35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Zapamietam I bede miala na uwadze. Jakies kolory preferujesz? I za kostke, czy te przed?
( potem sie rozliczymy jakims money gramem albo western union
)
Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dream!
U Ciebie plusy na wykresie?!
Tlumacz sie.
Tsunami??
nie wspominałam Wam, że robiłam dwa testy ciążowe - bo powiecie żem wariatka. Dlatego to przemilczałam.. Kreska testowa: cień cienia. Ale była.
Ale może mam zwidy:-)W każdym razie jestem na dupku od 16dc.
macduska, iwcia77, Magdala, Mimbla, ania.g, ComeToMeBaby, Reni, moremi, paszczakin, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:nie wspominałam Wam, że robiłam dwa testy ciążowe - bo powiecie żem wariatka. Dlatego to przemilczałam.. Kreska testowa: cień cienia. Ale była.
Magdala, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Przykro czytac.
Co za paskudni ludzie twardoserczy.
Sily I spokoju zycze.
Moja mama cale zycie walczy I ma pod gorke (mam niepelnosprawna siostre) wiec rozumiem Ciebie bardzo dobrze,nawet to, co sie nalezy, bo przeciez sa fundusze na niepelnosprawnosci roznego rodzaju trzeba wydzierac pazurami.
Ech..
ja też ciągle walczę: a to o świadczenie pielęgnacyjne, a to o dodatki do zasiłku rodzinnego itd. to się nigdy nie kończy... ja sama sobie dziwię się skąd ja na to wszystko siłę biorę. Ale to chyba kwestia charakteru :v
iwcia77, Mimbla, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:nie wspominałam Wam, że robiłam dwa testy ciążowe - bo powiecie żem wariatka. Dlatego to przemilczałam.. Kreska testowa: cień cienia. Ale była.
Ale my spragnione cieni cienia.
Toz to najlepsze wiesci.
iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no to kiedy mamy gratulowac? wow!!! wczoraj jedna ciaza, dzis nastepna - ktora jutro tesci?
Iwcia, z gratulacjami poczekajmy do porodu
Ja jestem tak ostrożna w każdej ciąży, to ciągły stres dla mnie.
W 2010 roku jak zaczęłam walkę z Oświatą - poroniłam.
Teraz analogiczna sytuacja utworzyła się - żyję obecnie w mega stresie i nie wiem co dalej będzie. -
DreamDream wrote:Iwcia, z gratulacjami poczekajmy do porodu
Teraz analogiczna sytuacja utworzyła się - żyję obecnie w mega stresie i nie wiem co dalej będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:08
-
DreamDream wrote:Iwcia, z gratulacjami poczekajmy do porodu
Teraz analogiczna sytuacja utworzyła się - żyję obecnie w mega stresie i nie wiem co dalej będzie.
A Zalecenia Sroki znasz? Im gorzej tym lepiej.
Glowa do gory. Jak silny Twoj dziec, to wszystko przetrzyma.iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:A Zalecenia Sroki znasz? Im gorzej tym lepiej.
Glowa do gory. Jak silny Twoj dziec, to wszystko przetrzyma.
też tak uważam, że jeśli ciąża silna - to utrzyma się.
OO, wczoraj odebrałam wyniki cytologii: PAP I
iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no widac zes nowa na forum
Kometa ma zolnierza - mundurowy przystojniak
i nawet pistolet ciagle naladowany
iwcia77, Mimbla, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:super wynik czystosci pochwy- lepiej byc nie moze
no, przynajmniej tyle.
powiedzcie mi, do 25dc mam brać dupka (wychodzi przyszła niedziela). Zrobię jeszcze raz test w sobotę i niedzielę rano. Jeśli wyjdzie pozytyw chyba nie muszę robić bety co i kontynuować branie dupka?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
DreamDream wrote:no, przynajmniej tyle.
powiedzcie mi, do 25dc mam brać dupka (wychodzi przyszła niedziela). Zrobię jeszcze raz test w sobotę i niedzielę rano. Jeśli wyjdzie pozytyw chyba nie muszę robić bety co i kontynuować branie dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:19
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:no, przynajmniej tyle.
powiedzcie mi, do 25dc mam brać dupka (wychodzi przyszła niedziela). Zrobię jeszcze raz test w sobotę i niedzielę rano. Jeśli wyjdzie pozytyw chyba nie muszę robić bety co i kontynuować branie dupka?
A nie bedziesz chciala skonsultowac tego z lekarzem?
Rozne sa zapatrywania, ale beta powtorzona po 48h jest wskaznikiem rozwoju ciazy.iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.