35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkoro się chwalimy to powiem Wam moje drogie wiedźmy, że jestem zaskoczona moja @. To znaczy jej obfitoscią!
Co z kolei oznacza, że terapia estrogenami działa i moje endometrium ruszyło!
Co prawda nie jest to nius na miarę choćby cienia cienia ale to jakiś tam mały sukcesik jednak!
Nie myślałam, ze taką radośc może sprawić konieczność wymiany podpasek.
Sory, jesli kogoś zniesmaczyłam tym postem ale cieszę się bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:19
iwcia77, Magdala, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, beates, paszczakin, kapturnica, Bozia3, sandra80, Simba, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heheheheheee gotowy do wystrzału w każdej chwili
sorry Kometa, miałam prawo przypuszczać że tylko sobie wystylizowaliście sesję i nic poza tymnie chciałam wprost tu pytać bo to sprawy prywatne.
to teoretycznie praca w ruchu, aczkolwiek się nie znam jak to w dzisiejszych czasach wygląda..znałam kiedyś jednego mundurowego, który obsługując swoją "bronię", co do zasady głównie siedział po x godzin.... Więc musiałby lekarz to poanalizować jakie czynniki są ewentualnie szkodliwe. Jest tego dużo.ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:A nie bedziesz chciala skonsultowac tego z lekarzem?
Rozne sa zapatrywania, ale beta powtorzona po 48h jest wskaznikiem rozwoju ciazy.
ja nigdy (serio nigdy) w każdej z moich ciąż nie robiłam powtórnego badania bety. Bo co to zmieni? więcej stresu tylko, a tego mi teraz najmniej potrzeba.
Co ma być to będzie.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Skoro się chwalimy to powiem Wam moje drogie wiedźmy, że jestem zaskoczona moja @. To znaczy jej obfitoscią!
Co prawda nie jest to nius na miarę choćby cienia cienia ale to jakiś tam mały sukcesik jednak!
Sory, jesli kogoś zniesmaczyłam tym postem ale cieszę się bardzo.Aasiula, Magdala, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:sorry Kometa, miałam prawo przypuszczać że tylko sobie wystylizowaliście sesję i nic poza tym
nie chciałam wprost tu pytać bo to sprawy prywatne.
to teoretycznie praca w ruchu, aczkolwiek się nie znam jak to w dzisiejszych czasach wygląda..znałam kiedyś jednego mundurowego, który obsługując swoją "bronię", co do zasady głównie siedział po x godzin.... Więc musiałby lekarz to poanalizować jakie czynniki są ewentualnie szkodliwe. Jest tego dużo.
a że prywatne to ja na przykład nie mówiłam kim jestem z zawodu i niech tak zostaniehyhy
wracając do m to ma dużo ruchu, ma. jeszcze i biega i chodzimy na basen od czasu do czasu. W pracy też czasem sobie posiedzą, jasna sprawa, ale jednak codziennie rano zaprawa, często siłownia, zajęcia na powietrzu itd. Nie mogę narzekać- rozruszany jest.iwcia77, megan8, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyooo, to ja napiszę, że czekam na Agatkę/Bartusia
Od lat chciałam Maję, ale co - baba będzie miała 40,50 lat i będą za nią wołać: Majuuuu MajuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:26
iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, moremi, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Skoro się chwalimy to powiem Wam moje drogie wiedźmy, że jestem zaskoczona moja @. To znaczy jej obfitoscią!
Sory, jesli kogoś zniesmaczyłam tym postem ale cieszę się bardzo.iwcia77, macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:ooo, to ja napiszę, że czekam na Agatkę/Bartusia
Od lat chciałam Maję, ale co - baba będzie miała 40,50 lat i będą za nią wołać: Majuuuu Majuuuiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość