35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:W czwartek ginka , zobaczymy jaki ma plan
Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega, malgos741, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ech...
Walcze dalej nie podam się .
Mam zamiar być w tej ciOnzy
Podpisuje sie pod tym wszystkimi czlonkami. Odnozami. Nie kojarzyc z penisami.Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, kkisia, Mega, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kkisia wrote:Zeby to bylo takie proste
Nauczona ostatnim doswiadczeniem ( 11 dobrych i dupa blada )
Podchodze do tego z rezerwa
Choc z pewna doza niesmialosci i nastawienia na sukceskkisia, Magdala, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Ile tu nowych ciąż! Cieszę się i trzymam kciuki za te i za następne.
U mnie plamienio- krwawienie @ trwa już drugi tydzień. O co chodzi do prostytutki nędzy. Zawsze było ostro ze 3 dni i po sprawie. Nawet seksu na zgodę nie można uprawiać.
Umówiłam się na czwratek do gina.ComeToMeBaby, moremi, kkisia, dorbie, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, macduska, Simba, ania.g, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Oooo jednak Drimka nie uciekła i jeszcze w ciąży. Ładnie.
Każda nowa zachodzi.
Może by tak skasować konto i wrócić za jakiś czas jako nowa.. czerwona koszulka skończyła mi się, czas spaćDreamDream, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, kkisia, dorbie, Mega, Sabina, malgos741, macduska, Simba, ania.g, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:To i ja zapodam jakiegos newsa
Moja @ juz jest
A ze przyszla po 22 to 1 dc zaznaczam od jutra
Czyli 1.10 zaczynamy dźganie
6.10 pierwszy podglad kurnika
hmmm... ja zaznaczam uczciwie- do północy i po północyrobię tylko notatki. I tak przeważnie dostaję wieczorem.
kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Teraz, aktualnie, wg statystyk I zakladajac, ze Simbowscy spiom, to Simba ja, (maskotke owa) polyka.
no- chyba, że zabiera maskotkę do domuAasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tez ide do noclegowni
dobranoc
kuźwa, psuje nam się ta nocna zmiana.
ja tu wynegocjowałam u chłopa dodatkowe poł godziny (łaskawie zezwoliłam mu zagrać w dodatkową grę na kompie hyhy), a tu wszyscy ida spać?
heh, no to pójde i ja niedługo. nie ma co tak siedzieć samej. Chyba że bym chciała dobić do 12 000 ale... no nie nastukałabym tyledorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z ranca
Kończy mi sie rumakowaniemoja koleżankę, z która jeździłam samochodem do pracy i z pracy, przenoszą na inny oddział, bo tam sa braki, a ona jest zmotoryzowana i tak wyszło
tak wiec od jutra niestety i rano, i popołudniu +1 godzina drogi dodana
Dzieciak mi sie znowu rozchorował....kurka, nie ma gorączki tylko narzeka na bol głowy i gardła....
Zapisała sie na konkurs 6 klasistow - polonistyczny i pani im dała 2 tytuły książek, które musza przeczytać. Taa, w bibliotekach nie ma, w księgarniach tez jest problem, zamówiłam w jednej - odesłali mi info, ze nie sa w stanie ich zdobyć i anulowali moje zamowienie, wiec szukałam przez ceneo, znalazłam jakas księgarnie i zamówiłam. Dzisiaj wchodzę na swoje zamowienie, a tam info, ze jeszcze kompletują, bo szukają tych pozycji. To nie mozna napisać do prostytutki nędzy, ze sa niedostępne??? Co to za inteligent wynalazł takie tytuły dla dzieciaków... Masakra....
Nosz.... A tu dopiero środa.... I jeszcze czeka mnie ciężki dzien w pracy....
Jakis pozytyw? Pije pyszna kawęi tym optymistycznym akcentem zakończę swoja wypowiedz
Aasiula, Sabina, malgos741, ania.g, Magdala, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość