35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to fajnie! jakos przezyje fakt , ze na naszym najblizszym spotkaniu nie bede miala z kim nakrochmalic sie na sztywnoAasiula wrote:W czwartek ginka , zobaczymy jaki ma plan

Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega, malgos741, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ech...
Walcze dalej nie podam się .
Mam zamiar być w tej ciOnzy
Podpisuje sie pod tym wszystkimi czlonkami. Odnozami. Nie kojarzyc z penisami.
Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, nick nieaktualny, Mega, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
rezerwa to termin wojskowy , jeszcze cie na rezerwe nie skierowano , wiec moim skromnym zdaniem uwierz w ten sukceskkisia wrote:Zeby to bylo takie proste
Nauczona ostatnim doswiadczeniem ( 11 dobrych i dupa blada )
Podchodze do tego z rezerwa
Choc z pewna doza niesmialosci i nastawienia na sukces
nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a kto tam wiemacduska wrote:Przecież nie śpi w biurze!
moze ma duzo pracy
, w dzien siedzi na forumie i fb to musi kiedys odpracowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:48
ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam,
Ile tu nowych ciąż! Cieszę się i trzymam kciuki za te i za następne.
U mnie plamienio- krwawienie @ trwa już drugi tydzień. O co chodzi do prostytutki nędzy. Zawsze było ostro ze 3 dni i po sprawie. Nawet seksu na zgodę nie można uprawiać.
Umówiłam się na czwratek do gina.
ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Simba, ania.g, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Oooo jednak Drimka nie uciekła i jeszcze w ciąży. Ładnie.
Każda nowa zachodzi.
Może by tak skasować konto i wrócić za jakiś czas jako nowa.. czerwona koszulka skończyła mi się, czas spać
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Simba, ania.g, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
O! i to jest duch prawdziwej strong staraczki ovufriendowej! niech no cię uściskam!Aasiula wrote:Ech...
Walcze dalej nie podam się .
Mam zamiar być w tej ciOnzy
Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
suuuuper!kkisia wrote:To i ja zapodam jakiegos newsa

Moja @ juz jest
A ze przyszla po 22 to 1 dc zaznaczam od jutra
Czyli 1.10 zaczynamy dźganie
6.10 pierwszy podglad kurnika
hmmm... ja zaznaczam uczciwie- do północy i po północy
robię tylko notatki. I tak przeważnie dostaję wieczorem.
nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ona w biurze ma maskotkę, nie w domu.Magdala wrote:Teraz, aktualnie, wg statystyk I zakladajac, ze Simbowscy spiom, to Simba ja, (maskotke owa) polyka.

no- chyba, że zabiera maskotkę do domu
Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
ty?? ty???iwcia77 wrote:tez ide do noclegowni
dobranoc 

kuźwa, psuje nam się ta nocna zmiana.
ja tu wynegocjowałam u chłopa dodatkowe poł godziny (łaskawie zezwoliłam mu zagrać w dodatkową grę na kompie hyhy), a tu wszyscy ida spać?
heh, no to pójde i ja niedługo. nie ma co tak siedzieć samej. Chyba że bym chciała dobić do 12 000 ale... no nie nastukałabym tyle
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z ranca

Kończy mi sie rumakowanie
moja koleżankę, z która jeździłam samochodem do pracy i z pracy, przenoszą na inny oddział, bo tam sa braki, a ona jest zmotoryzowana i tak wyszło
tak wiec od jutra niestety i rano, i popołudniu +1 godzina drogi dodana 
Dzieciak mi sie znowu rozchorował....kurka, nie ma gorączki tylko narzeka na bol głowy i gardła....
Zapisała sie na konkurs 6 klasistow - polonistyczny i pani im dała 2 tytuły książek, które musza przeczytać. Taa, w bibliotekach nie ma, w księgarniach tez jest problem, zamówiłam w jednej - odesłali mi info, ze nie sa w stanie ich zdobyć i anulowali moje zamowienie, wiec szukałam przez ceneo, znalazłam jakas księgarnie i zamówiłam. Dzisiaj wchodzę na swoje zamowienie, a tam info, ze jeszcze kompletują, bo szukają tych pozycji. To nie mozna napisać do prostytutki nędzy, ze sa niedostępne??? Co to za inteligent wynalazł takie tytuły dla dzieciaków... Masakra....
Nosz.... A tu dopiero środa.... I jeszcze czeka mnie ciężki dzien w pracy....
Jakis pozytyw? Pije pyszna kawę
i tym optymistycznym akcentem zakończę swoja wypowiedz 
Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, Magdala, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość