega, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Ale stoisz w oknie i zaczepiasz przechodniów???

dorbie, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale stoisz w oknie i zaczepiasz przechodniów???
    czekam na twoje oklaski! :)

dorbie, kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czekam na twoje oklaski! :)
    Hyhyhy wiem wiem.
    Jesteś zajebista! Przyjeżdżaj do mnie. Mało roboty, ale za to jakie oklaski! :-D

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z ciężkim sercem wydałam wczoraj ponad dwie stówy na rzeczy potrzebne dla Juli i dla mnie po porodzie. Niby sporo mam rzeczy Marcelowych ale sporo też oddałam bo nie planowałam kolejnego dziecka. Z większych zakupów to jeszcze fotelik w przyszłym miesiącu i podwójny wózek ale to dopiero jak się Julia urodzi i dostaniemy kasę z ubezpieczenia.
    Teraz od godziny gapię się na kolory farb do włosów i nie mogę się zdecydować w który ton uderzyć i chyba zostanę przy chłodnych brązach.

Sabina, moremi, Bozia3, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

ale, że tak sama z siebie? i nikt Ci nie pomagał? nawet siostra Czesława?
    szacun

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b64b5ec1236.jpg

BISCA, Sabina, moremi, iwcia77, dorbie, Dziobak, Bozia3, beates, Mega, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja z ciężkim sercem wydałam wczoraj ponad dwie stówy na rzeczy potrzebne dla Juli i dla mnie po porodzie. Niby sporo mam rzeczy Marcelowych ale sporo też oddałam bo nie planowałam kolejnego dziecka. Z większych zakupów to jeszcze fotelik w przyszłym miesiącu i podwójny wózek ale to dopiero jak się Julia urodzi i dostaniemy kasę z ubezpieczenia.
    Teraz od godziny gapię się na kolory farb do włosów i nie mogę się zdecydować w który ton uderzyć i chyba zostanę przy chłodnych brązach.
    A jaki fotelik będziesz kupować? Taki od 9kg dla Marcela?
    Masz ten najmniejszy jeszcze po nim?
    Mi własnie dziś przywiózł kurier, mąz mówi, że fajnie wygląda
    A jeszcze przyszły 2 paczki i mąż się za głowę złapał ile zamawiam na allegro
    No, co, tylko dla mnie jakaś tunika, dla małego jakiś ciuszek, praktycznie nie zamawiam dla niego bo mam dużo od Dzibaka, ale chciałam sobie dokupić body kopertowe.
    hi,hi, on jeszcze nie wie, że idą jeszcze 2 paczki z biustonoszem do karmienia i coś tam jeszcze dla małego ;-)

A praktycznie kupuje wszystko przez internet oprócz pampersów i proszku do prania - to jeszcze do kupienia. Bo kosmetyki to kupię w aptece Gemini.

A kupuję już wszytsko, bo teraz mam kasę, jak zrezygnuje z dyżurów od listopada, to kasy będzie znacznie mniej :-(

Sabina, ania.g, moremi, iwcia77, Dziobak, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    w 5 minut odciągłam z jednego cycka 100ml
    Kurde nigdy nie odciągałam do nakarmienia i nie mam pojęcia ile zżera ssak w tym wieku na raz o.O
    Karmiła któraś z Was mlekiem odciąganym i ma rozeznanie ???
    60 - 80. Ja odciagalam przez prawie 2 miesiace na kazde karmienie. Jak raz dalam wiecej, to potem ciutke mniej. Dostawal 60 ml 8 razy na dobe. Potem 80 - 100. A potem juz tylko cycek, wiec skonczylo sie liczenie.

kapturnica, iwcia77, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziobak.
    Odciągłam 120ml więc na zapchanie ma az po kokardke i nie braknie mu jak złapie głoda 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 13:51

iwcia77, dorbie, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu tak nudno dzis??

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A jaki fotelik będziesz kupować? Taki od 9kg dla Marcela?
    Masz ten najmniejszy jeszcze po nim?
    Mi własnie dziś przywiózł kurier, mąz mówi, że fajnie wygląda
    A jeszcze przyszły 2 paczki i mąż się za głowę złapał ile zamawiam na allegro
    No, co, tylko dla mnie jakaś tunika, dla małego jakiś ciuszek, praktycznie nie zamawiam dla niego bo mam dużo od Dzibaka, ale chciałam sobie dokupić body kopertowe.
    hi,hi, on jeszcze nie wie, że idą jeszcze 2 paczki z biustonoszem do karmienia i coś tam jeszcze dla małego ;-)

A praktycznie kupuje wszystko przez internet oprócz pampersów i proszku do prania - to jeszcze do kupienia. Bo kosmetyki to kupię w aptece Gemini.

A kupuję już wszytsko, bo teraz mam kasę, jak zrezygnuje z dyżurów od listopada, to kasy będzie znacznie mniej :-(
    No właśnie nie mam tego najmniejszego do 9 kg. Ten od 9 kg do 15 kg właśnie używa Marcel i jak Julia podrośnie to będę szukała drugiego takiego samego bo jestem z niego bardzo zadowolona.
    Dobrze że jak do nas kurier przyjeżdża to mąż jest w pracy :D bo by zawału dostał.
    Na listopad zostawiam sobie jeszcze kupno prezentów dla dzieci.

Sabina, moremi, kapturnica, dorbie, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta dam! Jestem :-)

Nie nadrobilam, ale wiem, że Beates w ciąży :-) gratuluję :-) super :-) zdrowej i spokojnej ciąży życzę :-)

Hera Ty przecież pisalas, że okna myjesz częściej niż włosy, to co Ci mamy klaskac? ;-)

kapturnica, dorbie, ania.g, Heretyczka, moremi, beates, macduska, Mega, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fruzie :)
    Leb mnie boli od emocji. Dom z ciocia Paszczakowa obejrzany, oferta cenowa zlozona - czekamy. Jesli zaakceptuja, to wszystko w rekach bankowej lichwy ;)
    CHCE CHCE CHCE!!!
    Twixom tez sie podobalo - wybrali swoje pokoje...Tjaaaa.
    Co ja tam mialam jeszcze...nie no mam dzisiaj brak polaczenia z serwerem. Mozg mi nie pracuje...

Aaaaa wiem co - na zime dzieckom sie kupuje kombizony czy spiwory wozkowe? Matka chce kombizony im kupic

O rety o rety!!! Musze cos dzis wieczorem wyprasowac, bo mi leb peknie

Sabina, kapturnica, ania.g, Heretyczka, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, BISCA, Dziobak, Bozia3, moremi, Magdala, paszczakin, beates, macduska, Mega, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byliśmy z Młoda u nefrologa i alergologa :-) jestem kontenta z wizyt, trafiłam na dobrych lekarzy :-)

kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, beates, macduska, Mega, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 11517 11518 11519 11520 11521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ